Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gemisini Terk Etmeyen Kaptanlar

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Hala çok iyi oynayan diye anladığım için Del Piero olarak düşündüm ama eğer formsuzluğunu gözardı edersek Totti'dir. Çünkü Roma'yı yukarılarda tutan bu noktada göz önünde tutan Totti'dir. Bırakıp gitse Roma bu noktada olamazdı ama Del Piero'yu çıkarırsanız Juve yine benzer güçte devam edicektir. Böyle düşününce Del Piero kendi klasında bi takımda kalarak sadakat göstermiştir yani Giggs de bu noktada kaybediyor bence yani Manu'da kalmak sadakat değil ki gidebiliceği daha iyi bir takım yok adamın. Gol krallığına oynayan Del Piero aldı benim oyumu =)
Sosyal ağlarda paylaş

Totti'yi karakter olarak sevmem. Çirkef, agresif, maganda bir adam o yüzden hiç düşünmedim bile. Ha evet Roma'ya vefa gösteriyor, taraftar çok seviyor, kulübü seviyor vs tamam. Ama karaktersiz bir adam. Birkaç sene önce R.Madrid almak üzereyken de zaten karakteri yüzünden vazgeçip (o sene de rakibine mi tükürmüştü bişi yapmıştı ceza almıştı) Nistelrooy'u almışlardı yanlış hatırlamıyosam.
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki maldini. ilkolkuldaydı adam milan'da canavar gibi top oynuyordu, üniversiteyi bitirdim hala oynuyor. üniversiteyi 10 yılda bitirdiğimi ve bitirdiğimin üstünden 3 sene geçtiği düşünürsek... adam zombi topçu. ya forma ya futbol aşkı ayakta tutuyor herifi ayakta.

danny blind vardı bi de bu ayarda; ama maldini bariz 5 gömlek üstün bir adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi zaten o listede Ledley King dışında kulubünü bırakmayan oyuncuların kulüpleri bırakılıcak kulüp değil ki , işte biraz juve 2. lige düştü filan diye del piero olabilir mantıklı olan. Ama bence Ledley King'in yaptığı olayda küçümsenmicek birşey. Manchesteri , liverpool u , milan i bırakmamak kolay zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi güzelde Maldini bunların arasında en çok göze batanı olması gerekiyor bence çünkü Maldini'nin babasıda milanda kaptanlık yaptı ardından görevi Maldini'ye devretti. Yakın bir zamanda Maldini futbol'u bıraktıktan sonra Milan'ın alt yapısında aynı mevkii de oynıyan oğlu'da Milan'ın yakın zamanda kaptanı olucak büyük bir ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...