Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Theridone said: 4Ever said: olmuyor işte ortam, o kadar dedim yengelere bi kız bulun buluyorlar ama olmuyor işte eksik bişi var ya sende yada kızlarda ülkücü bıyığı var o zaman.. bıyığa dikkat ediceksin. post/imza uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 said: ankaradayım ben sorun ankarada zaten. silent hill gibi bi yer.. şimdi dağıtılan beleş kömürle havası da silent hille benzemeye başlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 vivavale said: Stblack said: 4Ever said: insan evladıyız burdan kaybediosun. Şaka lan şaka kendini ii hisset die seyettim. burdan kaybediyosun.hatun yapıcaksan alınma ama piç olman lazım.delikanlı tripleri başarılı olmuyo.ortamda takılırken abazan olma elinde mutlaka gazete dergi vs bişiler olsun(park tarzı yerlerde) cafe tarzı mekanlarda ise daha dikkatli ol çevreyi iyi gözle.. ne abazan ile alakam yok. sessiz sakin kendi halinde birisiyim :D pichlik uzak bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Llama said: sen gel izmire 2 saat sonra kız arkın hazır Hemen izmir biletini alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 dasaaa said: said: ankaradayım ben sorun ankarada zaten. silent hill gibi bi yer.. şimdi dağıtılan beleş kömürle havası da silent hille benzemeye başlamıştır. yok be oluuum : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4Ever said: vivavale said: Stblack said: 4Ever said: insan evladıyız burdan kaybediosun. Şaka lan şaka kendini ii hisset die seyettim. burdan kaybediyosun.hatun yapıcaksan alınma ama piç olman lazım.delikanlı tripleri başarılı olmuyo.ortamda takılırken abazan olma elinde mutlaka gazete dergi vs bişiler olsun(park tarzı yerlerde) cafe tarzı mekanlarda ise daha dikkatli ol çevreyi iyi gözle.. ne abazan ile alakam yok. sessiz sakin kendi halinde birisiyim :D pichlik uzak bana hacı ozmn tarz yap.ne bilim görünüşünü değiştir.bi de kızlarla konuşmayı bilmek çok önemli asıl iş orada bitiyor ne tip ne de baska bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 0ne said: Llama said: sen gel izmire 2 saat sonra kız arkın hazır Hemen izmir biletini alıyorum sıranı bekle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 14/f/ant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 oha kız geldi bile'!!!!111!!1121'1' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 evet sonunda sanşım döndü kız hemen cevap verdi go gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 -alatariel- said: 14/f/ant. antalya neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 0ne said: Llama said: sen gel izmire 2 saat sonra kız arkın hazır Hemen izmir biletini alıyorum Gitmeden ÖM at kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 -alatariel- said: 14/f/ant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4Ever said: -alatariel- said: 14/f/ant. antalya neresi? 14 kısmı farketmez diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 olm hemen adres sorulmaz. önce diyaloğa gir.. selam ver, merhaba de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Llama said: beklemek zaman kaybı zati hiç gereği yok sen gel izmire 2 saat sonra kız arkın hazır izmirdeyim. hayvani bir seksapelim olduğu söyleniyor. kuru bir sezona girdim. takılalım. (mesaj gayness içermemektedir, hatunlar için tamamen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 vivavale said: kızlarla konuşmayı bilmek çok önemli asıl iş orada bitiyor ne tip ne de baska bişi.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 15:03 konu başlangıcı, 15:27 3. sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 |Joker| said: vivavale said: kızlarla konuşmayı bilmek çok önemli asıl iş orada bitiyor ne tip ne de baska bişi.. (tu) o yetenek var ortam yok bende. Buldukları kızlarıda ben begenmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4Ever said: |Joker| said: vivavale said: kızlarla konuşmayı bilmek çok önemli asıl iş orada bitiyor ne tip ne de baska bişi.. (tu) o yetenek var ortam yok bende. Buldukları kızlarıda ben begenmiyor :) dostum ortamdan kastın ne.ankara dasın galiba postlardan öyle anlaşılıyo.karanfil falan iyidir ankarada fazla bilmem ama.dostum unutma çirkin de olsa sen beğenmesen de her çirkin kızın güzel bir de arkadaşı vardır.acele etme mekanlarda takılırken tek takıl sen de.bi yerde bi kız oturuyosa sürekli telefona saatine bakıyosa bilki birini bekliyodur onlar sana yaramaz.yürürken tanışmayı dene madem konuşma yeteneğin var,kendine özgüvenin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ortamdan kastım, bir arkadaş ortamım yok hani onunla tanışayım oda beni onunla tanıştırsın vs gibi. ankaraya yeni geldim 5 ay oluyor belki ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 elinde kahveyle yürüyen kızlara çarp, "ay tüh gelin evde birer kahve içelim telafi etmiş olurum" de. sonra olaylar gelişsin OFF NASIL AMA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bunu deneticem sana yavuz. sonra ayrıntılı raporu yazarsın buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ya da sokak birleşimlerinde binanın yanından görünmeden ve hızlıca koşarak çık! belli mi olur belki hayatının aşkına [large]GÜM[/large] diye çarpar ve kızın beyin kanamasından ölmesine sebep olursun. negzel di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Kızlar çaresizliğin kokusunu alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar