Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayı Peddington Zaman Gazetesi Okuyormuş.

odiflame

Öne çıkan mesajlar

sg-1 said:
Dregoth said:
Benim başka merak ettiğim nokta ise o ayı Cumhuriyet okusaydı, buradakilerin yarısı laf edermiydi ?

ahaha cumhuriyet'in ne özelliği var? O da özel bi gazete değil mi sonuçta?
resmi gazete okusun bence.

o kadar güzel mesaj yazmışsın, ama son cümlede partizan damarın kabarınca mesaj bomb.k olmuş, güme gitmiş.

Ben? AKP partizanı? İyi güldüm. Benim sorduğum soru partizanlıktan değil sadece gerçekten merak ettiğimden gelen bir soru idi.
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:
mani said:
http://www.youtube.com/watch?v=Y4mp4dCbUtg&feature=related

tabi bide yerli earl hickey mizi unutmayalım. sadece çocuklara değil büyüklerede yapılıyor böyle şeyler. youtube deki yorumlar zaten çok enteresan. osur osur ipe diz.

ahaha çok iyiymiş bu, ilk defa gördüm.

oo ne diyorsun biz bu cıktığı zaman ev arkadasıyla oturup izliyorduk gayet, başarılı=P
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:
partizan yerine sempatizan kullanilmasi daha uygun olabilir.

Bunu sadece merakla bir soru sorduğumdan yola çıkarak buldunuz. Vay be aramızda ne dedektifler varmış. O zaman içinizi rahatlatayım AKP yi günahım kadar sevmiyorum. Hatta gitseler en çok sevineceklerden biri benim fakat "gerçekten"(hani altında bir neden aramayın) tepkinin değişip değişmeyeceğini görmek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Othranx said:
_ILuVaTaR_ said:
mani said:
http://www.youtube.com/watch?v=Y4mp4dCbUtg&feature=related

tabi bide yerli earl hickey mizi unutmayalım. sadece çocuklara değil büyüklerede yapılıyor böyle şeyler. youtube deki yorumlar zaten çok enteresan. osur osur ipe diz.

ahaha çok iyiymiş bu, ilk defa gördüm.

oo ne diyorsun biz bu cıktığı zaman ev arkadasıyla oturup izliyorduk gayet, başarılı=P

my name is earlün türk versiyonu olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...