Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ardeth said: bak işte yine yaptın sdfscx sabit fikirlilikle tartışmaya hazır olmayı karıştırıyorsun gibi, belli bir konuda fikir öne sürmüşsem muhtemelen buradaki üyelerin %99'unun bana gösterebileceği/söyleyeceği şeyleri önceden görmüş veya öngörüp, düşünüp tartmış olma ihtimalim çok yüksek. nadiren böyle olmuyor, o zaman da kabul ediyorum elbette ki. zaten konu hakkında bilgimin yetersiz olduğunun farkındaysam oraya tartışmacı olarak girmemeye özen gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hiç bişey kabul ettiğini görmedim ben senin tartışmaya girdiğin zaman girdiğin noktadan bir mm oynamıyorsun genelde. kimsenin fikri komple tabi değişmiyor ama insanların orta noktada buluştuğu çok oluyor (eğer taraflardan biri sen değilsen sdf). bişeyi uzunca ve çokca düşünmüş olman da illa doğru şeyleri düşünmüş olmanı gerektirmiyor işte hatayı da burda yapıyorsun zaten. 10 sene düşündüğün şey bile yanlış olabilir. ama sanırım bu konuda bunu tartışarak kötü bir şey yaptım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ardeth said: abi yanlış anlaşmışsınız. adam orda sadece biz 2100'e gelmeden onların buraya nasıl geldiklerini anlayamayız diyor. ama bu garip bir cümle değil tartışma ile de pek ilgisi yok. öte yandan bu arkadaş da haklı yani onların buraya gelmesi için bizim şuan 2100 senesinde olmamıza gerek yok. boş bir tartışma içersindesiniz uyarayım dedim yukarıda yazdım da biraz daha izah edeyim, hemen yakın çevremizde (yüz ışık yılı diyelim mesela) uzaylı medeniyeti olması ihtimali sıfır gibi. şimdi bu adamlar bu mesafeleri adeta binek otomobil gibi taşıtlarda gelip, sağda solda turist ömer gibi gezerken görünecek denli bir teknolojiye sahipler (yani ışık ötesi hız onlar için 1820 model biletli tren seferi değil de 2010 sedan otomobil gibi bir olay) ama biz f-16'larla filan tespit ediyoruz yok 1000km hız yapıyor da bilmemne, yok efendim düşürmüşüz de sonra saklamış hükümet. var ya, o teknolojideki adam bir düğmeye basar bütün amerika kıtasının elektriği kesilir. muhatap olmaz kaldı ki bizimle. görünmez de olur, sesi de duyulmaz, infrared'ini de tespit edemezsin, radarına da yakalanmaz, vs vs. kısacası öyle çıplak gözle tayyare görür gibi göremezsin. böyle salak ve beceriksiz uzaylılar da buraya gelemez bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ardeth said: hiç bişey kabul ettiğini görmedim ben senin tartışmaya girdiğin zaman girdiğin noktadan bir mm oynamıyorsun genelde. kimsenin fikri komple tabi değişmiyor ama insanların orta noktada buluştuğu çok oluyor (eğer taraflardan biri sen değilsen sdf). bişeyi uzunca ve çokca düşünmüş olman da illa doğru şeyleri düşünmüş olmanı gerektirmiyor işte hatayı da burda yapıyorsun zaten. 10 sene düşündüğün şey bile yanlış olabilir. ama sanırım bu konuda bunu tartışarak kötü bir şey yaptım sdf sana rast gelmemiş, dediğim gibi nadir. yabancı, ciddi forumlarda daha sık oluyor heh. evet doğru olmamı tabii ki gerektirmiyor ama karşımdakinin ikna edici bir argüman veya bilgi sunmuş olduğu anlamına da gelmiyor. ve dediğim gibi, ayaklarımın yere sağlam bastığını hissetmiyorsam o ringe çıkmam. sun tzu'nun dediği gibi, kendini tanı, rakibini tanı, gg. bunları yapamıyorsan yallah ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 "The surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that it has never tried to contact us. ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Sam said: muhatap olmaz kaldı ki bizimle. görünmez de olur, sesi de duyulmaz, infrared'ini de tespit edemezsin, radarına da yakalanmaz, vs vs. kısacası öyle çıplak gözle tayyare görür gibi göremezsin. böyle salak ve beceriksiz uzaylılar da buraya gelemez bir kere. yanlis dusunuyorsun bence. mesela ben uzayli olup buraya gelecek teknolojiye sahip olsam, sirf picligine arada 3-5 koyluye selektor yakip milleti deli ederim, tartissin dursun sonra pezemenkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 zeper said: "The surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that it has never tried to contact us. ..." ahahaha çok iyi söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bir filmde geçen bir laf söz vardı şimdi aklımda değil men in blek olabilir :), bir hamamböceğine gidip kendini anlatırmısın veya iletişim kurarmısın gibi birşeydi. Şimdi dünya dışı o medeniyet gelecekde, yok iletişim kuracaklarda, teknoloji vereceklerde. Neden versin hani hatırlarsınız amazonda bir kabile helikoptere ok ile saldırmıştı, hatta ne gerek var o insanları rahat bırakın gibi bir tepkide almışlardı. Aynı düşünceye o dünya dışı mahlukatlarda sahip olabilir, onlara göre muhtemelen çok ilkel ve denyoca canlılar oalrak görünüyoruz yani adam neden gelsinde müdahele etsin, amaçsız. "The surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that it has never tried to contact us. ..." Gayet güzel açıklamış neden denesinler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 HellHound said: yanlis dusunuyorsun bence. mesela ben uzayli olup buraya gelecek teknolojiye sahip olsam, sirf picligine arada 3-5 koyluye selektor yakip milleti deli ederim, tartissin dursun sonra pezemenkler olabilir bu tabii. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Düsünsenize, UFO basini bu aksam haberlerde kendi "NASA"larinin yapicagi aciklamayi bekliyolar. Hepsi zeki yasam formu bulmayi hayal ediyo. Yapilan aciklama "Kendilerine insan adi verilen cok hücreli organizmalarla dolu bir gezegen bulundu." Hepsi üzülüyomus bizim ersenikli bakteriye verdigimiz tepki gibi. Zerre kadar ilgilerini cekmiyor bile olabiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hayvan gibi teknolojileri veya bizimle iletisim kurabilicekleri herhangi bi durumlari olmayadabilir. bunlarin hepsi varsayim, herkes uretebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Zaten neden çekelim dikkatlerini, ne anlatabilir adam bize, Kiai master videsounu izletelim adamlar zaten o dakka s.tir olup gider :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2009/06/dunyalilarla_baglanti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 rahat bırakın olm uzaylıları, istedikleri zaman gelir adamlar karışmayın alala, zaten galaksiyi geçip gelip 2 ışık yakıp söndürüp geri dönen uzaylıdan hayır gelir mi? siz akşamları tarlaya gidip arabanın ışıklarını yakıp yakıp söndürüp 2 sağ sol dolaşıp oh iyiki böyle birşey yaptım şimdi gideyim yatayım diyor musunuz? hayır bide bunlar ancientlar bizi yaratanlar gezegene koyanlar aslında bunlar stargate diziside gerçek diyenler var, böle salak salak ışık yakıp söndürüp giden canlılar tarafından yaratılmak iyi bişey mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Sam said: http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2009/06/dunyalilarla_baglanti.jpg hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Norak said: rahat bırakın olm uzaylıları, istedikleri zaman gelir adamlar karışmayın alala, zaten galaksiyi geçip gelip 2 ışık yakıp söndürüp geri dönen uzaylıdan hayır gelir mi? siz akşamları tarlaya gidip arabanın ışıklarını yakıp yakıp söndürüp 2 sağ sol dolaşıp oh iyiki böyle birşey yaptım şimdi gideyim yatayım diyor musunuz? bilemezsin haci, adamlarin beynine oksijen yerine arsenik gidiyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Norak said: rahat bırakın olm uzaylıları, istedikleri zaman gelir adamlar karışmayın alala, zaten galaksiyi geçip gelip 2 ışık yakıp söndürüp geri dönen uzaylıdan hayır gelir mi? siz akşamları tarlaya gidip arabanın ışıklarını yakıp yakıp söndürüp 2 sağ sol dolaşıp oh iyiki böyle birşey yaptım şimdi gideyim yatayım diyor musunuz? yapılabilir aslında. mesela şu laser pointer olayı yeni yayılmaya başladığı zamanlarda sağa sola tutup milleti şaşırtmak gayet eğlenceli bişeydi. pek bilinmiyodu daha, millet sağda solda kırmızı minik ışıklar görünce panik yapıyodu filan... bayağı eğlenirdik yani. gerçi çocuktuk daha o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 aquila said: bilemezsin haci, adamlarin beynine oksijen yerine arsenik gidiyo olabilir. evet artık her şey mümkün;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 indir o parmaklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 135 sayfa olmu$ lan konu, ne kadar acik fikirli adam varmi$ forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 niye ki?...onlar onaylama işareti değil mi? aquila said: indir o parmaklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Marveloth said: LathspeLL said: Bende İzmirde asker izlenimlerine ve sonunda kendi tanık olduğum bir olaydan sonra tanımlanamazın ötesine geçiyor bu olaylar. Cok sanslisin. Seni secmisler sana görünmüsler. Ben gözümle görmedim inanmiyorum. Belki de bizim sana inanmamamizin bir sebebi vardir. Sakinles ve he de gec. Esas sen savunmaya gecince komik duruma düsüyosun. Bazi insanlarin inanmasi icin o videolardan fazlasina ihtiyaci var. 2010 yilinda bu kamera teknolojisiyle havada duran cisimler ordan oraya giden parlayan nesneler pek de inandirici gelmiyo insanlara. Laptop'umu alip afrikaya gitsem 2012 filmini HD olarak yerlilere izletsem onlar da ayni senin verdigin bu tepkiyi verir yani. O yüzden insanlari suclarcasina inanmamalarindan yakinacagina salla gitsin. Oha beni yerlilerin bilgi seviyesine indirdin ya bravo diyorum. Sanki böyle 80 IQ ile "Abiğğ yıldız kayınca nasıl kayıyooo? Şuana kadar yıldızların bitmesi gerekirdiiii" diyen birine indirgedin beni teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Esh said: 135 sayfa olmu$ lan konu, ne kadar acik fikirli adam varmi$ forumda Şu konuya yazan çoğu adam bende dahil zaten dünya dışı yaşamın olduğuna hem fikiriz (bizden zeki veya değil o ayrı birşey), matematiksel olarak var. Kimse yok demez buna eminim. Şimdi daha ne adkar açıkfikirli olmak lazım ben onu anlamıyorum. Sovereign ve lastspell üstünüze alınmayın lütfen, size dokundurmak gibi bir amacım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Sovereign said: zeper said: "The surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that it has never tried to contact us. ..." BULLSHIT ben olsam ben de insanlarla iletişime geçmem sağımız solumuz belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar