Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Zaten bende iletişime geçme çabalarının genel olarak tartışmalı olduğunu düşünüyorum. Yani burda 10 kişi olsak, yukarda denildiği gibi hamamböceğine kendimizi anlatsak mı anlatmasak mı diye düşünsek, 9 kişi hayır dese 1 kişi deneyebilir. Onlarda da öyle olan vardır. Belki içlerinden "idealist" olanlar bişeyler yapmış/yapıyor olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı şeyler hazımsızlık yaratabilir, belgesel çekerken bile ordaki kamareman veya işte ekip, yavru ceylanı yiyen aslanı çeker sadece görüntüler ama müdahale etmez. Doğanın işleyişi o, denge öyle sağlanıyor, etik kaygılarla o ceylana bir şans verelim desek bu sefer aslan aç kalır.

Herşeyden önce bu sebeple bile müdahale etmezler veya alın size über bir teknoloji sizin için böylesi daha iyi olur gibi bir ideal ile gelmezler, çünkü bu yapılan iyilik aslında iyi neticeler doğurur mu bilinmez, hazımsızlık yaratacağı kesin ama.

"allahin uzaylisini insani degerler yukleyip, soyle yapar boyle yapar demeyin lan." Ha birde bu var gerçekden nasıl algılıyorlar, ahlak sistemleri var mı ? iyi, kötü, yardım etme gibi değerleri var mı yok mu onuda iblmiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stargate'ler hakkaten de var.

-Binlerce yıl önce de vardı ama sistem daha farklıydı.

Anlatılanlara göre binlerce yıl önce varolan stargate sistemini kullanırken biyolojik olmayan maddeyle geçemiomuşsun. Bu da bu sistemin bir weapons delivery sistemi olarak kullanılmasını engelliyomuş. Modern stargate sisteminde bu olayı kaldırmışlar.

-Şuanda kullandıkları stargate direk Mars'taki ancient base'e açılıomuş.

-Bu base direk birçok ırkın arada sırada uğradığı ve bizimkilerle çeşitli projeler üzerine çalıştıkları bir yermiş.

-240.000'in üzerinde bir popülasyonu varmış, 10.000'i Dünya'da doğmuş olan insan.

-Birçok kaynağın hemfikir olduğu bir konu ise 2012 veya 2012 yılı civarında olacak bi olaydan bahsediyor. Kimisi bunun büyük bir katastrof olacağını ve milyarlarca insanın öleceğini söylüyor. Kimisi bunun insanlığı bir golden age'e geçiren olay olarak görüyor.

-Bu en son yazdığım mesajdan beri dinlediğim testimoniallara göre 4 değişik kaynak 2012 yılı sonu civarında öyle ya da böyle mass-landing gerçekleşeceğini söylüyorlar.

-Başka bir inside source'un anlattığına göre bu black-ops community'sinin kullandığı teknolojisinin seviyesi, bizim şuanda bütün dünyada ailecek kullandığımız sektör teknolojisinden en az 10.000 yıl daha gelişmiş ve her yıl 1000 yıllık bir ilerleme kaydediyor.

-Stargate dizisine daha da bi benzerlik: gezegenler arası seyahat edebilen bir sürü gemi yapmışız bile. Hatta daha iyi anlatamaycağımı düşünerekten bilgiyi aldığım yerin yazısını direk copy pasteliyorum:
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

asıl sen bana kendinden bahset norakçığım nedir bu yaşta uzaylılara ilgi?

hacı sen daha lisedeyken ben zuyaylılarla ilgileniyordum, bolcada zufo gördüm ve çok komik olduğunu düşünüyorum yıl olmuş 2011 dimi ama. senin 1 yıllık araştırmanın sonuçları da hala olmadı sonsuz enerji bekliyoruz hala tüm hükümetlerin değişmesini bekliyoruz vb vb.
Sosyal ağlarda paylaş

1800 lerde olması lazım yani sonları, gerçekdne insanlar marsda bir hayat olduğuna inanıyorlarmış, hatta denyo bir bilim adamı marsdaki bilmem ne çzigilerini otoyol olarak algılamış ve bir döenm harbiden insnalar marsda canlıların yani gelişmiş bir medeniyetin olduğuna inanıyormuş history channelde denk gelmişdi çok şaşırmıştım. Zaten o mars paranoyasıda ilk öyle başlamış birde şu 195o lerde ki meşhur radyo programı ile ayyuka çıkmış :).
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...