adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 saat 4te başlayan pastacılık final'ime kötü bi haberle girdim black forest yapıcaktım 2 tane sponge cake ziyan ettim yapamadım uyuz oldum sınav 8 de biticek saat olmuş 6 bucuk hemen elmalı turtaya başladım hocaya dedim valla kusura bakmayın hocam yapamıycam ben bu pastayı elmalı turta yapıcam yetiştirebilcen mi dedi yetiştirdim valla 7 bucukda bitti turta 85 aldım geldim ama ölüyorum 8 bucukta çıktık dersten temizlik falan amaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 o nası final ya, ev hanımlığı mı okuyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hadi ordan bok turta yaparak sınav oldun o da iş mi lan ? 82 anayasasını yapan adamlardan birinin karşısında sözlü anayasa finali oldum ve adama anayasa anlattım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hahahah ev hanımıyım, saat 7 de açıyorum evi. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 pastacılıkmı : ) süpermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Buna benzer bir şey teknik resimde yaşamıştım. Elimdeki bütün cetveller sinir ve stresten çizik içinde. Normalde cam gibi plastik saydam bir madde. Saydamlığı falan kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 "pıtı pıtı pıtı" "tıpı tıpı tıpı" "tırı tırı tırı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 tv de yemek programı yaparsa görürsünüz ozaman anyayı pastayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 kenzap said: hadi ordan bok turta yaparak sınav oldun o da iş mi lan ? 82 anayasasını yapan adamlardan birinin karşısında sözlü anayasa finali oldum ve adama anayasa anlattım ? Adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 kenzap said: hadi ordan bok turta yaparak sınav oldun o da iş mi lan ? 82 anayasasını yapan adamlardan birinin karşısında sözlü anayasa finali oldum ve adama anayasa anlattım ? 4 bucuk saat ayakta durarak mı?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hoca tadına bakıyo mu? bakıyorsa bile turtanın geri kalan kısmı noluyor? çöpe mi gidiyo? yazıık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yiyoruz orda geri kalanıda eve getiriyoruz ama ben turtayı orta bıraktım az bişi kalmıştı zaten hocada tadıyo tabi nasıl not versin yoksa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bu ölmekse ölmek istiyorum ben kuantum ve soyut cebir sınavlarına girmek yerine. orman pastasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 abi niye benim böyle finallerim yok ya pastacılık finali ne ya sırf zevkine kalırım o dersten turtalar kekler ve not alıyorsunuz bundan pfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 nedense ben de aynı şeyleri düşündüm. flyla ama. ardeth le de kuantum ve soyut cebiri çıkarıp, termodinamik ve organik kimya koyabiliriz (ama organik geçti neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben de onları çıkarıp iktisat, istatistik vs koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hoca fransız bide burnu kalkık hiç bişi beğenmiyo tam uyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 kendimi öle bi olayın içinde düşünüyorum da herkeşin ki kendine kötü be kanka! böhüe.. misal 2hafta içinde earthquake resistant design code u çıkaran amcalar karşısında çıkıp anlatıcam. esas sorun adamların kitap yazmış, paso makale yayımlayan ulu varlıklar olmaları falan da değil (gerçi bu da bi sorunmuş) esas sorun fazla anlatacak bişiimin olmaması gibi bi sorunum var.. ama pasta yapmak daha bi zevkli geldi öbür yazılan derslere göre. hele hukuk mukuk falan ALLAH KORUSUN bayağı bi tiksinç duruyor buradan.. ölmek nası bişiymiş? ışık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 var var hatta tutoş verdiğim elmalı turtayı yaptım hoca köyde annemin yaptığına benzemiş dedi bide nasıl bi iltifat onu anlıyamadım fransanın köyünde elmalı turta mı yapılıyo adamların köylüleri bile fransızca biliyo bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Milletin final döneminde böyle bir talihsizlikte bulunman kötü olmuş.Zaten sinirler tepede... Cılkımız çıkıyo saatlerce ezber yapmaktan, kabuslarımızda bizi ders notları kovalıyo, finalde bi tarafımızdan kan alıyolar, beyefendi "black forest" yapamamışmış turta yapmışmış vah vah :( Çok feci dalasım geldi Acayip kıskandım ayrıca. Ben de öyle ders istiyorum, ben de öyle final istiyorum, ben de finalden sonra pasta yemek, turta yemek istiyorum. Çok mu şey istiyorum ha? ühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yine de zevkli be.. bütün gün makale okuyup kafanın basmamasından iyidir be hafız! bi seslenme olarak hafız.. garip.. ben de kıskandım, benim de dalasım geldi ama sonradan geçti.. yoksa pasta iş mi.. seismic design handbook diye bişiyim var mesela 762sf google bookstan bakabilirsiniz nasıl bişiymiş.. öteki international handbook of earthquake ve engineering seismology o da 994sf.. hani daha da makaleler var.. ve bu sadece tek ders.. ölüyorum olm sabahtan beri. tek anladığım ise; This book is printed on acid-free paper. bayağı bi yolum var hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ginaly said: o nası final ya, ev hanımlığı mı okuyon. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 adamınbiri bi gün pati ahalisine pasta yapmazsa ölmenin nası bişi olduğunu hissedecek gerçi.. <-üstü kapalı tehdit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Cons said: "pıtı pıtı pıtı" "tıpı tıpı tıpı" "tırı tırı tırı" bunu yazmaya girdiydim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar