Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

1) Çoğunu teleskopla baktığın zaman göremezsin, infrared veya başka spektrumda gözüküyorlar. Nightvision kamerayla gözüküyorlar. Adamların cloaku bu.

2) Ufak 15-20 metrelik gemilerin parçaları kolay kolay serpilmez. Yörüngeden geçerken yanar, düşen parçalardan hiçbir şey anlamazsın.

3) Hakkaten çatışmalar oluyorsa düşen parçaları mutlaka ki topluyorlardır. Adamlarda teknolojinin haddi hesabı yok. Senelerdir hiçbir harcamadan kaçınmıyorsun gerçeği saklamak için düşen 2-3 parçayı görmezlikten mi gelicen?

Mantık.
Sosyal ağlarda paylaş

Önceki topikte bende yazıyordum kapamadan önce,görüşlerimi belirtmiş ve inandığımı söylemiştim...
Her ne kadar uzaylı olduğundan vs şühem olmasa da,gökte savaş olayı bana da oldukça abartı geldi..
Yalnız Sovereign'in yazdığı ilginç bir madde var orada;
1) UFO görmeye hazır olmayan binlerce insan olduğu için

Bu aslında ilginç bir şey,çünkü "holographic universe" diye bir teorem var,okumuştum zamanında ve insanın aslında beynin algılayamadığı,daha görmeye hazır olmadığı şeyleri orada olmalarına rağmen görememesi idi sanırım,ya da bu tarz birşeydi...
Hatta keşifler zamanında İspanyollar ile yerliler arasında bu tip birşeyler vardı,örneklerde..
Yani palavradır,gerçektir,değildir bilemem de ilk defa duymadım bu olayı...
Ama yine de bana pek gerçekçi gelmiyor tabii ki savaşlar vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Sovereign sormak istediğim bir soru da,önceki yazılarında uzaylıların spiritüel varlıklar olduklarını,insanlığın bir adım sonrasını temsil ettiklerini söylemiştin,bize spiritüel mesajlar verdiklerini,yani bizden bazı şeyleri daha aşmış olduklarını söylemiştin...
Dünyaya gelip spiritüel mesajar vermeye çalıştıklarından bahsetmiştin,(crops olayları vs idi sanırım),şimdi de dünya etrafında savaşıyorlar diyorsun,çelişkili olmadı mı biraz?
Sosyal ağlarda paylaş

Konferansin ilk gununun ardindan sunlari soylemek istiyorum.

Kumburgaz videosu hakkinda ki yorumumu geri aliyorum. Gercek olduguna inaniyorum, hatta cok iyi 1-2 yer var, efsane benim icin.

Digeri ise Dr. Roger Lier bugun resmen HARD EVIDENCE'i koydu onumuze. Bir suru universitenin vucuttan cikarilan nesne uzerinde ki incelemeleri, bu nesnenin hastadan teshisinden, incelenmesine kadar BUTUN evrelerin hem eye witness'lar ile hem farkli kameralar ile an an kayit edilmeside cabasi. Efsaneydi resmen.

Cihazin bilesenleri, nano teknolojisi falan efsaneydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Ayrıca Sovereign sormak istediğim bir soru da,önceki yazılarında uzaylıların spiritüel varlıklar olduklarını,insanlığın bir adım sonrasını temsil ettiklerini söylemiştin,bize spiritüel mesajlar verdiklerini,yani bizden bazı şeyleri daha aşmış olduklarını söylemiştin...
Dünyaya gelip spiritüel mesajar vermeye çalıştıklarından bahsetmiştin,(crops olayları vs idi sanırım),şimdi de dünya etrafında savaşıyorlar diyorsun,çelişkili olmadı mı biraz?

Kim savaşıyor bilmiyoruz. Tek bildiğimiz savaşan ufo'ların olduğu. Secret governmentların yönetiminde olan dünya yapımı ufoların da yukardakilere durmadan saldırdığını tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@Sotto:

Benim bahsettiğim "görmeye hazır olmayan bir sürü insan var" kavramı senin bahsettiğin ile aynı değil.

Görmeye hazır değilse biri, UFO görürse hayatına bir sürü negatif etkisi olur. Bütün inandığın ve doğduğundan beri doğru bildiğin konseptlerin bir obje ile yıkılmasını herkes kaldıramıyor malesef. Daha önce de defalarca anlattığım gibi, yukardakiler bu sürecin son derece kusursuz, yavaş yavaş ve sindire sindire gerçekleşmesini istiyorlar. Kimseye de zarar gelsin istemiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

artık pek savaş mavaş göreceğini zannetmiyorum. Yörüngede tek bir power var artık, ve Amerika'nın yaptığı gemiler onların gemileri yanında battleship vs. sandal gibi duruyor. Bir noktaya kadar sandallar formasyona geçip saldırıda bulunuyorlardı ama birşey yapamadıklarını anlamış olmaları lazım artık. O yüzden pek birşey görebileceğini sanmıyorum.

kim abi "power"? madem yörünge de tek "power" o neden dünyaya inip bizi köle etmiyo ausahshadhsafhsadfgadsfghdsfgasdfgadsfgsd
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Sovereign said:

Yörüngede tek bir power var artık

kim abi "power"? madem yörünge de tek "power" o neden dünyaya inip bizi köle etmiyo ausahshadhsafhsadfgadsfghdsfgasdfgadsfgsd

Şimdi biz böyle mantıksız ve aşırı cahilce (a.k.a. Sov'un işine gelmeyen) sorular sorarsak, alacağımız cevap olsa olsa şu tarzda olur;

Sovereign said:

odiflame said:

son 3 yılda sürekli kumburgazda aynı türden ufoların gözükmesi çok ilginç olmuş.neden kumburgazı seçiyorlar?

sen sorasın diye
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

Kim savaşıyor bilmiyoruz. Tek bildiğimiz savaşan ufo'ların olduğu. Secret governmentların yönetiminde olan dünya yapımı ufoların da yukardakilere durmadan saldırdığını tahmin ediyorum.

yazdigin seylerin dogrulugu-yanlisligi ile ilgili bir yorum yapmayacagim. ancak buraya yazdigin seylerle insanlarin kabullenebilecekleri, "evet olabilir aslinda" diyebilecekleri seyler arasinda tek bir lastikle ferrari f50 arasindaki kadar fark var. mesaj yazarken bu gercegi kabullenerek yazarsan "sen sorasin diye" gibi sacmasapan cevaplari ekarte edebiliriz gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Sovereign said:
Tek bildiğimiz savaşan ufo'ların olduğu. Secret governmentların yönetiminde olan dünya yapımı ufoların da yukardakilere durmadan saldırdığını tahmin ediyorum.

Maşallah be, ne cahil adamlarız biz de.

Abi bunu görmemiştim, zaten ciddiyeti 0 olan bi topik, neden halen burda bilmiyorum, ama buna yarıldım.

aha bak:

AHAUAHUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

efenim wow convention centerda gerceklesen ufo kongresinden naklen baglaniyoruz paticige:

Yukardaki dostlarimiz suana kadar kendilerini gostermek uzere 3 tane gecis yaptilar otelin etrafinda, icerde seminari dinleyen insanlar binanin disina akin etti adeta, filme de aldik, hatta bir suru kisi cekti, bir daha bi flyby yapar mi bilmem ama televizyon kanali arabasi hazir bekliyor uydulari acmis
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...