Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölmenin nasıl bişi olduğunu hissettim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saat 4te başlayan pastacılık final'ime kötü bi haberle girdim
black forest yapıcaktım
2 tane sponge cake ziyan ettim yapamadım uyuz oldum sınav 8 de biticek saat olmuş 6 bucuk
hemen elmalı turtaya başladım
hocaya dedim valla kusura bakmayın hocam yapamıycam ben bu pastayı elmalı turta yapıcam
yetiştirebilcen mi dedi
yetiştirdim valla 7 bucukda bitti turta
85 aldım geldim
ama ölüyorum
8 bucukta çıktık dersten temizlik falan amaaaaan
Mesaj tarihi:
hadi ordan bok turta yaparak sınav oldun o da iş mi lan ? 82 anayasasını yapan adamlardan birinin karşısında sözlü anayasa finali oldum ve adama anayasa anlattım ?
Mesaj tarihi:
kenzap said:
hadi ordan bok turta yaparak sınav oldun o da iş mi lan ? 82 anayasasını yapan adamlardan birinin karşısında sözlü anayasa finali oldum ve adama anayasa anlattım ?

Adam haklı.
Mesaj tarihi:
kenzap said:

4 bucuk saat ayakta durarak mı?:D
Mesaj tarihi:
abi niye benim böyle finallerim yok ya
pastacılık finali ne ya
sırf zevkine kalırım o dersten
turtalar
kekler
ve not alıyorsunuz bundan
pfz
Mesaj tarihi:
kendimi öle bi olayın içinde düşünüyorum da herkeşin ki kendine kötü be kanka!

böhüe..

misal 2hafta içinde earthquake resistant design code u çıkaran amcalar karşısında çıkıp anlatıcam. esas sorun adamların kitap yazmış, paso makale yayımlayan ulu varlıklar olmaları falan da değil (gerçi bu da bi sorunmuş) esas sorun fazla anlatacak bişiimin olmaması gibi bi sorunum var..

ama pasta yapmak daha bi zevkli geldi öbür yazılan derslere göre. hele hukuk mukuk falan ALLAH KORUSUN
bayağı bi tiksinç duruyor buradan..

ölmek nası bişiymiş? ışık var mı?
Mesaj tarihi:
var var
hatta tutoş verdiğim elmalı turtayı yaptım
hoca köyde annemin yaptığına benzemiş dedi bide nasıl bi iltifat onu anlıyamadım
fransanın köyünde elmalı turta mı yapılıyo
adamların köylüleri bile fransızca biliyo bea
Mesaj tarihi:
Milletin final döneminde böyle bir talihsizlikte bulunman kötü olmuş.Zaten sinirler tepede...

Cılkımız çıkıyo saatlerce ezber yapmaktan, kabuslarımızda bizi ders notları kovalıyo, finalde bi tarafımızdan kan alıyolar, beyefendi "black forest" yapamamışmış turta yapmışmış vah vah :(

Çok feci dalasım geldi

Acayip kıskandım ayrıca. Ben de öyle ders istiyorum, ben de öyle final istiyorum, ben de finalden sonra pasta yemek, turta yemek istiyorum. Çok mu şey istiyorum ha?
ühüh :(
Mesaj tarihi:
yine de zevkli be.. bütün gün makale okuyup kafanın basmamasından iyidir be hafız!

bi seslenme olarak hafız.. garip..

ben de kıskandım, benim de dalasım geldi ama sonradan geçti..

yoksa pasta iş mi.. seismic design handbook diye bişiyim var mesela 762sf google bookstan bakabilirsiniz nasıl bişiymiş.. öteki international handbook of earthquake ve engineering seismology o da 994sf.. hani daha da makaleler var.. ve bu sadece tek ders.. ölüyorum olm sabahtan beri.

tek anladığım ise;
This book is printed on acid-free paper.

bayağı bi yolum var hani..
  • Yeni Oluştur...