fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ardeth said: fede said: bugün canım ailemde aliyle seyhanın gardaki sahnesinde çalan şarkısını arıyorum http://www.youtube.com/watch?v=ztYJ0W5LxHQ buldum ben bunu daha doğrusu başkası buldu burdan. hakkını yemeyelim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Lacrimosa said: Ardeth said: ya geçen gün rock fmde içinde böyle revolution, test, east west falan gibi sözler geçen oryantal ezgili bir metalimsi rockımsı bişey çaldılar güzel şarkıydı ama hiç sözünü ezberlemedim aklımda kalanlar bu. google bile yardım edemedi bana hatırlayan var mı sdf Oryantal ezgili metalimsi diyince aklıma ilk gelen Orphaned Land oldu.Alternatifler 1- http://www.youtube.com/watch?v=oF_hrt_zUpw 2- http://www.youtube.com/watch?v=VJI8fmxfaBE&feature=related mu? yok bunlar değil, müzik kısmı güzel ama böğüren adamları sevmiyorum işte benim dinlediğimde böğürmüyodu efendi efendi söylüyodu, oprhaned landi o yüzden pek sevmiyorum bazı yerlerde çok böğürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Nu.clear.dawn vardı bir zamanlar onlar olabilir, Irak'lı bir grup ama sanmıyorum rock FM'de parçalarının çalınacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Big Nothing filminin başında, cast çıkarken (kız salıncakta sallanırken) çalan ninnimsi şarkının ismini bilen var mı? Soundtrackten çıkmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Eels - Bride of Theme From Blinking Lights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Selam, teşekkürler yardım için. Ama o değilmiş. Filmin daha en başında çalan şarkıdan bahsediyorum ben. Salıncak sahnesinde, sözsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Yaaala yala yala yala lala ya diye bi şarkı vardı kadın vokal soyluodu 2001-02 yıllarında çıkmıştı sanırım kafayı yedik bulamıyoruz lütfen bilen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=v447-dBPAHY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 michelle, diri nin ni ninni micheeeeelle dirinin niii diye giden bi sarki vardi 80ler 90lar olabilir bilen var midir? anlatamadim gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 mishale? edit: andru donalds ını da yazayım da ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Ardeth said: Fly said: radyoda falan çalıyor son zamanlarda böyle çocuk şarkısı gibi "onu ilk gördüğümdeee" diye bir dişi giriyor, erkekle değişimli vokal. aşk şarkısı ama dediğim gibi çocuk dostu. dudağını kopardım attım kenara falan türünden değil. acil gerekiyor, tşkler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bugün kingodisco biterken çıkan grubun adını bilen var mı acaba? söledikleri şarkının melodisine bayıldım. söz olarak "sevgi yok bende" kısmını hatırlıyorum sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 zaidral said: michelle, diri nin ni ninni micheeeeelle dirinin niii diye giden bi sarki vardi 80ler 90lar olabilir bilen var midir? anlatamadim gerci Michelle what am i supposed to do Michelle i'll never get over u.. diye bi parça var Andru Donalds-Michelle. Yılını bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ardeth said: ya geçen gün rock fmde içinde böyle revolution, test, east west falan gibi sözler geçen oryantal ezgili bir metalimsi rockımsı bişey çaldılar güzel şarkıydı ama hiç sözünü ezberlemedim aklımda kalanlar bu. google bile yardım edemedi bana hatırlayan var mı sdf Emigrate - Resolution imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 şimdi hikaye şöle: geçen hafta vapur beklerkene ntv radyoda bi parça çalıyodu akşam akşam... ud ve arp vardı parçada ve enstrumental idi. başını yakalayamadım, adını soyadını öğrenemedim zaten bu yüzden. sıkıyosa bulun bunu sdfsdf. ud ve arp olan herhangi bi parça da olur aslında ordan araştıra araştıra bulurum diye umuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bi tane visa reklamı var adam değnekler uzerinde dans falan edio. orda çalan müzik nedir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Gimli said: Şöyle bir şarkı vardı adı neydi/Bu sözler hangi şarkıdaydı/Bu reklamda/filmde/dizide çalan parçanın adı nedir/ Konulu sorularımız için burayı kullanalım artık. bu tip topicleri sevmiyorum. genelde "arayanlar" giriyor bakıyor, "bilenler" pek ilgilenmiyor. yine de bir şansımı deneyeyim bakayım. bir türkü vardı, 80'lerde popüler idi diye hatırlıyorum, 80'lerin sonu da olabilir. ezgiyi çok hatırlayamıyorum ama dinlesem "hah buydu" diyebilirim. nakaratınca bir kısım vardı dı dı dı dı diye yükseliyor, sonra hın diye düşüyordu. ritim "dı dı dı dı hın, dı dı dı dı hın" gibiydi, yükselip aniden düşüp, tekrar yükselip, aniden düşüyordu. tabii bu tanımlamadan çıkaracağınızı sanmıyorum (yazıda melodiyi yansıtmak zor, unutmuş olunan melodiyi tarif etmek daha da zor) şöyle tanımlayım. genelde sol komunist gruplarının bu şarkıyı çaldığını hatırlıyorum. mitinglerde felan sevilen bir şarkıydı. adı kardeşlik türküsü müydü (mahsun kırmızıgül'ünkünü demiyorum) yoksa kardeşliği çağrıştıran sözleri mi vardı neydi ona benzer bir konusu vardı. mitinglerde felan o yüzden tercih ediliyordu. klibi siyah beyazımsı gibiydi diye hatırlıyorum. nakaratının olduğu kısımda dönen/danseden kadınlar gözüküyordu. Hatta hatırladığım kadarıyla Rammstein'in Stripped klibini çok andırıyordu. Ama olimpiyatları değil de köy hayatını gösteriyordu diye hatırlıyorum. Özellikle 70 doğumlular hatırlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 mokoko said: bi tane visa reklamı var adam değnekler uzerinde dans falan edio. orda çalan müzik nedir acep? Don Thomas - Come on Train (Ian Parton Remix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Hatta http://www.reklammuzik.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 selvi boylum al yazmalım müziğiyle söylenen bi şarkı vardı. kadın söylüyordu allı gelin diye bişey. var mı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ya şimdi tarif etmesi biraz zor. Euro2008de takımlar milli marşlar için sahaya çıkarken giriş kısmı çalan, yazın radyoda çok sık duyulan bir parça vardı. O giriş kısmı çello ile çalınıyordu hatta galiba. Böyle dııııın dın dın dın dın dııııın dın diye (tarife bakar mısın). İngiliz tarzı, böyle kaiser chiefs gibi subways gibi bir tarzı vardı. Bu açıklamalardan sonra hangi parçayı kastettiğimi anlayıp ismini bilen var mıdır? Repinize abanıcam, teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 31.03.2009da 02.50 sularında buldum, ağlamak istiyorum. (Yarın 13.31de postlayacaktım ama insanlar bsg derler diye bulduğum gibi koyuyorum.) http://www.youtube.com/watch?v=VutMLnjXTY4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sorsaydın sölerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bende sorucam artık. böyle kızlar çığırtıyor "they called my name" diye. bulamadım kafayı yicem günlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 dıdıdıdı dıdıdıdı dıdıdıdıdıdı dıdıdıdı enaboliii enabolii enaboliiiiii sora başa dönüo hangi şarkı bu ( nakarat bu arada yazdıım yer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar