odiflame Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evet savaş muhabbeti dönmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Biz mi savaştaymışız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dasaaa said: bokunu çıkartmayın noldu 140 sayfalık topiğin %90'ını trollediniz, şurda 10dk'da eklenen 2 sayfa çok mu geldi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bokunu çıkartın.. hele ahmedinejad.. olm küfür falan olmadığı sürece önümüzdeki bi saat boyunca atış serbest. gömün her türlü motivational'ı falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 smarthan said: boşuna tartışmışsınız 137 sayfa. sorsaydınız ilk sayfada uzaylıların olmadığını söyleyebilirdim edit: eheh mesajım 138 sayfa başı olunca daha bi anlamlı olmuş bu esprinin de heralde bu topikte 9. fln yapılışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tamamda 140 sayfa gerçekten oturup ciddi ciddi tartışılsaydı o zaman uzaylılara gerçekten inanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 DEVLET GİZLİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 aquila said: 1938 Hangisi o marsda hayat olayımı yoksa radyo programımı ? tarihleri tam net değildi çünkü aklımda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 AHAHAHAHHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 war of the worldsun radyo yayini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://i54.tinypic.com/x2kzt3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ooo bayağı eskiymiş 1950 yi nerden salladıysam :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sove bir şeyler yazmalısın. senin yazdıkların lath ın yazdıkları güzel güzel okuyup videoları izliyordum. topic kirleniyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hayır zuzaylı yok değil hatta koca galakside asıl bizden başka hiçbişi yoksa salakça, ama havada 2 yanardöner yapıp evine dönen uzaylıyı ciddiye almam ben, isterse sıkıldıkça güneş yaratsınlar, ha madem gelmek istiyor da abd hükümeti mi engelliyor adamları onca teknolojilerine karşın, çat diye çıkıp gelemiyorlar mı o zaman biz daha güçlüyüz anlamına gelir gene kayda değmez öyle uzaylı olmaz olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kaç hafta oldu ya, sonsuz enerji uçan araba filan bulamadık mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Sonsuz enerji oalrak nutella var direk mala gider ayrıca. Kişiselde pms topiğinde ayrıca nutella canavarlığından bahsediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tamam serbest atış bitti.. trollemeyin olm konuyu. taze sayfa, taze start.. uzaylılar diyorduk.. mars üssü falan.. eee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ayın arka yüzünü unuttun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ayin arka yuzunu pink floyd aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Yalnız yeni facebook'a bakarken Mark Zuckerberg'in yeni interview'unu izledim, adam uzaylı sanırım, gözlerini falan kırpmıyor, enteresan adam gözleri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dasaaa said: tamam serbest atış bitti.. trollemeyin olm konuyu. taze sayfa, taze start.. uzaylılar diyorduk.. mars üssü falan.. eee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 koyan oldu mu bilmiyorum tartışmaya yeni bişeyler katması açısından: ayın arka yüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 izlemedim ama arka yüzünde üs var denildi. ben de bol bol gülüp lan adamlar normal uydularla görüntülemeyi geçti, yer altında maden aramak için ldar ile bile taradılar. yok öle bişi. dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 üs varsa bunu görmek için yeraltına bakmaya gerek yokki uydular neyine yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 piksel. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3261305/Is-this-the-Moons-Street-View.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar