roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Xboxta kulaklık var, menüsü güzel falan demeyi bırakın şimdi. Oyun başına hayvan gibi para verip orjinal almak koyuyor desenize. Korsanı çıkmasa bu kadar satar mıydı allasn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 xboxın orjinal oyun satışları ps3 ü katlıyo genelde, her yer türkiye değil. ben xboxta hiç korsan oyun kullanmadım ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 roket adam said: Xboxta kulaklık var, menüsü güzel falan demeyi bırakın şimdi. Oyun başına hayvan gibi para verip orjinal almak koyuyor desenize. Korsanı çıkmasa bu kadar satar mıydı allasn. xbox genel olarak satislarda cok iyi. Ben kendi acimdan diyim, orjinal almak zorunda kalsam bile yine tercihim xbox olurdu. Daha cok hosuma gidiyor cunku alet. Dunyada da daha cok gecerliligi var ve bunun sebebi ps3'un donanimsal olarak iyi olmasina ragmen ciktigi zaman xboxun cok daha fazla oyunu olmasiydi (xbox 1 yillik konsoldu o zaman), ps3'e cikan bazi oyunlarin duzgun kodlanamamasi (ilk basta bir iki oyuna oldu bu sadece) ve microsoftun daha dusuk fiyat bicmesi. Ps3'un satislari son 1 yilda cok artti ama ve fark kapaniyor inceden. 1-2 seneye xboxun donanimi yetmeyecek ve ps3'un gercek potansyelini o zaman gormus olacagiz. Gerci o zamana kadar xbox 4 cikar ve ona gecerim ben herhalkde ama yine de iyi gidiyor xbox icin hersey. Iki konsola da sahip olmadiginiz surece farki anlayamazsiniz. Ben sahsen ps3'u sattim kisa bir sure sonra xbox duruyor. Kopya oyun olayi disinda xbox live daha cok hosuma gitmisti :) ama sizin icin tercih farkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Nasıl sıkılmadınız aynı şeyi tartışmaktan be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 xbox>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Azmodai said: xbox 4 cikar.uzayzaman surekliliginde yaklasik bir adana karpuzu buyuklugunde, kafamdan az hallice bir delik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Zevk meselesi bu, neyini tartışıyorsunuz ki? Ben de en çok Nintendo oyunlarını seviyorum. Günün birinde Xbox alırsan Pinata içim alırım. MGS, PES, Gears of War, GTA gibi oyunlardan nefret ediyorum. Genel olarak aksiyon oyunlarından nefret ediyorum. Şimdi ben çıkıp Nintendo en iyisi dersem yanlış mı olur? Bence her açıdan öyle. Hatta PS3 mü DS'mi istersin derseler bile DS isterim. Ayrıca en güzel renk sarı, öteri renkleri sevenler n00b, renkolojiden anlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Oha sarıya güzel dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 cidden sariyi renk olarak begenen birine ilk defa rastliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Gerge anlamadığın herhangi bir .loji var mı merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 DS yada PSP olsaydı onları derdim ama o yoktu PS 2 dedim, PS3'de oynayacağım oyunların orjinali yaşadığım yerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 abi playstation 3 ün nesi iyi yahu? Stickleri bi kere yan yana...Onda ne FPS oynanır Ne Bişey. split screen Live dan halo 3 ftw!! headsette kral ya Yabancıya türkçe küfür etmek kadar güzel bişey varmı? :D Ayrıca 3 kırmızı ışık Olayı ne ya? 2005 2006 damı yaşıyorsunuz? Son serilerini takip edin 2007 nin 8. ayından sonra cıkanlarda bile 3k görükmüyor delirtmeyin adamı ne 3kırmızı ışığı ya. Gidip langoz gibi 2006-7 serisi alırsanız bilemem Görürsünüz ozaman 3 GIRMIZI ışığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 aynı xboxtan split screenla 4 kişi haloya giren var :), katliam yapıyolar(4 ufak velet oluyodu genelde). ps3te asla olmucak bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 He ya para bol adamlarda 107 ekran HD 4 wireless controller Hepsinde headset OHH bağırıp çığırıp duruyorlar deli ediyorlar adamı :D bende basıyorum küfürü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar