Anelor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Subat sonu gibi cikiyor ve paticikte tek baslik cok bu oyun hakkinda yuh dedim yani simdi ben cok bilgi veremiyecem ama cok kral oyun eşşek grafikli shooter imba bi oyun. Söle video linkleri vereyim siz anlayin. oh hell yea daha fazlasini gametrailers.com gibi cesitli sitelerden bulabilirsiniz killzone 2 diye aratin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Oyunun yapimcilari CoD4: Modern Warfare in hastasi olduklarini her firsatta dile getiriyorlar ve oyun oynanis olarak CoD a cok benziyor. Beta multiplayer hands-on video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 çıktığı gibi alacağım iki oyun var şu an street fighter ve killzone bikaç sene önce ilk çıkan videolarda acayip yemişlerdi bizi grafikler böyle oynanış böyle diye, ama sonra gerçeğini görünce yine de çok güzel gözüküyor. ayrıca psin adam gibi exclusive oyuna ihtiyacı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 evet killzone un forumlarda insanlar kafayi yemis durumda adamlar bu oyun icin ps almaya baslamis bende ciktigi gibi alip sosyal hayattan kopmayi umit ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 UK'ta demo yayınlandı haberiniz olsun 1 gb kadar. Denedim oynadım şunu söylemeliyim ki. Oyun dünyasının geldiği son nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Oyun yağmuru yapıyorlar zaten bu kısa dönemde. Ne alacağımı şaşırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Anelor said: Subat sonu gibi cikiyor ve paticikte tek baslik cok bu oyun hakkinda yuh dedim yani simdi ben cok bilgi veremiyecem ama cok kral oyun eşşek grafikli shooter imba bi oyun. Söle video linkleri vereyim siz anlayin. nasıl yok ya? http://forum.paticik.com/read.php?37,1142653 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 offf harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Demoyu oynadımda hiç te böyle aşmış mükemmel bir oyun gibi gelmedi. Grafikler iyi tabii ama oynanış falan çok sıradan. Cover sistemi biraz ilginç ama o kadar da bi deişik aşmış tarafını görmedim oyunun. Tabii çıkınca alıp oynayacam ama :D yinede daha böyle değişik bir şey bekliyordum. Bu demoya bakarak bence Gears Of War 1-2 bu oyundan çok daha güzel diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 abicim bu sadece demo ayrica oyun multiplayer uzerine kurulu single player 8 saatlik bisey esas multisini gormen lazim clan sistemi oyun icindeki squad kurma sistemi falan cok ilginc bi ton class falan var cok acaip. ama su kadar soleyim demoyu oynadiktan sonra call of duty den zevk almamaya basladim 100 kere oynadim demoyu hala oynayasim geliyor harika ya. bide sole bisi var aim assist direk 0 call of taki gibi deil yani alismasi zor oyun zor multisi nasil olcak cok merak ediyorum bide not duseyim oyun ortadoguda cikti millet catir catir oynuyor kiskanmamak elde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 oyun offical tarihi daha gelmemis olsada cikti haftasonu elime gecicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Baya güzel oyun diyorlar, ben de bayadır bekliyorum ama öyle FPS türünde devrim yaratacak yenilikler barındırmıyor. Ama harika bir oyun olması için de zaten böyle bi zorunluluğu yok, yine de her şekilde harika bir oyun. Noktamızı, virgülümüzü kullanmaktan çekinmeyelim bir de. İnsanlar okurken koşturmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Gelmiş D&R'a 150 YTL .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 oynayan ? sipariş verdim ben gelir 3-5 güne herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 herşey iyi güzel.tek bir sorunu var.oda mouse :) gamepadle oynamak oyunun heycanını güzelliğini öldürdü benim için..fps oynamayı hala beceremiyorum konsolda.onun harici 10 üzerinden 9 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Oyun 10 numara , PS3 Controller 0 Numara... 360 Controller ile çok daha keyifli oynanırdı orası kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 cok yakinda patch geliyor kontrolleri duzeltmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 pcye ne vakit gelecegi belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 gelmicek pc'ye. bu arada oyun sirf multi agirliklimi ? eger oyleyse almicam ucuzlayana kadar falan. ps3 te oynayacagim en son seydir fps multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Yani oyunun senaryosu oynamaya değer, single player bitince'de multi oynamaya devam , yani öyle ağırlıklı şu gibi bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 oyunda bir delay problemi var sanırı yeni patchle düzelticekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 xfps xfrag gibi aletler var internette bulursaniz xfps bi alet gibi bisi takiyosun ps3 e mouse klavye ile cod kz falan herseyi oynamanizi sagliyor xfragde bole controlleri ordan ikiye yarmislar 2 parca halinde teki yonlendirmek icin adami tuslar var obur parcada mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 uzun süre cod4+5 oynadım. cod serisindeki aim rahatlığı apayrıydı (aim assistten bahsetmiyorum) yalnız oyunu beğenmedim gibi. fazla arcade olmamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bende beğenmedim :) oynamıyorum bile.fazla şişirilmiş bi oyunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 oyun guzel len bok atmayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar