Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Üstün zekalılar daha az uyur" (ne kadar doğrudur bu?)

Bone

Öne çıkan mesajlar

sesu said:
Senin gibi abuk subuk şeylere takılıp adam gibi lafları da tersine çeviren insanlar yüzünden adam gibi tartışamıyoruz ne yapalım. :( Anca eğleniyoruz böyle. Hayatta başarılar dilerim.

kompleksli misiniz sorusuna takılmak bana göre abuk sabuk bişeye takılmak değil.
bir ortama girdiğinde ortada dönen bir konu varsa içeri girip siz kompleksli misiniz? dersen herkes dönüp bakar.
burası paticik, herkes bakmaz biri bakar, biri yazar diğeri eeh der geçer. sen bu duruma maruz kaldın. adam gibi tartışmak mevzuuna gelince, adam gibi tartıştıgını düşünmüyorum.ne ele avuca gelir bi görüşün var ne de kendini haklı çıkaracak bir bahanen var.eğleniyorz, sorry, np, hayatta başarılar gibi ucuz ve basit kelimelerle tartışma olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların karakterilini paticik üzerinden tanımaya çalışman çok saçma olmuş. Abuk subuk şeyleri tersine çevirip adam gibi tartışmamızı engelleyen insanlardan bahsederken tartışmadığımı dile getirmemden sonra burada seninle ciddi ciddi tartıştığımı düşünüp basit tarzı kelimeler kullanarak da kendini aşağıya çekmene de ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Uzatma artık diyip konuyu kapatıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

insanların karakterlerini paticik üzerinden tanımak gibi bir derdim yok.önemli olan paticik karakterindir benim için, bu tahlil üzerinde yaptım yorumlarımı.gerçek hayatta karakterin nedir ne değildir beni ilgilendirmez, burası bir forum bildiğin üzere ve insanları yazılarından dolayı kategorilere sokarsın ya da sokmazsın.
tartışmadıgını da belirtmedin, "tartısamadıgını" söyledin.bu baglamda ben senden daha çok takip ediyorum yazdıklarını sanırım.çünkü ne dediğini de unutuyorsun sen.
kendimi aşağı çekmemle ilgili kararı sen verecek değilsin.bu tartışmada yanlış bişey söylediğiğmi de düşünmüyorum, düşünen varsa kendimi aşağı(!) çekmişimdir, saygı duyarım.uzatmaya hiç niyetim yok gerçekten ancak tutarsız söylemlerin ve mahalle ağzınla gerçekten de uzatmak istemediğime zaten karar vermiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
Bone said:
Benim gibi çok uyumayı seven birisi (bıraksanız günde 18 saat bile uyurum) ağzından salyalar saçarak (IQ 30-40...) dolaşması gerekmez miydi? Ters bağıntıdan, çok uyuyanın da düşük zekalı olması gerekmez mi?

correlation, sampling ve regression kavramlarını kafanda oturtamadığına göre IQ 30-40'larda zaten.

Ooow bu gerçekten çok ağırdı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...