Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi herşey iyi güzelde bu hükümetleri kullanarak emellerini gerçekleştiriyor kısmı ciddi bir

http://www.philstockworld.com/wp-content/uploads/its-a-conspiracy.jpg

Bunun böyle olduğunu düşünmek Amerikayı savunan birisine "onlarda senin böyle düşünmeni istiyor" demek gibi bir şey oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de su var;

Biz hayvanlar üzerinde hic cekinmeden deneyler yapiyoruz, göz önünde olanlar iste bu kozmetik sektörü öncelikle, ne kadar tepki cekse de yapiliyo. Bir de göz önünde olmayan kapali kapilar arkasinda yapilanlar var. Yani biz, kendi yasadigimiz dünyaya ait bu canlilara her türlü deneyi yapabiliyorsak, hem teknolojik hem mental olarak bizden cok ileri bu canlilar neden bizim üzerimizde deneyler yapmasin?

Inanmadigim bir konu, bu ölü ele gecirilmis uzayli vücutlari ve cekilmis videolar. Ayiptir söylemesi kafanizi söker bitarafiniza dikerler. Böyle biseyin olabilecegine pek ihitmal vermiyorum. Tabi sonra düsünüyorum, eger bu bi deneyse koskoca "human farmland"in devamliligi icin bir alien gözden cikartilabilir. Üstünde düsünülecek o kadar detay varki, hep ihtimaller üzerinden gitmek yoruyo bi yerden sonra. Bizim gibi olmadiklari kesin. Eger canim yanmayacaksa gönüllü olmayi isterdim. Zaten yalniz basima her yolda yürüyüsümde gözümü uzay bosluguna diker biseyler görmeyi umarim.

@Sovereign;
Bu walloftext zaten sanaydi ama bizzat bi ricam var. ÖM ile bana göstermek isteyebilecegin video ve belgeseller varmi? Ama böyle beni aldilar kacirdilar sonra oksadilar gibi degil. Hic bu konuyla ilgili arastirma yapmayan biri ciddi "senin tabirinle kesin" kanitlara ulasmakta zorlaniyo.
Paylasirsan sevinirim.

ps: Discovery channel da eskiden ufo belgeselleri yayinlanirdi. Onlar yüzünden tüm orta okul hayatim boyunca uzaylilardan korktum. Aptallar. Gidip extra ürpertici türde belgeseller gösterdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

şu elemanların greenpeace adamları gibi aramızda dolaşmaması ne kötü lan. gezinseler enfes diyaloglar döner..

-uzaylılar aramızda!!!!
+e bana ne ki?
-devlet saklıyor bunları!!!!!
+devlet popona soktuğu kazığı saklarken bu hiçbir şey.. inan bana.
-ama öyle değil, uzaylıları gizliyorlar!!!!
+vee.. bu çok kötü çünkü uzaylılar 3.dünya ülkelerinde darbeler ile lider değiştiriyorlar ve ekonomik yardım adı altında ülkeleri sömürüyorlar?
-hayır sizin gibileri devlet uyutuyor ve..
+hmm o zaman tarımdaki salgınlara sebep olanlar onlar.
-yok uzaylılar barış yanlısı, sadece gözlem amaçlı.
+ha ok.. negzel. aferin onlara. o değil de mesela coca cola para verse bi gecede bi sürü tarlaya coca cola yazısı yazarlar mı? bak iyi reklam olur!
-anlamadım.
+parasıyla değil mi arkadaşım!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...