Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 david icke den reptilian humanoids ve Babylonian Brotherhood hakkında yeni kitaplar bekliyoruz konu hakkında asdf, aydınlatsın bizi pls
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Alın size ufo http://www.facebook.com/video/video.php?v=158784234164180
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yuh iyiymiş yalnız :) https://www.mikrokopter.us/shop/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=170 http://www.mikrokopter.de/ucwiki/MikroKopter bi iki link de vermişler belki inceleyen olur...
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 oha çok pahalı d: bunun ipod da kontrol edilebilen, diğerleriyle sanal olarak savaştırılan ve kameralı falan bi benzeri var 4 pervaneli 300$ falandi en son. http://ardrone.parrot.com/parrot-ar-drone/usa/
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 yeterince alakasızlaşamadık, biraz daha uğraşalım bence.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 BlackRose said: yuh iyiymiş yalnız :) https://www.mikrokopter.us/shop/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=170 http://www.mikrokopter.de/ucwiki/MikroKopter bi iki link de vermişler belki inceleyen olur... bunu görseler hemen bağırırlar AHA UFO diye
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Sizede görünse bunlarla karıştırılamayacak kadar net birşey olduğunu anlayacaksınız.
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bence çok alakalı, böyle bir şeyi havada görsem "tanımlayamadığım uçan bir cisim bu" derdim, o da UFO olmuyor mu zaten?
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 evet uzaylı falan onlar manasındaki UFO diyecekler ben identify ederim zaten abi belli işte helitopter
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 LathspeLL said: Sizede görünse bunlarla karıştırılamayacak kadar net birşey olduğunu anlayacaksınız. abi yapma allasen şu konu başladığından beri geceleyin havada uçan ışıkları zuzaylı videosu diye koyup duruyorsunuz. şu aletin tepesine bi ışık bağlayıp gece uçursam hepinizin aklını alırım. bunu gördüğünüz an "aha biliyodum uzaylılar varmış" der misiniz demez misiniz? siz "wishful thinking" denen kafadasınız gördüğünüz garip olaylara getirilebilecek binlerce açıklamadan "uzaylı" açıklamısını seçiyorsunuz direkman. YALAN MI artık bu helikopterden sonra havada garip hareketler yapan ışıkları uzaylı videosu diye koymak yasaklanmıştır bunu bilesiniz.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bide ben uzaylı olsam dönerli aletle buraya gelsem bile üşenmem bi tane helikopter yaparım lan ayıptır kaç senedir bizi gözlemleyip bi helikopter yapamamak. Yani aslında, eğer varsa bu agalar, yüksek ihtimalle bizden araçlarla takılıyorlar. O yüzden, UFO dediklerinin uzaylı aracı olmaması lazım
Law Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Sovereign said: yeterince alakasızlaşamadık, biraz daha uğraşalım bence. Sovereign senin bir açıklaman olmuştu bir kaç ay önce işte 2-3 hafta içinde devletler açıklamalar yapacak sonsuz barış vs gibisinden. Birşey olmadı ? Şimdi ne düşünüyorsun acaba o söylediklerin hakkında ?
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Pardon da sen bekledinmi devletlerden uzayli aciklamasini :)
Law Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Yok ben bir beklenti içinde değildim elbette. Sadece adam bu kadar iddialı konuşup ardından hiçbirşey olmayınca şu an ne hissediyor onu merak ediyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 sonsuz barış olmaz ki buraya gelen uzaylılarla kesin savaş çıkarırız, insan ırkından bahsediyoruz lan evrenin orcları gibi bişeyiz muhtemelen
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ardeth said: LathspeLL said: Sizede görünse bunlarla karıştırılamayacak kadar net birşey olduğunu anlayacaksınız. abi yapma allasen şu konu başladığından beri geceleyin havada uçan ışıkları zuzaylı videosu diye koyup duruyorsunuz. şu aletin tepesine bi ışık bağlayıp gece uçursam hepinizin aklını alırım. bunu gördüğünüz an "aha biliyodum uzaylılar varmış" der misiniz demez misiniz? siz "wishful thinking" denen kafadasınız gördüğünüz garip olaylara getirilebilecek binlerce açıklamadan "uzaylı" açıklamısını seçiyorsunuz direkman. YALAN MI artık bu helikopterden sonra havada garip hareketler yapan ışıkları uzaylı videosu diye koymak yasaklanmıştır bunu bilesiniz.
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ardeth said: LathspeLL said: Sizede görünse bunlarla karıştırılamayacak kadar net birşey olduğunu anlayacaksınız. abi yapma allasen şu konu başladığından beri geceleyin havada uçan ışıkları zuzaylı videosu diye koyup duruyorsunuz. şu aletin tepesine bi ışık bağlayıp gece uçursam hepinizin aklını alırım. bunu gördüğünüz an "aha biliyodum uzaylılar varmış" der misiniz demez misiniz? siz "wishful thinking" denen kafadasınız gördüğünüz garip olaylara getirilebilecek binlerce açıklamadan "uzaylı" açıklamısını seçiyorsunuz direkman. YALAN MI artık bu helikopterden sonra havada garip hareketler yapan ışıkları uzaylı videosu diye koymak yasaklanmıştır bunu bilesiniz. ahahah bu son dediğin de senin wishful thinking bence. yok hani anladık ben son derece skeptiğim, siz böyle salak şeylere inanıosunuz, birer kefalsiniz havalarında dolaşıyosun da buraya gelip ahkam kesme hakkını kim verdi sana? yok hepinizin aklını alırım falan.. süpersin abi.. aklımızı alırsın abi.. pardon abi biz yanlış düşünmüşüz özür dileriz töbe yarabbim ya.. hayatta başarılı olamayıp da internet ortamlarında rajon kesmeye gelen insanlardan geçilmez olmuş burası
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Gerçek hayatta remote control bir cihaz ile bir uçağı, bir uyduyu, bir bilmemneyi ayırt edebilecek durumdayım çok şükür. Yani yemem ben remote control olayını. Ama yiyen çok var. Askerde, Karşıyaka'da sürekli eğitim uçuşu yapan arkasında kırmızı ışık garip bir şekilde yanıp sönen askeri uçakları ufo sananlar vardı. Bilmiyorsan, bir cismin fiziksel hareketini, uzaklığını, karakterini algılayamıyorsan algıda sorun yaşarsın, normal. Videoda ise yenilebilir çünkü uzaklık algısı olmuyor.
zeper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ardeth said: sonsuz barış olmaz ki buraya gelen uzaylılarla kesin savaş çıkarırız, insan ırkından bahsediyoruz lan evrenin orcları gibi bişeyiz muhtemelen :)-D
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Orclar kotumudur onu tartismak lazim uzaylidan once.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Sovereign said: töbe yarabbim ya.. hayatta başarılı olamayıp da internet ortamlarında rajon kesmeye gelen insanlardan geçilmez olmuş burası apuahuahua
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Orc'lar kötü bildiğin. Orc Shaman var, güzelim ağaçları budayıp iğrenç yapılar yapıyoruz. Ormanı, Night Elf'leri öldürüyoruz OLMAZ. Evrenin Orc'uyuz lafı harika bence.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 belki bizden beteri var ne biliyosunuz, bence evrenin humaniyiz.
Öne çıkan mesajlar