soulberry Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 türkçe'ye çeviremedim, kasıntı oldu. ben de olduğu gibi soruyorum. tabi ikisi tamamen ayrılmak zorunda da değil aslında, ama bir şekilde ayrı kavramlar bunlar. sunucular bile RP ve HC olarak ayrıldığına göre böyle bi ayrım yapmakta sakınca görmüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 babam şerefli bir demirciy.. oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 kız kardeşimi zorla orcla evlendirdiler. işte bu yüzden uruk-hai ler oluştu. evet bunun sorumlusu benim ailem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Roleplaying Ama "orclar aileme tecavüz edip katletti, sonra dark elfler geldi resledi bidaha katletti ölülerine tecavüz etti, o yüzden paladin oldum kötülerin kökünü kazımaya ant içtim" tarzı klişeötesi karakterler ve bilumum lort leydi geyikleri saçma tabii.Ancak iyi kurgulanmış karakterlerle, lore la filan rp güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?43,3723111,page=3#msg-3724879 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 tennis playing seçeneğinin konmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 japon oyunu var ondan mı bahsediyorsun jade? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ailesini orclar kesenler el kaldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ya oyunda orc yoksa o zaman ailesine ben yapabilrmiyim rp olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hayatım boyunca d2 de uo da ve bilimum oyunda deli gibi char kastım. artık bi doygunluğa ulaştım ki wow'da char kasmaya dayanamadım 70lemeden bıraktım oyunu. insan bi süre sonra farklı arayışlar içine giriyor hakketen. d3ü de d2yi oynadığım açlıkta oynayabileceğimi hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 eğer düzgün bir seviye varsa. roleplay daha iyi hem cidden gerçekten iyi muhabetler dönüyor. hem de nasil anlatsam epix loot OMG PWN3D gibi muhabetler dönmüyor. ayrıca item bazli oyunlarda hardcore olacama sc oynarim daha ki oynuyorum 10 oyun? ama dedim gibi iyi bir grupla oyun mekaniklerinin veremeyeceği bir çok keyfi alabilirsiniz en azindan oyun daha derin hala gelir ki hoş olur . ayrıca özenti tiplerin kastiği roleplay ile roleplay mevzusunu değerlendirmeniz cidden hoş değil bir world of darkness a göz atin öyle gelin dayinizi orclar kesmeden nasil role play yapiliniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ama çok komik oluyo be böle babam demirciydi annem büyücü , amcam hırsız , orclar geldi , hepimizi öldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Helcaraxe said: ama çok komik oluyo be böle babam demirciydi annem büyücü , amcam hırsız , orclar geldi , hepimizi öldürdü hehehe cok sacma yaw en guzeli eve deki gibi bizat kana susamis korsan rolu oynuyosun direk(bir zamanlar o oyunda korsandimda) diyer yandan lvl kasmak rp yapmak deyildir o yuzden hc yi sectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Role playda bana itici geliyor, hardcore playerlikde yine bir o kadar saçma. Casual Playerlik en güzeli arada gir 1-2 saat takıl çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Helcaraxe said: ama çok komik oluyo be böle babam demirciydi annem büyücü , amcam hırsız , orclar geldi , hepimizi öldürdü salak tiplere bakip ehiehi demek ayrı roleplaye salak demek ayrı bilmem anlatabildim mi ehiehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 lordum nasılsınız bugün teşekkür ederim lordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 lady size bi görev verir... 3 saat sonra görev bitmiştir ve kahramanlarımız bu olayı kutlamak için geneleve giderler... (kahramanlar: Dark elf-Orc-goblin)(insan genel evi) ve orda lady i görürler... işte roleplay budur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hayat kadını lady rpsi mi yapıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hea... yaptık bi kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 abazan rp si :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 lordum altın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 rp yi d&d ile sınırlamayın abi biz dotada rp yapardık yani o yüzden dela bile kill alabiliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 lost civilization diye rp kabilesi kurmuştuk 1-2 serverda. avatürkte serverın üçte biri bizdeydi falan.. güzel günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Reogmar said: ailesini orclar kesenler el kaldırsın aile kesen orclar el kaldırsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 -007- said: lost civilization diye rp kabilesi kurmuştuk 1-2 serverda. avatürkte serverın üçte biri bizdeydi falan.. güzel günlerdi. nası serverın 3 te 1 i sizdeydi ya? iyi sıktın bi tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar