sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 "New York Post gazetesinin haberine göre, California’nın Silverado Canyon kentinden Greg Hardesty, kızının 14 bin 528 SMS mesajı gönderdiğini gösteren 440 sayfalık faturayı görünce önce güldüğünü ve bunun olanaksız olduğunu düşündüğünü, ancak hesap makinesiyle hesaplayınca bunun mümkün olduğunu görünce şoke olduğunu anlattı... " http://www.ntvmsnbc.com/news/472076.asp oeah artik diyorum. kiz parmak kasi yapmistir heralde sdf edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ben de kız kardeşime çok yolluyorsun diye kızıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 her ay 10k gören insan tanıdıklarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hesap makinesi ile nasi hesapliyo ki? Kizin kafasina hesap makinesi ile vura vura yemin mi ettirmis nedir yani. nasi gonderebilecegini anliyo hesap makinesi ile anlamadim? Hani azmetsen 30 k da gonderirsin olay o ise.. bu kiz da azmetmis bu arada.. neden sinirsiz sms li hatlardan birini almamis ki? vardir kesin.. edit: bana niye dert oldu anlamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sınırsız sms zaten 2k dolar gelcekmiş yoksa, 30 dolar gelmiş ama tarife sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ha pardon orayi kacirmisim 2k odicek sandim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 toplu kırismıs mesajıdır. Sizin ve sevdiklerinizin kırismısını kutlar, esenlikler dilerim. Greg Hardesty'nin kızı. send > phonebook > select all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 kızın adı reina vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ne 30 dolari be, sinirsiz sms 10 dolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 o kadar cok gonderince 20 dolarda gonullerinden kopmustur artik sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 nedanko said: hesap makinesi ile nasi hesapliyo ki? Kizin kafasina hesap makinesi ile vura vura yemin mi ettirmis nedir yani. nasi gonderebilecegini anliyo hesap makinesi ile anlamadim? Hani azmetsen 30 k da gonderirsin olay o ise.. bu kiz da azmetmis bu arada.. neden sinirsiz sms li hatlardan birini almamis ki? vardir kesin.. edit: bana niye dert oldu anlamadim.. Ahahaha abi niye bu kadar telaşlandın hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 günde 550 felan ediyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Joscelin said: Ahahaha abi niye bu kadar telaşlandın hakkaten. ya sorma su 2 aydir beynim sulandi fena.. robot'a dondum, arada boyle fatal error veriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 1 ayı 30 gün alıp, onu dakikaya çevirip 1 sms'in ortalama atılma süresine bölmüştür, kalan sonuç kızın attığı mesajdan fazlaysa/yakınsa olası olduğunu anlamıştır. Diye salladım ama artık tuttuğu kadar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 "aşkım tuvaletteyim" tarzı mesajlar arardım kızımın telefonunda ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 abi neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 480 ediyo gunde neden yani evet neden okadar boncukmu bulmus nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ömrüm boyu attığım smsleri toplasan %10 u etmiyor ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 günde 15 saat ayakta olsa bu kız, ayın her günü uyanık kaldığı süre boyunca 2 dk'da 1 mesaj atması lazım (toplu atmadığını varsayarak). hadi bu kızın 30 tane sevgilisi olduğunu varsayalım(alegori), yine de saat başı hepsine toplu mesaj atması lazım ki bence bu bile küçük çaplı bir "oha"yı hak ediyor. alkışlar bu kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 EarS said: motor approved . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 tam dayaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Günlük yaklaşık 484 mesaj ediyor. 8 saat uyusa bı kız, 24-8= 16. Saatte 30 mesaj demek. 2 dakikada bir mesaj. E var böyle tanıdıklarım harbiden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 paticikte 5 senede atılmıyor be o kadar post(tek üye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 çok zor değil ben 7k atıyorum ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar