Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Anket] Role Playing ya da Hardcore Playing?


soulberry

Öne çıkan mesajlar

Roleplaying

Ama "orclar aileme tecavüz edip katletti, sonra dark elfler geldi resledi bidaha katletti ölülerine tecavüz etti, o yüzden paladin oldum kötülerin kökünü kazımaya ant içtim" tarzı klişeötesi karakterler ve bilumum lort leydi geyikleri saçma tabii.Ancak iyi kurgulanmış karakterlerle, lore la filan rp güzel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayatım boyunca d2 de uo da ve bilimum oyunda deli gibi char kastım. artık bi doygunluğa ulaştım ki wow'da char kasmaya dayanamadım 70lemeden bıraktım oyunu.
insan bi süre sonra farklı arayışlar içine giriyor hakketen. d3ü de d2yi oynadığım açlıkta oynayabileceğimi hiç sanmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer düzgün bir seviye varsa. roleplay daha iyi hem cidden gerçekten iyi muhabetler dönüyor. hem de nasil anlatsam epix loot OMG PWN3D gibi muhabetler dönmüyor. ayrıca item bazli oyunlarda hardcore olacama sc oynarim daha ki oynuyorum 10 oyun? ama dedim gibi iyi bir grupla oyun mekaniklerinin veremeyeceği bir çok keyfi alabilirsiniz en azindan oyun daha derin hala gelir ki hoş olur .

ayrıca özenti tiplerin kastiği roleplay ile roleplay mevzusunu değerlendirmeniz cidden hoş değil bir world of darkness a göz atin öyle gelin dayinizi orclar kesmeden nasil role play yapiliniliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:
ama çok komik oluyo be böle babam demirciydi annem büyücü , amcam hırsız , orclar geldi , hepimizi öldürdü

hehehe cok sacma yaw en guzeli eve deki gibi bizat kana susamis korsan rolu oynuyosun direk(bir zamanlar o oyunda korsandimda)
diyer yandan lvl kasmak rp yapmak deyildir o yuzden hc yi sectim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...