Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 eti browni reklam müziğinde çalan parça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 cavanagh said: bu videoda çalan şarkının adı nedir acaba? Star Wars Imperial March, Ukulele'yle çalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 cavanagh said: bu videoda çalan şarkının adı nedir acaba? Star Wars la bu.. SW diye arat soundtrackten orjinalinin adını bul. Ordan bulursun bir şekilde. edit: damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 teşekkürler, şu ukulele şeysini merak etmiştim, soruyu biraz yanlış sormuşum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 şimdii zor bi soru geliyo şarkı 2005-2006 gibi yazın çok sık çalıyodu açık tenli sayılabilecek, kadife sesli bir zenci abimiz söylüyodu klibi açık güneşli havada geçiyodu, eski model bi araba, bisürü kız, sular mular fışkırıyodu öyle şeyler vardı. vokalde de bi ses kaydırma efekti vardı, aynı efekti hande yenerin hayrola şarkısında duymaktayız. edit: efektin adı auto-tune. elemanın adı da tek kelime ve s ile başlıyo olabilir. hatırladığım detaylar bu kadar, çok feci kitlendim saatlerdir arıyorum yardım edin plx. elemek için söyliyim snopp dogg, jay z, sean paul, craig david değil..tek bu şarkısı popüler olmuştu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 aklıma takıldı valla böyle bi disko-dans şarkısı tempolu hareketli falan kadın söylüyor ah-ah-ah-ahah-ah uh-uh-uhuh-uh oh-oh-ohoh-oh come oooon diye hızlı bir nakaratı var var mı bilebilecek biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 olm yok mu bilen ya çok herkesin duyduğu bi şarkı googleda da arattım uh uh uh oh oh diye arattım çıkmadı uh huh huhuh uh oh oh hohoh oh come on diye arattım çıkmadı bi yardım edin acayip kurdum sonunda sesimle kaydedip koyucam buraya hayret bişe.. midomiden de arattım bulamadı hiç bişeyi bulamadığı gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Ya bi müzik vardı böyle bi reklamın arkasında çalıyodu reklam şöyleydi. Böyle bi çocuk yolda limonata standı açıyodu işte işletiyodu fln para kazandıkça yeni şeyler alıyodu standına. İşte şemsiye alıyodu standı büyütüyodu falan sonra dükkan vs işadamı oluyodu heralde çok hatırlamıyorum. Bitek çocuk limonata ve iş büyütme kısımlarını hatırlıyorum. Banka reklamıydı %70 arkasındada çok güzel bi müzik vardı.Bulana şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7PgrS537Dgo bu var su soguk su filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 josh holloway'in oynadığı magnum reklamlarındaki müziğin adı ne acıba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Yahu şu parça neydi aklıma takılıp duruyor; Umbedigodelbombo!!!! Ooooo Umbedigodelbombo!!! tarzı birşeydi... Kimin nesiydi bu adam, parçanın adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Reksa said: josh holloway'in oynadığı magnum reklamlarındaki müziğin adı ne acıba? Bunny Lake-She is on the run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Apis said: Yahu şu parça neydi aklıma takılıp duruyor; Umbedigodelbombo!!!! Ooooo Umbedigodelbombo!!! tarzı birşeydi... Kimin nesiydi bu adam, parçanın adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 O degil de , gecen gun balansta bi klip verdiler. $arki hip-hop bozmasi bi$i, klip webcamden cybersex uzerine kurulmu$ cok eglenceli bisiydi. boyle kiza ac ac diyo kiz oynuyo acmiyo sora gosteriyo felan, sora bi ara kapi caliyo kiz gidiyo, sora 2 kiz birden geliyo felan.. cok bomba bi klipti de $arki da fena degildi. Girls on girls muydu ismi unuttum hatirlayan goren duyan varsa bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 klibi hayırlıyomda şarkı hak getire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 DoruK said: aklıma takıldı valla böyle bi disko-dans şarkısı tempolu hareketli falan kadın söylüyor ah-ah-ah-ahah-ah uh-uh-uhuh-uh oh-oh-ohoh-oh come oooon diye hızlı bir nakaratı var var mı bilebilecek biri? creeps olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ellerin dert görmesin Esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 yalnız gıcıklıkta sınır tanımayan bir kadın. gıcıklıkta sınır tanımayan kadınlar üyesi zaten kendisi.. her gördüğümde gıcık oluyorum ve sınırları aşıyorum.. gıcıklığa tahammül sınırlarımı zorluyor ve aşıyor. daha fazla tahammül edemiyorum gıcık kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ulan aratiyorum bulamiyorum ya youtube bile yardimci olmuyo nai i$tir bu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kotex reklamınında çalan şarkı? help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Esh said: ulan aratiyorum bulamiyorum ya youtube bile yardimci olmuyo nai i$tir bu lol.Pittsburgh Slim - Girls Kiss Girls o şarkı. yutubda şarkının kendisini bulamadım gerçi de bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 pascalnouman said: Akhlaur said: Ya çok eskiden number1 2000 summer hits kaset çıkarmıştı.Çok eskiden dediğim en fazla 8.5 sene önceymiş.Orda bir şarkı vardı saksofon la falan çalınıyordu ama o zamanların club şarkılarındandı galiba.Çok güzeldi ve bir yerinde bir kadın would you wanna bath with me diyordu yanlış hatırlamıyorsam.Google dan aradım number one 2000 summer hits diye ama bulamadım kasedi.Bulabilirseniz sadece o şarkı mümkünse tüm kasedin içindeki şarkılar çok harika olur.Şarkılardan birini biliyorum kontrol edebilmeniz için aqua - tarzan and jane.Hatırlayabilen falan çıkarsa şahane olur. "would you go to bed with me" soruyosun sen heralde burda var bak http://www.youtube.com/watch?v=izBbP2kro-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Kaspar said: Esh said: ulan aratiyorum bulamiyorum ya youtube bile yardimci olmuyo nai i$tir bu lol. Pittsburgh Slim - Girls Kiss Girls o şarkı. yutubda şarkının kendisini bulamadım gerçi de bu olsa gerek. Danke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 efes one love fest in reklamında çalan bi şarkı var. bulmama yardımcı olun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 BloodyBeast said: kotex reklamınında çalan şarkı? help pls sanırım bu reklam için özel yapılmış o müzik ama fena halde Manfred Mann-Doo Wah Diddy den esinlenmişler gibi duruyo onu dinle bi istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar