Roqq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 cahilim kabul ediyorumda jedi code nedir yaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ardelen'in forumdaki mesajlarına bakarsanız, neden kemalizm i din olarak oylamaya açtığın daha rahat anlayabilirsiniz. Çok başarılı. Bir de esprili açıklama yapmış "atatürkçüler işaretler eki ki", tam zekasına yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 it's so easy to join. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 nekadar espirili bi forummuşuz biz böyle sürekli espiriler şakalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Pardon da, bu kadar sığ bi anket görmedim hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 inançla ilgili konulardaki espriler ve şakaların çarpı beş bonus rep puan getirdiğini bilmiyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 anket ciddi olsa şıkları şöyle olmalıydı İslam hristiyanlık musevilik deizim budizm ateizm diğer jedi code falan ne oluyo onu anlamadım ben açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 roket adam bu sozun umarim bana degildir. ben gercekten cok uzun suredir tarvuistim ve suanda turkiye'de buyuk tarvut gruba uyeyim. suanda inanabilecegin en mantikli din oldugunu dusunuyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Boku cıktı su anket olayının artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 dominic said: roket adam bu sozun umarim bana degildir. ben gercekten cok uzun suredir tarvuistim ve suanda turkiye'de buyuk tarvut gruba uyeyim. suanda inanabilecegin en mantikli din oldugunu dusunuyorum. :( Biraz bilgi verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 tabii ki veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 jedi code a inanıyorm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ardelen said: biliyorsunuz, verdiğiniz cevapları görüyor... eminim heyecanla izliyordur evet of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 böyle bardak kırmadan önceki caner gibi dilini ısırıp bakıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ve iyi bir imancı olursak belki hurileri bile gorebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 madalyasizlara anket yasaklansin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 o zaman da post kasılacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Tarvuizm 3000 seneyi askin bir dindir. Evren A ve Evren B olarak adlandirilan iki evreni yaratan Tarvu'nun uzerine tanri tanimaz. En eski tek tanrili dinlerden biridir. Kutsal kitabinin adi Tarvuni'dir. Tarvuist'ler Tarvu'nun tek gercek tanri olduguna inanir. Evrenleri yarattiktan sonra Tarvu dunyaya bir oglan cocugu olarak gelmistir. Once 9 yil boyunca kutsal ahtapot, Oobu olarak okyanuslari dolasmis, sonunda Baalb'da karaya cikmistir. Baalb'in lokasyonu gunumuzde tam olarak bilinmemektedir. Cogu Tarvuist bilimci Turkiye ile Etiopya arasinda bulundugunu tahmin eder. Tarvu Baalb'da uzun sure once ekmek firincisi, sonra da devlet adami olarak gorev yapmis, bir cok insana yardimci olmus, bir cok hayir kurumunda calismis ve toprak sulama konusunda insanlara egitim vermistir. Tarvu uzun sure bir Tanri oldugunu saklamis, 21 yasini kutladigi Mun-Mun vadisinde etrafinda ki insalara kendisinin yaradan oldugunu aciklamistir. Bu 'Tarvu'nun Aciklamasi' olarak bilinir ve 25 Aralikta, Kutsal Tarvu gunu olarak kutlanir. Buradan butun takipcileri dunyanin bir cok yerine yayilmistir. Tarvuism'in inanclari oldukca karisiktir ancak, iki kelimede 'Iyi olun' olarak ozetlenebilir. Kutsal hayvani - tabii ki - Ahtapot'tur. Tarvuist inancta Baykuslar da kutsal olarak gorulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Patizm inancımız var bizim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 verdiğin bilgiler için teşekkürler keşişmunti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 birsey degil. cons, cumartesi olmazsa pazar gunu cabernakil'de gorusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Lexius said: jedi code a inanıyorm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 shamanizm yok... NASI TURK FORUMU BU BOLE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Cuce said: shamanizm yok... NASI TURK FORUMU BU BOLE! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar