Cons Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Buyse said: kupaput Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 TBC den sonra yaş gruplarında pek bir fark kalmadı bence. /no ofens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Hordelar el birliği oldunuz saldırın bakalım Ally'a :) Her zaman için; Ally lore > Horde lore. Yaşadığımız yerlerden belli be. Siz derme çatma yapılarda yaşarken. Biz son derece modern betonarmik yapılarda yaşıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 gidin önce o binaları yapanların parasını ödeyin :D emek düşmanları sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bizim kral, arenalarda kapışa kapışa asi ve terminatörvari oldu bir kere. Normaldir değişmesi. Hadi humanları geçtim Ironforge'da elini sallasan heroya çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 yaratiklarin ne gibi hikayesi olabilir biri yesil derili baltali yaratik biri mavi derili yamyam biri siyah benekli okuz biri olmekten dirilmekten morarmis oburu top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 InneR_ChaoS said: yaratiklarin ne gibi hikayesi olabilir biri yesil derili baltali yaratik biri mavi derili yamyam biri siyah benekli okuz biri olmekten dirilmekten morarmis oburu top ahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 InneR_ChaoS said: yaratiklarin ne gibi hikayesi olabilir biri yesil derili baltali yaratik biri mavi derili yamyam biri siyah benekli okuz biri olmekten dirilmekten morarmis oburu top blood and thunder lan blood and thunder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ha bilmem okuzun ne hikayesi var, takip etmiyorum hikayeleri, questleri de okumadan geciyorum ama soyle olabilir okuzlerle yesil derililer yolda karsilasir, vay bilader ikimiz de baltaliyiz ayrica igrenciz hadi koalisyon hukumeti kuralim aa bak orda adam yiyen tipler de var bize benziyolar, onlari da alalim vay, olup dirilen zombileri de alalim da iyice igrencleselim su totoslari da alalim, gerci yaratiga benzemiyolar ama top olduklari icin bize yakin hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ya sen sonuçta orclar yeşil derili, islamın rengi de yeşil o yüzden blizzard orcları kötü tarafa koymuş teorisini öne sürmüş bir adamsın :D takıl ya :D asdadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Aket-Atum said: ya sen sonuçta orclar yeşil derili, islamın rengi de yeşil o yüzden blizzard orcları kötü tarafa koymuş teorisini öne sürmüş bir adamsın :D takıl ya :D asdadasda ahahahahah ne zaman dedim lan ssjdgsd yok ama harbi bilmiyorum ben olulerle toplar neden alindi mesela horde'a? hadi orcla okuz birbirlerine sempati duymus olabilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 kotu degil mi zaten bunlar alayi savas suclusu, isgalci, yobaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Rewendor said: Hellscream tam asi sabırsız velet, sevemedim pek. adımlarına dikkat et, karanlıkta yürüme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 InneR_ChaoS said: kotu degil mi zaten bunlar alayi savas suclusu, isgalci, yobaz ulan zaten hayatımı trollüyosun bari paticiği rahat bırak :D ama hordeun kurulş hikayeni takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Roqq said: Hordelar el birliği oldunuz saldırın bakalım Ally'a :) Her zaman için; Ally lore > Horde lore. Yaşadığımız yerlerden belli be. Siz derme çatma yapılarda yaşarken. Biz son derece modern betonarmik yapılarda yaşıyoruz :D gnome'un ne lore'u varmış be hehehe. 5 karakterden 1'i gitti kaldı 4. 5 > 4 5 horde, 4 ally, ama şu da var, draenei'lerin doğru düzgün bir lore'u bile yok. Sadece Orc'lar tarafından katledildiği ve draenordan kaçıp azeroth'a çarptıkları söyleniyor :D Human'ların lore'u orclara dayanıyor, draenei'lerin de lore'u orclara dayanıyor, o zaman Orc = Human + Draenei diyebiliriz. 6 > 4 Ally tarafında lore olsun diye Night Elf lore'u eklemişler böyle en üstün ırk hesabı birşeyler koymuşlar... Onun dışında Ally lore'u çok zayıf yav :) Troll'lerin lore'u taa eskilere dayanıyor, TBC'de ve Wotlk'de önemli Troll yerleri koydular, humanlar ve night elfler yanında pire gibi kalmış. "siz derme çatma yapılarda yaşarken" diyorsun da, Derme çatma yapıların kralını Night elfler yapmış, bir de Trollerin yapılarına bak, inanılmaz mimarileri var. Ha bi de Orclar, Taurenler olarak geniş yaşamayı seviyoruz biz alla alla ne var. Bize kalsa ev bile yapmayız ama işte sembolik olarak iki direk dikip üstünü kapatıyoruz :D (evet ırkçıyım, belli oluyor mu) InneR_ChaoS said: okuzlerle yesil derililer yolda karsilasir, vay bilader ikimiz de baltaliyiz ayrica igrenciz hadi koalisyon hukumeti kuralim bilmeden etmeden "yaratık, öküz, canavar" diye basitleştirmeye katılmıyorum. bir yaratık varsa burda kralı var, Night elf, bir canavar varsa burda kralı var, Draenei bir top varsa burda kralı var, Gnome, bir öküz varsa burda kralı var, Human (Dwarf'lara yer yok, onlar her daim kraldır, gönül ister ki GayAlly'leri boşverip Horde'a geçseler) ama ilginç olan bir nokta var ki, Warcraft 3'te Tauren'lerle Orc'ların karşılaşıp birlik olması aynen üstteki gibi olmuştu :D "vay bilader, ikimiz de baltalıyız, ayrıca iğrenciz, hadi birlik olalım" demişlerdi ve o zamandan beri hiç ayrılmadılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Zeppelin said: Rewendor said: Hellscream tam asi sabırsız velet, sevemedim pek. adımlarına dikkat et, karanlıkta yürüme.. Grom'un oğlunu ben de pek sevemedim, çok sıkıntılı bir yapısı var. Grom gibi sağlam bir adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 cok guzel yazmissin yeni seyler ogrendim bi de olulerin neden katildiklarini da yazarsan mutesekkir olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Birisi Grom Hellscream'e light demiş... Doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ombakkombak said: Birisi Grom Hellscream'e light demiş... Doğru mu? Grom Hellscream'a light demek ayıp, hakiki taş fırın erkeğidir Grom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 InneR_ChaoS said: cok guzel yazmissin yeni seyler ogrendim bi de olulerin neden katildiklarini da yazarsan mutesekkir olurum ölüler de işte Lich King'in façası çizilince özgür kaldılar Arthas'a nanik yaptılar... Bunlar ortada dolaşırken Orc-Tauren-Troll halay birliği bunlara rastladı, baktılar hepsi kemikten, "ya kardeş, shamanlarımız ritüel için kemik eksikliği çekiyordu, sizi kullanabilir miyiz" dediler, Forsakenlar da "olur tabii neden olmasın" diyip kabul ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 cok tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Viktor said: Uther Lightbringer nuff said arthas ın demonic side ı seçmesinin sebebi uther in kötü öğretmenliğinden başka birşey değildir ki sonradan öğrenci öğretmeni "doğrar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 la Uther Dwarf değil miydi? WC de hep Arthas'tan kısaydı; sakallı. Ben onu dwarf gibin birşey sandıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 tft de diyorsan muradin ile baya bi muhabbetleri oldu sen onunla karıştırıyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben sakalli amcayi severdim, deve donusuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar