Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BonePART said: abi kasrida tauren cikiyo adam saldirmiyo inanclarima aykiri diyo bizde almiyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 oy oy yarılldımm akşam akşam lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Rewendor said: BonePART said: abi kasrida tauren cikiyo adam saldirmiyo inanclarima aykiri diyo bizde almiyoruz Haha iyimiş. Benzer olayın RP versiyonu için: :D Abi bune yarıldım ahahahha, gm direk alt f4 çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 RP gücü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 iiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 allaaan yetolari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 zuhahahah Allah vayak tan razı olsun.Kötü geçen günüm neşelendi abi şu ss leri görünce.Hay A.q arena adına ayrı yıkıldım. Başarılarınızın devamını diliyorum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Rewendor said: BonePART said: abi kasrida tauren cikiyo adam saldirmiyo inanclarima aykiri diyo bizde almiyoruz Haha iyimiş. Benzer olayın RP versiyonu için: :D AHAHAHAHHAHA abi ağladım gülmekten, çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bütün rakipleri tekteeek not alıyoruz. Herkese yenildik mi bütün serverlardaki takımları tanıyor olcaz ve Kumunda dediği gibi ondan sonra kasıp kavurcaz arenaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 adam inanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Uğur Dündarla Arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 raistlinthewiz said: Uğur Dündarla Arena Bunu hatırlıyorum 2v2 de bir ekip vardı(belki hala vardır). Ekibin adı dediğin gibi "Uğur Dündar'la Arena" idi. Oyuncuların da "uğur" ve "dündar" diye isimleri vardı. Çok gülmüştüm. kendilerini tanıyan varsa tebriklerimi iletsinler bu güzel espiri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kafalarinda bone, ellerinde eldiven var miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Şimdi baktım "armory'den", iki oyuncu da gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hint limisiniz ineklere dalmıyunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 evet bi kısmı hintli takımın yani 1 kişi ama o da yeterli hepimizi domine ediyo sakin hintli kişiligi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Vayak ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ne zaman böyle bir başarı hikayesine tanık olsam, gözlerimdem iki damla yaş süzülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Kumadam said: Şimdi baktım "armory'den", iki oyuncu da gözükmüyor. Benim attığım SS için diyorsan pre TBC ya da TBC başından kalma o SS, GM'ler zaten armory de çıkmaz tahminen. Diğer adam da acc kapamıştır karakter silmiştir olur olur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 pre tbc arena? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar