Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BonePART said: abi kasrida tauren cikiyo adam saldirmiyo inanclarima aykiri diyo bizde almiyoruz =)
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Rewendor said: BonePART said: abi kasrida tauren cikiyo adam saldirmiyo inanclarima aykiri diyo bizde almiyoruz Haha iyimiş. Benzer olayın RP versiyonu için: :D Abi bune yarıldım ahahahha, gm direk alt f4 çekmiş
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 zuhahahah Allah vayak tan razı olsun.Kötü geçen günüm neşelendi abi şu ss leri görünce.Hay A.q arena adına ayrı yıkıldım. Başarılarınızın devamını diliyorum :)-D
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Rewendor said: BonePART said: abi kasrida tauren cikiyo adam saldirmiyo inanclarima aykiri diyo bizde almiyoruz Haha iyimiş. Benzer olayın RP versiyonu için: :D AHAHAHAHHAHA abi ağladım gülmekten, çok iyi ya
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bütün rakipleri tekteeek not alıyoruz. Herkese yenildik mi bütün serverlardaki takımları tanıyor olcaz ve Kumunda dediği gibi ondan sonra kasıp kavurcaz arenaları.
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 raistlinthewiz said: Uğur Dündarla Arena Bunu hatırlıyorum 2v2 de bir ekip vardı(belki hala vardır). Ekibin adı dediğin gibi "Uğur Dündar'la Arena" idi. Oyuncuların da "uğur" ve "dündar" diye isimleri vardı. Çok gülmüştüm. kendilerini tanıyan varsa tebriklerimi iletsinler bu güzel espiri için
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kafalarinda bone, ellerinde eldiven var miydi?
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Şimdi baktım "armory'den", iki oyuncu da gözükmüyor.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hint limisiniz ineklere dalmıyunuz
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 evet bi kısmı hintli takımın yani 1 kişi ama o da yeterli hepimizi domine ediyo sakin hintli kişiligi ile
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ne zaman böyle bir başarı hikayesine tanık olsam, gözlerimdem iki damla yaş süzülür.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Kumadam said: Şimdi baktım "armory'den", iki oyuncu da gözükmüyor. Benim attığım SS için diyorsan pre TBC ya da TBC başından kalma o SS, GM'ler zaten armory de çıkmaz tahminen. Diğer adam da acc kapamıştır karakter silmiştir olur olur yani :)
Öne çıkan mesajlar