Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Evet aynen duyduğunuz gibi..yolda boş boş yürümeyin, etrafına bakın..kulaklarınız da boş durmasın, eğer kiraya verilecek öğrenci evi duyarsanız haber yollayın.. detaylar; mekan beşiktaş,harbiye 2+1 veya 1+1 maks. 500mio en az doğalgazlı no bodrum no zemin no masraf herkese teşekkür yardımları için.. ;) [Bu mesaj Jhengie tarafından 01 Mayıs 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 no zemin no bodrum no masray Beşiktaş Harbiye max 500 ve doğalgazlı 2+1 veya 1+1 olduuuu gözlerim dolduuuu[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 o fiyata cok zor no bodrum no zemin + dogalgaz olması be$ikta$ ve harbiye civarlarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 çok haklısınız ama 2 gün önce elimizden kaçan ev: 400mio merkezi ısıtma harbiye orduevinin tam karşısı bulvarın ilk paralel sokağı..2+1 100 m2 .. neden kaçtı derseniz zengin ev sahibi ş.refsizin bok yemesi.. yani zor ama arada süper fırsatlar çıkıyo..onlardan yakalayabilirsek ;) [Bu mesaj Jhengie tarafından 01 Mayıs 2004 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 valla zor bulman[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Beşiktaş civarında çok çok zor...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 peki yer için başka güsel önerilerinis??[signature][hline]Jherka McDougall from the Isle of Skye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 İkitelli ??? abi bostancı ucuzdur yahu 300-500 arası evler herhalde. Aman deprem olayını göz önünde bulundur.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 boğaz şart mı?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Natural_Jedi, 01 Mayıs 2004 18:47 tarihinde demiş ki: boğaz şart mı? tabi ki hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 abartmadın mı ? :) hani en fazla ödev falan yapılıyo burda hayrına :P Ev mi aricaz bide :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yakında görücülükte yapmaya başlayacaz eğer duayrsam haber veriri mama pek sanmıyorum duyabileceğimi[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ahuah pati emlak hizmetinizde :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 gidin fellik fellik arayın mı diyor arkadaş, sadece görürseniz veya duyarsanız haber verin :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bu arada bodrumdan yazlık wersek olmaz mı ? :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Sana boğaz manzaralı buldum bi tane 500 milyona =P[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Zor diil. Bi arkadaş böyle gibi bi evde 400 e kalıyor. Bakalım tabi, görürsek yazarız bişiler.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: fedaykin, 01 Mayıs 2004 20:56 tarihinde demiş ki: gidin fellik fellik arayın mı diyor arkadaş, sadece görürseniz veya duyarsanız haber verin :) ee yani.. walla ev de buldurursa bu paticik forumları, heralde yaramadığı hiç bi dert deva kalmayacak ;)[signature][hline]Jherka McDougall from the Isle of Skye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Estel_Anorien, 01 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: abartmadın mı ? :) hani en fazla ödev falan yapılıyo burda hayrına :P Ev mi aricaz bide :) heh süper ya:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 450mio şişli merkez en üst kat (no bodrum dedik öyle bi fırladık ki ;) ) 2+1 120m2 ;) evimi buldum.thnx paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Horas'a eyüpte süper ev bulmuştumda beğenmemişti, peh.[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar