Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 -alatariel- said: bunu deneticem sana yavuz. sonra ayrıntılı raporu yazarsın buraya. işte bende o yetenek var ama kahve yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 DarKRideR said: Kızlar çaresizliğin kokusunu alır critic valla! Bide 4Ever said: [quote | o yetenek var ortam yok bende. Buldukları kızlarıda ben begenmiyor :) demişsin ama başlık "bi kız arkadaş yapamadık", önemli olan bi kız arkadaş yapmak değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Joscelin said: 0ne said: Llama said: sen gel izmire 2 saat sonra kız arkın hazır Hemen izmir biletini alıyorum Gitmeden ÖM at kıza. Arkadaşım istediğin kadar bana uyuz ol,gıcık kap,bi kaşık suda boğ,sen ve türevlerin hiç mi hiç umrumda değil,özellikle ayar verdiğini sanıpta yazdığın yazılar.Şimdi git başkalarıyla uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 oo sert çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Aldık ağzımızın payını =( Yavuz seninle uğraşabilir miyim? Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 EMRE UMRUMDA DEĞİLSİN AMA SANA Bİ KORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bi uğraşacak arkadaş yapamadık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 0ne said: Llama said: sen gel izmire 2 saat sonra kız arkın hazır Hemen izmir biletini alıyorum sen gelirsen 2 gün olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4Ever said: |Joker| said: vivavale said: kızlarla konuşmayı bilmek çok önemli asıl iş orada bitiyor ne tip ne de baska bişi.. (tu) o yetenek var ortam yok bende. Buldukları kızlarıda ben begenmiyor :) ismail yk kılıklı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sana once orjinal bi nick lazim, ise ordan basliyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 0ne said: Joscelin said: 0ne said: Llama said: sen gel izmire 2 saat sonra kız arkın hazır Hemen izmir biletini alıyorum Gitmeden ÖM at kıza. Arkadaşım istediğin kadar bana uyuz ol,gıcık kap,bi kaşık suda boğ,sen ve türevlerin hiç mi hiç umrumda değil,özellikle ayar verdiğini sanıpta yazdığın yazılar.Şimdi git başkalarıyla uğraş. ayar verdiğini sanmamış. vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 şimdi umursamıyo iki saat sonra gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 adam hala ortam yok diyor yaa olum ortamı sen yapıcan lan sen gerçi tarzın ne la senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bu sene iyi kız arkadaş yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4Ever said: Ortamdan kastım, bir arkadaş ortamım yok hani onunla tanışayım oda beni onunla tanıştırsın vs gibi. ankaraya yeni geldim 5 ay oluyor belki ondandır dostum ''beni tanıştırsaydı şu kızla aramı yapsaydı falan biraz güven eksikliği gibi duruyo öle diğil mi?'' özgüvenin varsa kendin bulmayı dene.başarısızlığı da göze almalısın.en azından nerede nasıl davranacağın ortama nasıl ayak uyduracağın konusunda tecrüben olur.diyelim ki cafe de takılıyosun hemen bir kaç masa öte de güzel bir kız ve yalnız.biraz gözlemle kız seninle ilgileniyo mu gözgöze gelmeler var mı?gayri ihtiyari gözgöze gelmeleri tahahhüt olarak algılama ;) baktın ilgileniyo gibi.nazikçe git ve tanışabilirmiyiz de.kızın vereceği tepki senin hamleni belirlesin.kız sana YÜRÜ GİT İŞİNE YA dedi ya da SALAK dedi bozuntuya verme çünkü etrafta rezil olduğunu görebilecek insanlar olur bu yüzden bişi olmamış gibi yap ve iyi günler de uzaklaş.işler yolunda gitti olumlu tepki aldın ozmn da konuşma yeteneği devreye girer ;) bundan sonra düşüneceğin şey de kızın masasındaki hesabı ödeyeceğin paranın cebinde olup olmadığıdır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bendede aynı sorun var buluyorum ama çok kro çıkıyolar 2. haftada bayıyorum. gazeteye ilan vericem lanet olası hayatımın aşkını arıyorum diye. dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bide ağzın laf yapıyosa direk giriş işte orda burda. bide mükemmel kız diye bişi yok, boş yere uraşırsın süfer bişi ararsan. güzel olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Güzel olanın derdi çok, derdi olmayanın yüzü yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 doguştan gelen bi yetenek.sonradan ögrenemiosun.araba iş tip para var diyosun ve bulamıosun.o zaman bırak artık.belki de bu sana hayatın verdiği bir mesajdır?.gay olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kız arkadaşın yoksa ya iyi aile çocuğusundur ya da fazla yumuşak. o anlamda değil; hafif, düzgün, efendi bi tipsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 efendi tiplerin içinde ne şeytanlıklar var varya en güzeli p.ç olcak umursamaz bi gecede gidicen 50 kıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 vardı öle bi arkadaşım los angeleste adam nelere yazıyodu ben utanıyodum adamın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 lexius cok guzel yapiyor bi rica edin ona bence http://forum.paticik.com/read.php?62,3368333,3766851#msg-3766879 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bide 2-3 kızı aynı anda idare edebilien tipler var,saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 @4ever yaşın kaç bu arada?veya hangi yaş grubundaki kızlarla ilgileniosun dielim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar