Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killzone 2 (PS3 exclusive)

Anelor

Öne çıkan mesajlar

Subat sonu gibi cikiyor ve paticikte tek baslik cok bu oyun hakkinda yuh dedim yani simdi ben cok bilgi veremiyecem ama cok kral oyun eşşek grafikli shooter imba bi oyun.
Söle video linkleri vereyim siz anlayin.

oh
hell yea

daha fazlasini gametrailers.com gibi cesitli sitelerden bulabilirsiniz killzone 2 diye aratin.
Sosyal ağlarda paylaş

çıktığı gibi alacağım iki oyun var şu an
street fighter ve killzone
bikaç sene önce ilk çıkan videolarda acayip yemişlerdi bizi grafikler böyle oynanış böyle diye, ama sonra gerçeğini görünce yine de çok güzel gözüküyor.
ayrıca psin adam gibi exclusive oyuna ihtiyacı vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Anelor said:
Subat sonu gibi cikiyor ve paticikte tek baslik cok bu oyun hakkinda yuh dedim yani simdi ben cok bilgi veremiyecem ama cok kral oyun eşşek grafikli shooter imba bi oyun.
Söle video linkleri vereyim siz anlayin.

nasıl yok ya?
http://forum.paticik.com/read.php?37,1142653
Sosyal ağlarda paylaş

Demoyu oynadımda hiç te böyle aşmış mükemmel bir oyun gibi gelmedi. Grafikler iyi tabii ama oynanış falan çok sıradan. Cover sistemi biraz ilginç ama o kadar da bi deişik aşmış tarafını görmedim oyunun. Tabii çıkınca alıp oynayacam ama :D yinede daha böyle değişik bir şey bekliyordum. Bu demoya bakarak bence Gears Of War 1-2 bu oyundan çok daha güzel diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim bu sadece demo ayrica oyun multiplayer uzerine kurulu single player 8 saatlik bisey esas multisini gormen lazim clan sistemi oyun icindeki squad kurma sistemi falan cok ilginc bi ton class falan var cok acaip. ama su kadar soleyim demoyu oynadiktan sonra call of duty den zevk almamaya basladim 100 kere oynadim demoyu hala oynayasim geliyor harika ya. bide sole bisi var aim assist direk 0 call of taki gibi deil yani alismasi zor oyun zor multisi nasil olcak cok merak ediyorum
bide not duseyim oyun ortadoguda cikti millet catir catir oynuyor kiskanmamak elde degil
Sosyal ağlarda paylaş

Baya güzel oyun diyorlar, ben de bayadır bekliyorum ama öyle FPS türünde devrim yaratacak yenilikler barındırmıyor. Ama harika bir oyun olması için de zaten böyle bi zorunluluğu yok, yine de her şekilde harika bir oyun.

Noktamızı, virgülümüzü kullanmaktan çekinmeyelim bir de. İnsanlar okurken koşturmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

xfps xfrag gibi aletler var internette bulursaniz xfps bi alet gibi bisi takiyosun ps3 e mouse klavye ile cod kz falan herseyi oynamanizi sagliyor xfragde bole controlleri ordan ikiye yarmislar 2 parca halinde teki yonlendirmek icin adami tuslar var obur parcada mouse
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...