toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 abi maddiyatı dusunenler belliydi iste, takıma yeni katılmıs ya da sıradan oyuncuları olanlar. trezeguet geliyo ilk aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Nerde Bülent Korkmaz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hala oynayan diyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sonradan okudum onu ama bülent korkmaz be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bülente realden teklif geldide gitmedi mi olmuş bu. bülent iyi güzel kaptandıda ne teklifi geldide ben gitmem dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Hala çok iyi oynayan diye anladığım için Del Piero olarak düşündüm ama eğer formsuzluğunu gözardı edersek Totti'dir. Çünkü Roma'yı yukarılarda tutan bu noktada göz önünde tutan Totti'dir. Bırakıp gitse Roma bu noktada olamazdı ama Del Piero'yu çıkarırsanız Juve yine benzer güçte devam edicektir. Böyle düşününce Del Piero kendi klasında bi takımda kalarak sadakat göstermiştir yani Giggs de bu noktada kaybediyor bence yani Manu'da kalmak sadakat değil ki gidebiliceği daha iyi bir takım yok adamın. Gol krallığına oynayan Del Piero aldı benim oyumu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ya bırakın Cannavaro, Viera, Ibrahımovic, Zambrotta nasıl gittiler? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Del Piero alayına gider , del pierodan sonra buffon forza juve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 del piero ve totti yarısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 tugay X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Totti'yi karakter olarak sevmem. Çirkef, agresif, maganda bir adam o yüzden hiç düşünmedim bile. Ha evet Roma'ya vefa gösteriyor, taraftar çok seviyor, kulübü seviyor vs tamam. Ama karaktersiz bir adam. Birkaç sene önce R.Madrid almak üzereyken de zaten karakteri yüzünden vazgeçip (o sene de rakibine mi tükürmüştü bişi yapmıştı ceza almıştı) Nistelrooy'u almışlardı yanlış hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Javier Zannetti nerde? Del Piero,Maldini vs. lafım yok ama Inter gibi 90'lardan beri 24032904 oyuncu değiştirmiş bir klüpte tek sabit o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yıldırım demirören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 tabii ki maldini. ilkolkuldaydı adam milan'da canavar gibi top oynuyordu, üniversiteyi bitirdim hala oynuyor. üniversiteyi 10 yılda bitirdiğimi ve bitirdiğimin üstünden 3 sene geçtiği düşünürsek... adam zombi topçu. ya forma ya futbol aşkı ayakta tutuyor herifi ayakta. danny blind vardı bi de bu ayarda; ama maldini bariz 5 gömlek üstün bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 del piero - maldini - gerrard bence sıralama. ama sempatim yüzünden gerrard a oy verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kesinlikle maldini. ayrıca maldini'nin babası sadece milanda oynamamıştır futbola Triestinida başlayıp Torinoda bırakmıştır.(fm den öğrendim :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Abi zaten o listede Ledley King dışında kulubünü bırakmayan oyuncuların kulüpleri bırakılıcak kulüp değil ki , işte biraz juve 2. lige düştü filan diye del piero olabilir mantıklı olan. Ama bence Ledley King'in yaptığı olayda küçümsenmicek birşey. Manchesteri , liverpool u , milan i bırakmamak kolay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 He bi de bu listeye mehmet yıldızı da ekliyebiliriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ibrahim üzülmez ? :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ama gerard bıraktı işte. olimpiyakos'a atılan son dakika golü onu klüpte tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Raul' ü de unutmamak lazım (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 İyi güzelde Maldini bunların arasında en çok göze batanı olması gerekiyor bence çünkü Maldini'nin babasıda milanda kaptanlık yaptı ardından görevi Maldini'ye devretti. Yakın bir zamanda Maldini futbol'u bıraktıktan sonra Milan'ın alt yapısında aynı mevkii de oynıyan oğlu'da Milan'ın yakın zamanda kaptanı olucak büyük bir ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 E işte babasının takımı tabii ki bırakmayacak. Diğerlerinin babasının takımı olammasına rağmen bırakmıyolar. Bence tam tersine en az Maldini göze batmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 oha geyik yapıyosun sandım mesajını okumaya baslayınca, meger ciddiymissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 PZero said: yıldırım demirören AHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar