aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bu haberi okuduktan sonra ben de turkiye icin saygi durusunda durdum, bunu yapanlara saygi duydum, aferin, bravo, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 akıl fikir o zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ha saygı duruşu falan çok gereksiz ve boş işler orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kalktıda neoldu bizde kalktık ordaki insanlar saygı duruşu istemiyor yardım istiyor savaş istemiyor insanca yaşamak istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 burtonesk said: henüz öldürülmemiş bir çocuğun elinde taş tutmuş, sinirli bakışlı vaziyetteki close up fotoğrafı istanbul metrosunda duruyor. hakikaten hiç terörist değiller. öldürülsün filan gibi anlam çıkmasın da, kimse masum değil gayet. o çocukları da yetiştiriyorlar sonuçta. en azından benim yanında geçtiğim fotoğraf ve sergideki diğer fotoğraflar ona yönelikti. başka da bir şey düşündürmüyor insana. Arkadaşları, ailesi gibi sivil insanlar öldürülmüş bir çocuk elinde taşla sinirli bir şekilde bakmış terorist bu çocuk direk. Boyle zafer işareti yapması gerekirdi sırıtarak, diğer insanların da sırıtarak "Hadi kafamıza bomba atın" diye beklemeleri lazımdı zaten. Olayın müslümanlıkla falan alakası yok, insanlıkla alakası var. Nasıl çağdaşlık karşıtı fanatik bir kesim varsa ve midemi bulandırıyorsa, bu islam karşıtı fanatik kesimde aynı şekilde midemi bulandırıyor. Hede hödö müslümancılık, ümmetçilik şu bu. Olaylara en azından objektif olarak bakabilme becerisi edinin. Birgün oradaki insanların durumuna düşerseniz anlarsınız belki ama herşey çok geç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 objektif bakıyorum o sebeple umursamıyorum ben açıkçası. her yerde katliam var, her yerde savaş var, her yerde çocuklar ölüyor. terörizme yatkın çocuklar için ayrıca extradan üzülemem doğrusu. islamdan da bahsetmedim bu arada hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 oha insanlar ölüyomuş sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 burtonesk said: henüz öldürülmemiş bir çocuğun elinde taş tutmuş, sinirli bakışlı vaziyetteki close up fotoğrafı istanbul metrosunda duruyor. hakikaten hiç terörist değiller. öldürülsün filan gibi anlam çıkmasın da, kimse masum değil gayet. o çocukları da yetiştiriyorlar sonuçta. en azından benim yanında geçtiğim fotoğraf ve sergideki diğer fotoğraflar ona yönelikti. başka da bir şey düşündürmüyor insana. Şu söylediğin şey bile yeterli bence.Henüz öldürülmemiş bir çocuğun nedir ya.Bir çocuk nasıl yetiştiriliyor olursa olsun henüz öldürülmemiş diye bir ibare kullanabiliyorsak üzerinde vaziyet iğrenç bir haldedir bence. Kimse teröre saygı duruşunda bulunmamış ölen insanlara karşı saygı duruşunda bulunmuşlar.Ha bunu okula taşımak küçücük çocukları bu şekilde kullanmak doğru değil gibi ama tartışılması gereken konu da bence zaten bu olmalı.Kime saygı duruşu yapıldı kime yapılmadı değil.Saygı duruşunun anlamını da tartışmaya gerek yok.Saygı duruşu sizi bu durum ile ilgili 1 dakika olsun düşünmeye ve durumun ciddiyetini ve hassasiyetini anlamaya teşvik etmeli.Ölenlere saygı.Biz böyle dursak ne olacak demeyin siz onların kaybını hissetmeye başladığınız zaman etkili şeyler yapabilirsiniz.Gerisi laf kalabalığı olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bi bayandan böyle insafsız cümleler beklemezdim açıkçası.cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Yok yazdıklarımı genel olarak yazdım zaten sırf sana yönelik yazmadım. Savaş heryerde olabilir ama sivillerin bir şekilde bunun dışında tutulmaya çalışılması lazım. Oradaki insanlara terorist diyorsan da, o zaman bizim kurtuluş savaşını yapan atalarımız da terorist o mantıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 siviller yaklaşmasınlar savaş bölgesine o zaman ne diyeyim. henüz öldürülmemiş derken sonuçta o civarda takılıyorsa muhtemelen o da öldürülür demek istedim. ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler kıvamına getireceğim biraz daha yazarsam. gerçi geldi bile dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Masquerade said: Öldürülen onlarca çocuk mu Hamas örgütü?Yahudiler immortal soyundan mi geliyolar? Kac sucsuz insan katledildi terorist saldirilarda? Israil'i savunmuyorum cunku fazla sivil olduruyor, kasitli yaptigini dusunuyorum. Ama su da var, 900 Filistinli olduruldu diyorlar sivil falan, ulan teroristle sivilin farki ne elindeki silahi birakinca? Izlemediniz mi o UN okulundan atilan fuzelerin goruntulerini? Israil de sutten cikma ak kasik degil, Filistin de. Esit derecede suclular. Su son olaylarda Hamas suclu cunku o bozdu ateskesi. Her ne olursa olsun, terorist eylemlerle hareket eden bir ulke icin saygi durusu yapiliyorsa yaziklar olsun yani. Ayrica bir ulkenin kendi topragina atilan fuzeye (Hamas bozdu ateskesi) cevap vermesini bu duruma cekiyorsaniz, Kandil'i bombalamayacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ya burada eğer İsrail'i protesto etmek için, el kadar bebelere asker kıyafeti giydirip eline de oyuncak kalaşnikof tutuşturuyorlarsa, olmaz olsun öyle protesto. Neyin yanlısı olduğunu rahatça anlatıyor bana o görüntü protestocuların. Kana kan istiyoruz, hem de gerekirse çocuklarımızın da kanını ortaya süreriz, her şey cihat için. Yok ya? Bugüne kadar da her yerde çocuklar öldü, her yerde katliam oldu, her yerde her şey oldu da, o adamların hiçbiri ışık yakıp söndürme protestosuna bile katılmadı be. Elini atmadı elektrik düğmesine. İnsansa o da insandı, çocuksa o da çocuktu. Hükümete de helal olsun. Bir yandan israil pilotları konya ovasında deneme uçuşu yapıyor, o sırada başbakan çıkıp israili sert sözlerle eleştiriyor, milli eğitim bakanı da saygıyla durun çocuklar iki dakika, şurada bir kumpas kuruyoruz bozmayın diyor. Emine Erdoğan çıkıyor Nazım okuyor kürsüde. Hayretler içinde izliyoruz. Sonra neye göre kime göre üzüleyim ki ben filistinli çocuklara. Üzülüyorum üzülmesine de, her şeye birlikte üzülmeye kalkışınca çok yoruluyorum hakikaten. Burada üzülemiyorum diyenleri de yanlış değerlendirmemek lazım, dönen mekanizmayı görüp de en çok neye üzülsek karıştırıyoruz, içimiz kalkıyor yer yer, ondan öyle yapıyoruz. Yoksa içimiz sizden çok acıyor açıkçası. Oylara böyle güzel yatırım yapıp da medyadaki her şeye hemen inanan halkın kafasını bir güzel darma duman eden, sonuçta da istediğini almak konusunda adım adım ilerleyen hükümetimize, sonra da bütün bunları afiyetle yiyen herkese bir saygı duruşu da ben talep ediyorum Pati halkından. Süre başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hamas suçlu, filistin mağdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 israil savaşır kimse sesini çıkaramaz amerika misali.. bizde burda salak salak saygı duruşu filan boş işlerle uğraşıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Evet herşey cihad için, İsrail'e filistin cihad diyerek saldırdı, İsrail de kendini savunuyor zaten. Hükümetin de zaten bu protestolar işine geliyor zaten şeriat getirmek istedikleri için, ha aslında birkaç yıl önce getirceklerdi de artık önümüzdeki yıllarda getirmeye çalışacaklar, sinsi sinsi planlıyorlar şu an sonra da kötü adam gülüşü atıyorlar. Takılın siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hangi çağda yaşarsak yaşayalım, biz insan evladıyız... her daim savaşlar olcak... ne kadar aklımız gelişsede savaş gerekli... her ne kadar savaşma, seviş densede savaş olmalı... insanlığın kanunu bu... savaşmadan yaşayamaz... geçmişde daha az sivil ölüyordu şimdi daha fazla... bana göre bi ülkeye savaş açarsan o ülkenin askerine değil, bütün insanlarına savaş açmışsın demektir... ben savaş açmış olsaydım, sivil yada asker umrum olmazdı... sana yardım yapmayana sende yardım yapmıcaksın... insanlığın başka bi kanunu da bu.... inanın bana ordaki çocuk yada yaşlı hiç umrum değil... canlı yada ölü bana faydası yok... ama bu ülkenin çocukları her gün birer birer terörle mücadele ederken ölüyor... eğer saygı duruşuna geçilecekse Türk askeri için geçilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 of çok üzülüyorum bu filistinlilere ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 eregorn2 said: hangi çağda yaşarsak yaşayalım, biz insan evladıyız... her daim savaşlar olcak... ne kadar aklımız gelişsede savaş gerekli... her ne kadar savaşma, seviş densede savaş olmalı... insanlığın kanunu bu... savaşmadan yaşayamaz... geçmişde daha az sivil ölüyordu şimdi daha fazla... bana göre bi ülkeye savaş açarsan o ülkenin askerine değil, bütün insanlarına savaş açmışsın demektir... ben savaş açmış olsaydım, sivil yada asker umrum olmazdı... sana yardım yapmayana sende yardım yapmıcaksın... insanlığın başka bi kanunu da bu.... inanın bana ordaki çocuk yada yaşlı hiç umrum değil... canlı yada ölü bana faydası yok... ama bu ülkenin çocukları her gün birer birer terörle mücadele ederken ölüyor... eğer saygı duruşuna geçilecekse Türk askeri için geçilsin... bir türk dakikada altı kez vatanını altı kez dinini kalan 59 saniyedede kendini düşünüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ardelen, allaskina insanlik icin ne yaptin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Çeşme diktirebilir mesela, pek masraflı da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 henuz bisey yapmadım, ama planlarım var insan insana rush yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 nutella yerim said: bravo dogrusu takdir ettim,bakanım huseyin celik cok dogru dusunmus,cocuklara bu yasta asılamak lazım küresel olaylara karsı toplumsal tepki koyma bilincini,kıçını annesine sildircek yaştaki cocugun beynine bu gibi konuları sokmak zihinsel ve duygusal gelisimine buyuk katkı saglayacak,bravo gercek bi egitimci,egitim aşıgı "türküm, doğruyum, çalışkanım, varlığım türk varlığına armağan olsun!" diye yemin ettiriliyor ama o çocuklara her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Penthesilea said: Masquerade said: Öldürülen onlarca çocuk mu Hamas örgütü?Yahudiler immortal soyundan mi geliyolar? Kac sucsuz insan katledildi terorist saldirilarda? Israil'i savunmuyorum cunku fazla sivil olduruyor, kasitli yaptigini dusunuyorum. Ama su da var, 900 Filistinli olduruldu diyorlar sivil falan, ulan teroristle sivilin farki ne elindeki silahi birakinca? Izlemediniz mi o UN okulundan atilan fuzelerin goruntulerini? Israil de sutten cikma ak kasik degil, Filistin de. Esit derecede suclular. Su son olaylarda Hamas suclu cunku o bozdu ateskesi. Her ne olursa olsun, terorist eylemlerle hareket eden bir ulke icin saygi durusu yapiliyorsa yaziklar olsun yani. Ayrica bir ulkenin kendi topragina atilan fuzeye (Hamas bozdu ateskesi) cevap vermesini bu duruma cekiyorsaniz, Kandil'i bombalamayacaksiniz. dağdaki mağaraya bomba atmakla, dünyanın en büyük nufüs yoğunluğuna sahip bölgelerinden birine bomba füze yağdırmak arasında fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 INSAN OLOYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar