RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Gladiatorden sonra izlediğim en iyi filmdi... Toplasın ulan oscarları![signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 son 2 senede izlediğim en güzel filmlerden biriydi bence kılıçlara hasta oldum ben onlardan bende istiyom[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 katana dediğin bir deryadır.. zaten biz hastasıyız ailecek.. bir katana koleksiyoncular arasında 35bin dolara gidiyormuş[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 tek kelimeyle harika... müthiş bir hikaye ve çekimlerde çok iyi yapılmış... Kutluyorum...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 çok güzeldi ağlayacaktım neredeyse[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Filmden geliyorum güzel bi hikaye güzel işlenmiş bence samurayların yaşam tarzı,disiplini, gururu.Neden böyle oldu bu Japonlar dedim, teknolojiyle ikisi bi arada yürümezmiydi diye düşündüm çok siz ne dersiniz?. Herifin ama o japon köyüne gidip orda yaşamına devam etmesi falan güzelde nasıl yediriyo bu adam kendine bunu onu da anlamadım. Film beklediğim gibiydi beklentilerimi karşıladı o iki samuray ve tom kankam zaten alemin en karizma üçlüsüydü taptım onlara. Ha bide şey vardı Tom Cruise nası geldide iki günde samuray ordusunda Katsumodonun yanında at koşturur oldu yılların uzun saçlı karizma dövüşçüsü adamı nası attılar üçüncü sıraya orası biraz saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 o adam öncedende 3. sıradaydı dikkat edersen[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Bonecrusher, 06 February 2004 20:45 tarihinde demiş ki: fragman da fragman.. yahu fragman izlemeyin o zaman.. underworld'ün gidişatını anladım, "kurtadamlar garip, vampirler soylu, bir bakıyorlar vampir kızlarından biri kurtadam seviyor sonra kaçıyorlar felan.." spider-man 2'nin gidişatını anladım "doctor octopus çıkıyor örümcek adam'ın peşinden koşuyor, örümcek adam onun peşinden koşuyor, mary jane'in hayatı tehlikeye giriyor ama örümcek adam herkesi kurtarıp doc'ı yeniyor..." yahu herşeyin gidişatını anlarsınız, zaten fragman'ler bunun içindir. konuyu anlayıp ona göre gitmeniz içindir.. hayır efendim, genel olarak çarpıcı sahneleri ve genel olarak konuyu verir. sırayla da gösterilmez fragmanda konu... last samurai'ın fragmını çok büyük bir hatadır. filmin başını, gelişimini, düğümünü, çözümünü sonunu herşeyi gösteren bir fragman olmaz olamaz... çok kötüydü fragman çook film ise süper o ayrı. baya baya iyi 10 üzerinden 8.5-9 veririm rahat[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 buyrun ufak bi de yorum film hakkında: mükemmele yaklaşıyo hatta yakalıyo mükemmeliği. gerçekten çok başarılı çoook. vay be dedim yani hem de kafamda ön yargıyla gitmiştim "insanlar bu filmi çok abartıyo" diye.. ı ıh diilmiş abartı falan. bariz hakediyo. tom cruise'un oyunculuğunda extra bişey pek yoktu gibi geldi ama bu kötü oynuyo demek diil yani gayet de güzel oynuyo. ama yardımcı oyuncu gerçekten çok iyiydi bence ya anlatılmaz yaşanır bu filme de sinemada gidin. gidip vcd divx falan izlemeyin filmin içine mıçmayın... ayrıca şu kanıya vardım ki bu filme sıradan veya kötü falan diyenler büyük ihtimalle sırf muhalefet olmak için falan yapıyolar bunu[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 evet güzelmiş abim öle demişti .. gideyim bari bende :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Evet gerçekten hoş filmdi. Seyredilmesi gereken bir film. Bu tip filmlerde olan klişe dandik olaylar vardır mesela o kadar japonun ortasında yüzsüzce Amerikan propagandası yaparlar ki bu yoktu filmde bu beni çok sevindirdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 freak iki günde olmadı o, birkaç ay geçti o sırada eğitimi aldı.. adamda da yetenek vardı zaten.. dikkat edersen kaç samurai yenmişti ilk savaşta... bu yeteneğini samurai olmaya odakladılar ve adam iyi kılıç kullanabilmeye başladı..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ya tabiki hadi max bi sene geçti diyelimde. Ömür boyu yanında savaşmış en kral samurayın olan seni üç hamlede yener diye iddiaya girililen bi adamın önüne geçmesi komik geldi. Aket öncedende 3. sıradaydı demişsin uzunsaçlı japon abime Tom gelmeden önce kim vardı 2. sırada ben o uzun saçlı adam diye hatırlıyorum, Katsumodo'nun sağ kolu gibi bişeydi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 freak savaş planını filan o yaptı o yüzden öndeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Hmm bak bu mantıklı saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 filmi her ne kadar inanılmaz sevdiysem de, çok çok güzelse de. bi kaç tane büyük saçmalığı belirtmeden geçemicem... 1) eve ninjaların girdiği sahnede nasıl olur da 5 yaşındaki bi çocuk ninjanın kılıç darbesine elindeki kılıçla 2 kere karşı koyabilir ?????? 2) nathan son savaşta nasıl ölmez !![signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 5 yaşındaki çocuk? adam samurai yetişiyor evladım.. kendo, aikido ne varsa öğreterek yetiştiriyorlar çocuğu.. ninja dediğin master of sword değil, sadece master of disguise and sneaking.. çocuklar 15 yaşında samuray oluyormuş.. ee bırak da 5 yaşındaki çocuk az da olsa kendini savunabilisin..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bonecrusher iyi de saçmalama yahu istersen... ilk esir düştüğü zaman bahçede antreman yapan çocuklar olsa anlarım da. 5 yaşında çocuk bu !!!! nasıl bırak da kendini savunabilsin ya. bi kere gücü yetmez öyle bi kılıcı kaldırmaya ve de 2 kere üst üste yetişkin bi adamın kılıç darbesine karşı koymaya. kaldı ki reflexleri de yetmez[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Biri samuraylar aikido falan bilir demiste,o ninjalarda ninjitsu biliyor boru diil yani o çocugun elinden o kililci seker gibi alir. Not:Bu arada cogu harfim cal1sm1yor Kusura bakmay1n. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bir kaç resim koyuyorum filmden işte adamım hiroyuki sanada . [signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfatherBarbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır![Bu mesaj Aket-Atum tarafından 07 February 2004 14:13 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Aket-Atum tarafından 07 February 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Aket-Atum tarafından 07 February 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: LvL_Sabo, 07 February 2004 13:12 tarihinde demiş ki: bonecrusher iyi de saçmalama yahu istersen... ilk esir düştüğü zaman bahçede antreman yapan çocuklar olsa anlarım da. 5 yaşında çocuk bu !!!! nasıl bırak da kendini savunabilsin ya. bi kere gücü yetmez öyle bi kılıcı kaldırmaya ve de 2 kere üst üste yetişkin bi adamın kılıç darbesine karşı koymaya. kaldı ki reflexleri de yetmez o antrenman yapan çocuk değil miydi zaten? hani bıyıklı sakallı amcamız tom'u dövmeye gelmeden tomla antrenman yapan cocuk ben öle hatırlıorum. ama harbi minnacık cocuksa karsı koyan sacma olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 filmi izlemediniz herhalde ninjaya karşı koyan cocuk bu tom un aynı evde kaldıgı cocuk. başta sopalarla antreman yapan cocuklardan biride oydu ztn[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee [Bu mesaj Diablo tarafından 07 February 2004 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 evet evet o antremanlı çocuktu o bide zaten çocuğun dayısı koskoca katsumoto olsun o kadar:))[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 antreman yapan çocuk diildi diye hatırlıyorum oysa hadi neyse olabilir... nathan'ın kaldığı evdeki çocuktu ama antreman yapan çocuk o çocuk diildi ahuah çocuklar karıştı hemşire hanım bu benim çocuğum diil[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 07 February 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 antreman yapan cocuklardan biri.ii dovuseni nathan la aynı evde kalan cocuktu[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar