Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 saygı duruşunu savunan yok da eleştirinin temeli yanlış, "vah o minicik çocuklara zorla yaptırılır mı, onlar ne anlar" diyen insan aynı çocuklara ultra-şovenist yeminler ettirilmesi haklı buluyorsa öküzün altında buzağı aramıyoruz, çünkü zaten siz kendiniz gösteriyorsunuz. çifte standartlı eleştirinin de kıymeti olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ehe eet o yaştaki çocuğa "hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal" dedirtmek de saçma. illa yobaz mı yapıcaksınız çocuğu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v648/203/78/542559894/n542559894_1306987_1609.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Arada fark biri evinde savasıyor digeri yabancı toprakda elbeette sivillerin arasında kalmak zorunda. Anlatamamdım tam yani adam gunduz savasıyor akşam evinde uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Penthesilea said: http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v648/203/78/542559894/n542559894_1306987_1609.jpg Penth bu resmin neyi demek istediğini çok iyi anlıyorum. İsrailin işlediği cinayetleri meşru kılmaya çalışır gibi görünüyor. Diyelimki aynen öyle. Peki şunları nasıl izzah edebilir israil ordusu. Hastane Vuruldu mülteci ajansı merkezi vuruldu israil Bm okulunu vurdu ( Bm den yetkili kişiler özellikle bu okulun kordinatlarının israile verildiğini belirttiler. Buna rağmen vuruldu. ) Bunun gibisi daha çok , bize yansımayanlarıda hiç bilemiyorum. Şu ana kadar ölenlerin sayısı 1000 i geçti ve kayda değer bir kısmı bırak sivil demiyorum , "çocuk" , "bebek". Böyle bilinçli yapılan bir katliama karşılık israilin veya bunu destekleyenlerin bu tarz provokasyonları hem komik , komik olmasından çok da dehşet verici bana göre. ( Bu arada bu sözler sana değil , kişisel alma. Tabiki hamasında sivilleri kullanmasını kimse desteklemiyor. Ama israilin şu an yaptığına kesinlikle bahane olamaz bu. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Oha süper saçmalayanlar var ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Horizon said: Penthesilea said: http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v648/203/78/542559894/n542559894_1306987_1609.jpg Penth bu resmin neyi demek istediğini çok iyi anlıyorum. İsrailin işlediği cinayetleri meşru kılmaya çalışır gibi görünüyor. Diyelimki aynen öyle. Peki şunları nasıl izzah edebilir israil ordusu. Hastane Vuruldu mülteci ajansı merkezi vuruldu israil Bm okulunu vurdu ( Bm den yetkili kişiler özellikle bu okulun kordinatlarının israile verildiğini belirttiler. Buna rağmen vuruldu. ) Bunun gibisi daha çok , bize yansımayanlarıda hiç bilemiyorum. Şu ana kadar ölenlerin sayısı 1000 i geçti ve kayda değer bir kısmı bırak sivil demiyorum , "çocuk" , "bebek". Böyle bilinçli yapılan bir katliama karşılık israilin veya bunu destekleyenlerin bu tarz provokasyonları hem komik , komik olmasından çok da dehşet verici bana göre. ( Bu arada bu sözler sana değil , kişisel alma. Tabiki hamasında sivilleri kullanmasını kimse desteklemiyor. Ama israilin şu an yaptığına kesinlikle bahane olamaz bu. )Ben Israil'i desteklemiyorum zaten. Size karsi bazi noktalarda savunuyorum, destekliyor durumuna dusuyorum. Hamas ve Israil'in ikisinin de elinde esit miktarda kan var bu savasta. Fotoyu bi Israil sitesinden aldigim icin tarafli tabi, benim icin onemli olan sol tarafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Yahu bize ne israil ne yapmis, filistinde kac insan ölmüs. Kendi icimizdeki sorunlari cözdük, terörü önledik de sira dünyadaki sorunlara geldi. Elalemin derdi bizi niye geriyor, bizim cocuklarimiz niye onlar icin saygi durusunda duruyor anlamadim. Bir de gelip bazilari bunu savunuyor sivil ölmüs vs vs. Yahu ölmüsse ölmüs bize mi düstü onu protesto etmek yada o ülkenin namusunu savunmak. Yani hepsinin temelinde zaten farkli bir amac yatiyor da, iste gelip burda yav siviller ölüyor, müslüman kardesler kem küm diyerek gaz vermeye kasiyor bazi kesimler. Bu kadar kurnaz ince dokuyarak ilerleyen bir Humeyni hükümeti vardi bir de Tayyip hükümeti var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 israil gazze içinde kendi sivillerini kalkan olarak kullansaydı manyak olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 AKINCILAR said: Yahu bize ne israil ne yapmis, filistinde kac insan ölmüs. Kendi icimizdeki sorunlari cözdük, terörü önledik de sira dünyadaki sorunlara geldi. Elalemin derdi bizi niye geriyor, bizim cocuklarimiz niye onlar icin saygi durusunda duruyor anlamadim. Bir de gelip bazilari bunu savunuyor sivil ölmüs vs vs. Yahu ölmüsse ölmüs bize mi düstü onu protesto etmek yada o ülkenin namusunu savunmak. Yani hepsinin temelinde zaten farkli bir amac yatiyor da, iste gelip burda yav siviller ölüyor, müslüman kardesler kem küm diyerek gaz vermeye kasiyor bazi kesimler. Bu kadar kurnaz ince dokuyarak ilerleyen bir Humeyni hükümeti vardi bir de Tayyip hükümeti var sanirim. Bu nasıl mantık anlamıyorum ya, bu ülke sınırları dışında olan hiçbir kötü olaya tepki göstermicez yani? edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ülkende olan olaylara tepkini en son ne zaman gösterdin? Kendi askerin ölünce o cocuklar saygi durusunda en son ne zaman durdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Penthesilea said: balon, olm kim patlattiya gidiceksin amma sacmalamissin balon said: ifade ifade . tutum .tarz .manevi bir şey yani . maddesel olarak düşünürsen de camilerde , orda burda yardım kampanyalarıyla , çeşitli sosyal sivil örgütleriyle yardım toplanıyor. tutup da savaşa girilemeyeceğine göre , maddi-manevi tepkiler veriyorsun .hepsi bu .bilincli bi tepki olsa, kim niye tepki versin kimin hosuna gider savas, kitlik, katliam vs olmasi? Tepki o kadar bilincsiz ve gerizekalica ki, ve bu utanmazlar (Turkiye'dekiler) oyle guzel yararlaniyorlar ki o insanlarin kanindan. Akan kanin bir bolumu zaten terorist faaliyetlerde bulunanlarin. 7 yasinda cocuklara Hamas gibi terorist bir orgut yanlisi saygi durusu yaptirdilar ya. O cocuklarin, sucsuzlarin kani, en az Israil kadar Hamas'in da elinde, yapmayin etmeyin yani. pek saygıdeğer arkadaşım , bilmiyorum sen beni nerenden anladın ya da nasıl becerebiliyorsun böyle anlamayı . Burda 1000 tane sivil ölüden bahsediyoruz, bununla beraber yıllardır İsrail'in lahitlerinde olduklarına inandıkları Filistin aşklarıyla , yakıp yıktıkları da yıllardır dünya üzerinde ortak görüşken , "tutup burda Hamas da suçlu , hamas da suçlu" diye bağırmana bir gerek yok ki , eşek değiliz kimin ne olduğunun farkındayız elbette , Hamas'ın ne olduğunu da biliyoruz. O saygı duruşu , orda ölen çocuklar için bir anmaydı . Ve dünyanın her yerinde bu tarz anmalara rastlarsınız . Manevi bir tepkiden öteye gidipte nasıl Hamas'a destek veriyor bu hainler diyebiliyorsunuz ? Filistin'de ölen çocuklar adına yapılan bir şeyi Hamas'ı karıştırmayın lan diye moduna sokupta güzel şeylerin içine ediyorsunuz . Yani artık nasıl saldıracağınızı bilemez hale geldiniz , eskiden daha yapıcı eleştirirdiniz sizler , azcık kendinize gelin =) Napmamız gerekiyor peki , susalım mı . Sessiz sessiz "Hamas suçluymuş abi ; bırakalım yesinler birbirlerini" mi diyelim ? Nasıl bir mantığınız var anlamıyorum ki . Ayrıca karşılaştırdığın şeye dikkatini çekeyim , Hamas ve İsrail .Silahlı güçlerini bir düşün bakalım , elindeki imkanları , fosfor ve misket bombalarını .İkisi de eşit sayıda insan öldürebiliyor mu yani bir kaç kez daha düşün . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ne farkeder kardeşim, biri misket bombası atıyor biri füze atıyor, eşit değil, füze atan az suçlu mu diyeceğiz? Saçmalama da sus yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Fosfor bombasi kisir birakiyor ve kullanimi insanlik sucu teskil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Hamas’ın roketleri sözde roketler. Kazara birisinin başına düşerse ölümcül olabiliyor. Onunun dışında birer hurda yığınından bahsediyoruz. İsrail’e sorarsanız Hamas sürekli olarak roket gönderiyor, fakat nedense İsrail gibi küçük bir ülkede bu sözde ölümcül roketlerin öldürebildiği İsrailli sayısı birkaç kişi. Hamaslılar roket yerine İsrail’e doğru mancınıkla büyükçe taşlar atsaydı da ancak bu kadar zarar verebilirlerdi herhalde. Fakat İsrail’in Hamas’ı bahane ederek Gazze üzerine yağdırdığı binlerce tonluk bomba sözde ölümcül roketlerden farklı olarak hem gerçek hem de oldukça ölümcül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 balon said: Penthesilea said: balon, olm kim patlattiya gidiceksin amma sacmalamissin balon said: ifade ifade . tutum .tarz .manevi bir şey yani . maddesel olarak düşünürsen de camilerde , orda burda yardım kampanyalarıyla , çeşitli sosyal sivil örgütleriyle yardım toplanıyor. tutup da savaşa girilemeyeceğine göre , maddi-manevi tepkiler veriyorsun .hepsi bu .bilincli bi tepki olsa, kim niye tepki versin kimin hosuna gider savas, kitlik, katliam vs olmasi? Tepki o kadar bilincsiz ve gerizekalica ki, ve bu utanmazlar (Turkiye'dekiler) oyle guzel yararlaniyorlar ki o insanlarin kanindan. Akan kanin bir bolumu zaten terorist faaliyetlerde bulunanlarin. 7 yasinda cocuklara Hamas gibi terorist bir orgut yanlisi saygi durusu yaptirdilar ya. O cocuklarin, sucsuzlarin kani, en az Israil kadar Hamas'in da elinde, yapmayin etmeyin yani. pek saygıdeğer arkadaşım , bilmiyorum sen beni nerenden anladın ya da nasıl becerebiliyorsun böyle anlamayı . Burda 1000 tane sivil ölüden bahsediyoruz, bununla beraber yıllardır İsrail'in lahitlerinde olduklarına inandıkları Filistin aşklarıyla , yakıp yıktıkları da yıllardır dünya üzerinde ortak görüşken , "tutup burda Hamas da suçlu , hamas da suçlu" diye bağırmana bir gerek yok ki , eşek değiliz kimin ne olduğunun farkındayız elbette , Hamas'ın ne olduğunu da biliyoruz. O saygı duruşu , orda ölen çocuklar için bir anmaydı . Ve dünyanın her yerinde bu tarz anmalara rastlarsınız . Manevi bir tepkiden öteye gidipte nasıl Hamas'a destek veriyor bu hainler diyebiliyorsunuz ? Filistin'de ölen çocuklar adına yapılan bir şeyi Hamas'ı karıştırmayın lan diye moduna sokupta güzel şeylerin içine ediyorsunuz . Yani artık nasıl saldıracağınızı bilemez hale geldiniz , eskiden daha yapıcı eleştirirdiniz sizler , azcık kendinize gelin =) Napmamız gerekiyor peki , susalım mı . Sessiz sessiz "Hamas suçluymuş abi ; bırakalım yesinler birbirlerini" mi diyelim ? Nasıl bir mantığınız var anlamıyorum ki . Ayrıca karşılaştırdığın şeye dikkatini çekeyim , Hamas ve İsrail .Silahlı güçlerini bir düşün bakalım , elindeki imkanları , fosfor ve misket bombalarını .İkisi de eşit sayıda insan öldürebiliyor mu yani bir kaç kez daha düşün .Imkan olsa neler yapacak ona bakarim. Zaten o yuzden kayiplar esit degil. MOSSAD olmasa, teknoloji farki olmasa, ayni olcude olurdu kayiplar. Bu Hamas'i savunmaktan ziyade yeren birsey farkinda degilsin gerci sen, gerci bicok seyin farkinda degilsin ondan anlayisla karsiliyorum. O saygi durusunu SADECE orada olen cocuklar icin anma goruyorsan, ya safin onde gidenisin, ya bu liboslar gibi pipim hiyar diyene elinde tuzlukla kosanlardansin, ya da sen de ayni amactasin bu adamlarla. Cidden yani baska bi olasilik yok. Bu herifler daha kac gun once hayir kurumlari araciligiyla insanlari soydular ya. Ataturk'e, yaptiklarina, kendileri disindaki inanclara... 0 saygisi olan adamlar konu bu olunca bir anda saygi timsali kesildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Filistindekiler musluman diye saygi durusu yapilmamali mi yani sonucta ? Neden ? Cunku Tayyibin amaci farklidir. Sonucta saygi durusu yapilmamali. Musluman olduklari icin saygi durusu yapilma haklarini kaybettiler. Vicdaniniz bu soylediklerinize gercekten izin veriyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Vicdanim iki yuzluluge izin vermiyor valla. Kendi askerimize bile saygi durusu yapmaktan aciz insanlar bu konuda boyle "duyarli" davraninca fittiriyorum sahsen. O insanlara uzulmedigimden saygi duymadigimdan degil. Bu adamlarin saygisinin iki yuzlulugune sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Tesekkur ederim Penth boyle ifade etmen bence daha uygun, daha dogru bir uslup olmus. (samimi soyluyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 aa seviyeli tartışma ortamı. gözlerim yaşardı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Sırf bu yüzden bile bu tarz bir saygı duruşu yapılmamalı. said: Ben bu yüzden dayak yiyordum Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in isteği üzerine, Pazartesi milyonlarca öğrenci İsrail’i protesto etmek ve Gazze’de ölenleri anmak için saygı duruşunda bulundu. NTV Atina muhabiri Stelyo Berberakis bu haberle hatırladığı Ankara’daki çocukluğunu yazdı. said: ATİNA - Milli Eğitim Bakanlığının tüm okullarda Filistinliler için düzenlediği toplu saygı duruşları ve öğrencilere slogan atmayı öğretmeleriyle ilgili haberler, beni yıllar öncesine götürdü. 1963-64 yıllarında doğum yerim olan Ankara’da, henüz bir ilk okul öğrencisiyken, Kıbrıs’ta kanlı çatışmalar yaşanıyordu. Gazete manşetleri hemen her gün “Rumların Vahşetinden”; devlet radyoları ise “Rum Zulmünden” söz ediyordu. (Allah’tan o dönemlerde henüz TV kanalları yoktu..) “Kıbrıs Türk’tür; Türk kalacaktır..” sloganlarıyla yürüyüşler düzenleniyor; aynı zamanda yürütülen “Vatandaş Türkçe Konuş” kampanyaları çerçevesinde yolda Rumca konuşanlar taciz ediliyor; omuzlanıyordu. said: Ben o dönemde 8-9 yaşlarındaydım ve okulun yegane “Rum çocuğu” idim. Kökenimin henüz ne anlama geldiği bilincine sahip olmadığım o dönemlerde benden daha büyük sınıflarda okuyan ortaokul öğrencilerinin “bana göre” durup dururken niçin sataştıklarını; niçin tekmelediklerini; niçin yerlerde yuvarlana yuvarlana dövüştüğümü ilk başlarda anlamakta zorluk çekiyordum. RUM EŞİTTİR VAHŞİ Başıma gelenleri - biraz da korka korka - “Padre Patrone” olarak gördüğüm rahmetli babama açınca, kökenimim ne olduğunu anlamıştım. Kıbrıs’taki “vahşiler” Rum’du.. Biz de İstanbul Rum’u olarak “vahşi” olarak görülüyorduk. Yani ‘Rum eşittir vahşi’; ‘vahşi eşittir Rum’dur’ denklemi kurulmuştu. 1955 Eylül olaylarının üzerinden henüz 10 yıl geçmeden sırf “Kıbrıs” sorunu nedeniyle ve devlet politikasının katkısıyla aşağılanan ve “Rum” kimliği taşıdıkları için kin ve nefret uyandırmaya yüz tutan Türk vatandaşı İstanbul Rumları, zaman içinde kah topluca; kah teker teker; anavatan olarak belledikleri topraklardan aşamalı olarak ayrılmak zorunda kalmıştı. DİLERİM YAHUDİLER UTANÇ DUYMA İKİLEMİNE DÜŞMEZ Milli Eğitim Bakanlığı’nın İsrail’i hedef alan ve Filistinlilerin trajedisine karşı başlattığı bu kampanya, umarım bu toprakları keza ana vatan olarak belleyen Türk vatandaşı Yahudi kökenliler arasında, -aynı Rumlarda olduğu gibi- benzeri bir “korku” yaratmaz. Yahudi vatandaşlarımız, kökenlerinden “utanç” duyup duymama gibi bir ikilem içine düşürülmezler. Dilerim, şu anda Türk okullarında eğitim gören Yahudi kökenli küçük öğrenciler, “Gazze” nedeniyle ve sırf “Yahudi” doğdukları için kendilerinden daha büyük sınıfta okuyan öğrenciler tarafından tartaklanmaz, tekmelenmez, aşağılanmaz, “Yahudi” kimlikleri “vahşetle” eşitlenmez. Çünkü, yan yana iç içe yaşadığımız insanlar için aşılanan “kin ve nefret” duygularının, çoğu zaman o insanlarda da “kin ve nefret” duyguları uyandırabileceğini unutmamak gerekiyor. Devlet yöneticilerinin “ciddi bir iş yaptıkları” varsayılıyorsa eğer, masum vatandaşlar arasında ayrım yapmanın acısının da “çoğunluğun” değil; ancak ve ancak “azınlıkların” çektiği gerçeğini önceden sezmesi gereken “ciddi işlerinden biri” olduğunun da bilincine varması gerektiğine inananlardanım... Tecrübelerle sabittir... şimdi açın televizyonlarınızı bakın çok geç olmadan. Bugün cuma namazı çıkışında İNTİKAM sloganları atanlara bakın. İsrail bayrağını yakanlara bakın. Başbakan bizi Filistin'e gönder diyenlere bakın. Tekbir lerle ağızlarından tükürük saçanlara bakın. Ondan sonra bu insanların çocuklarını düşünün. http://www.ntvmsnbc.com/news/472257.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 okulda para toplucaklar şimdi, sizce vermeli miyim? zerre inancım yok o paraların yardıma dönüşüp filistine gideceğine dair. kriz mriz bahane edip yarısını götürürler gibi bi his niyeyse(!) geldi oturdu içime. edit: konuya biraz göz gezdirdim 14 sayfa olmuş baya konu değişmiş galiba. baltalamıyim tartışmayı yok sayın mesajımı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 vereceğin paralar askı olarak geri dönebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Selam, olayı bizzat yaşadım, saygı duruşunun onlarca mehmetçik şehit olduğunda yapılmayıp da şimdi uzaktaki 'dindaşlarımız' için yapılmasına karşı tepkiliyim. 14 sayfayı okumadım. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar