Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayda 14.528 SMS

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

"New York Post gazetesinin haberine göre, California’nın Silverado Canyon kentinden Greg Hardesty, kızının 14 bin 528 SMS mesajı gönderdiğini gösteren 440 sayfalık faturayı görünce önce güldüğünü ve bunun olanaksız olduğunu düşündüğünü, ancak hesap makinesiyle hesaplayınca bunun mümkün olduğunu görünce şoke olduğunu anlattı... "

http://www.ntvmsnbc.com/news/472076.asp

oeah artik diyorum. kiz parmak kasi yapmistir heralde sdf

edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

hesap makinesi ile nasi hesapliyo ki? Kizin kafasina hesap makinesi ile vura vura yemin mi ettirmis nedir yani. nasi gonderebilecegini anliyo hesap makinesi ile anlamadim? Hani azmetsen 30 k da gonderirsin olay o ise..

bu kiz da azmetmis bu arada.. neden sinirsiz sms li hatlardan birini almamis ki? vardir kesin..

edit: bana niye dert oldu anlamadim..
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:
hesap makinesi ile nasi hesapliyo ki? Kizin kafasina hesap makinesi ile vura vura yemin mi ettirmis nedir yani. nasi gonderebilecegini anliyo hesap makinesi ile anlamadim? Hani azmetsen 30 k da gonderirsin olay o ise..

bu kiz da azmetmis bu arada.. neden sinirsiz sms li hatlardan birini almamis ki? vardir kesin..

edit: bana niye dert oldu anlamadim..

Ahahaha abi niye bu kadar telaşlandın hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

günde 15 saat ayakta olsa bu kız, ayın her günü uyanık kaldığı süre boyunca 2 dk'da 1 mesaj atması lazım (toplu atmadığını varsayarak). hadi bu kızın 30 tane sevgilisi olduğunu varsayalım(alegori), yine de saat başı hepsine toplu mesaj atması lazım ki bence bu bile küçük çaplı bir "oha"yı hak ediyor.

alkışlar bu kıza.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...