MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Greeny said: benim terios un üstündeki koruma barlarının çıkması gerek :( kayıtlı değil ruhsata. azına ediym 4 x 4 ün her sene muayene mi olur! Asker istedi mi el de koyar ona seferberlik ayağına :D teriosta bi gider ki kurban olduğum ülkemiz doğusundaki dağlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Selam, Hafif kusurlu olarak geçtim: -Motor No görülemedi -Sağ kısa far ayarsız -LPG: cam üstünde etiketler yok -Motorda yağ kaçağı -Diferansiyelde yağ kaçağı Motordaki yağ kaçağı ibaresinin sebebi; servisin çırak yağ çubuğunun yuvasını takarken kırar, fark edene kadar yağ attı motora, temizlemekle uğraşmamıştım : Motor No görülemedi, çünkü nereye bakacağını bilemedi :D Farları ayarlatmıştım ama LPG sisteme yeni yazılım yükletirken soket farın altına sıkştı diye söküp takmam gerekmişti. İşin enteresanı söktüğüm sol fardı ve testi geçti, sorun çıkaran ayarlı sağ far :P LPG etiketini geçtim, site/otopark etiketlerini bile yapıştırmam. Zamanla kabarıyor, sökünce de camı tezmilemek için uğraşmak gerekiyor :) Diferansiyel arka diferansiyelmiş, ona bakmak gerekecek sanırım :( Akşam 20:30'da girdim, 21:10 gibi çıktım ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Araç muayenesini yaptırdım ve geçtim; ancak ruhsatta yer olmadığı için ayrı bir kağıt verdiler muayenemin tamamlandığına dair, pul ve gerekli imzalar vs. de orada. Gidip eminyetten değiştirmem gerektiğini ancak bunun vekaletle veya araç sahibiyle yapılabileceği söylendi. Bu durumda kalmanın bir cezası var mı? (Araç muayenesinin yapıldığına ve geçerli olduğuna dair belgeler hazır. Sadece ruhsata işli değil, onun yerine de ayrı bir belge var.) [hr] Bu arada muayeneyle ilgili de biraz yazıyım. Sanırım herkesin farların problem çıkıyor, bende de ayar ve şiddetiyle ilgili yorumları olmuş. Ayrıca plaka aydınlatması çalışmıyormuş (böyle birşey mi var, farkında değilim hiç). Motor no gözükmüyor diye çok yazıyorlar, çünkü bakmaya üşeniyorlar (kapağı aç, eğil, uzan vb.) Yangın tüpünün süresinin geçmiş olması hafif kusur. Mümkünse sabah en erken saate alın randevunuzu. Önünüzde beklemeniz gereken araçlar olmaz, çok hızlı halledersiniz. Diğer türlü randevu saatinde giremiyorsunuz, önceden gelenleri beklemeniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 paramecium said: Selam, Araç muayene deneyimi olanlar aktarabilir mi? Yakın zamanda uğrayacağım da :P Saygılar. bekliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 @paramecium Dsg şanzımanlı bir aracın olsaydı bunları yaşamayacaktın.... Şaka bir yana aracını güle güle kazasız belasız kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Folks, Sıfır aracın ilk muayenesi meğer trafiğe çıkış tarihinden itibaren değil de ithalat tarihinden itibaren 3 yılmış, ben de temmuzda geçirmişim muayene süresini. (Polise felan yakalanmadım, kendim fark ettim eheh) Şimdi ya hadımköye ya da orhanlıya gidecem. Hangisi iyidir? Araçta plakaların etrafındaki siyah çerçeveyi kestirmiştim, sorun çıkarırlar mı? Yolcu hava yastığı çalışmıyor, ekranda çıkan uyarıyı sildirdim bıraktım öyle, anlayabilirler mi? Balatalar eskidi baya, bırakma sebebi midir? Danke schön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 abi ruhsatin ustunde yazar muayene gecerlilik suresi..bir daha bir bak istersen..trafige cikistan sonra diye biliyorum.. plaka etrafina karismazlar.. hava yastiklarina bakmiyorlar.. balatalara bakiyorlar da hafif kusur yazarlar cok kotu degilse..yani fren mesafesi testi var..orada tutmuyorsa direkt kaliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ruhsattan fark ettim zaten, ilk tescil tarihi 3.12.2013 ilk muayene tarihi 9.7.2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 iste demekki daha once cikmis trafige beklemis gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 abi öyle olsa ilk tescil tarihinin de temmuz olması gerekmiyo mu? adi doğuştan aldım aracı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 belki yanlis yazmislardir..bizim eski ruhsatta da 2-3 typo ve yanlis vardi muayene ye girmeden ancak farkina vardik gittik ruhsat sayfalarini yeniden yazdirip para odedik vs..kime dert anlatacaksin abi yanlis diyip duzelttiriyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 hmmm devlet daha fazla kazanmak istemiş gibi benim araçta 10 günlük bir fark var gümrükten gelmesini filan beklemiştim üretim değil ama satıcı firmanın stok giriş tarihi olabilir yerli üretim araçlardan daha net anlaşılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 topic güzel oldu. ruhsatı açtım baktım, 4 mayıs ta bitmiş muayene. oyo bu sıcakta hiç bekleyemem oralarda anasını satim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Egzos emisyon ölçümü eğer ilk defa girmiyosa baya bi cezası var gidip orda yaptırmayın ilk defa girmicekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 onu zaten dışarıda yaptırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Selam, Ben yakın randevu verdiği için Viaport'un oradakinde hallediyorum. Burnumun dibindeki Dudullu TUV 2-3 gün sonraya verebiliyor saçma bir şekilde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 olmadi yakin ilce vs varsa oralardan da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 mimaroba tarafından aldım randevuyu haftasonuna. bakalım başımıza neler gelecek. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar