Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sons of Hodir

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Yani hakkatten quest yapmamak için zorluyosun kendini ne gördüysen yap olur zaten, ki herkeste öyle başladı. Aradan bi quest yapıyım geliyim gidiyim bakıyım açıldıysa başka yapmam gerek yok. Yap hepsini açılıyo merak etme. Bide quest helper kullanıyosan aldatır, dailyi ordaymış gibi gösterir halbuki öncesini yapmamışsındır fln.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Wyrm questinden nefret ediyorum.

O wrym questi harbi rezil bişi. Resmen kustum. Ellemiyorum artık. Hoş günde 500rep baya iyi (hele ki tabardı olmayan factionlar için bulunmaz nimet) ama saçlarım ağardı yahu pes ettim bıraktım.

O questi yazan adamın rahat kafası iyiymiş o sırada. Sırf o quest yüzünden regsiz slow fall glyphi aldım yine fayda etmiyo. (Diğer classlar için de Mark'larla satın alabildiğiniz düşüş yavaşlatma iksiri var bu arada zeplin crashte satılan) Ölmesen de sıfırdan başlaması falan işkence
Sosyal ağlarda paylaş

nie lan kolay bi quest o ehueh nesini yapamıosunuz ben her sabah yapıyorum 2dk da:D

dragonun hp 23k civarına düşünce çıkan 2. menüdeki 1. saldırıyı 18+ kere stacklayacaksınız üst üste (19da miss geçtiğimi bilirim lol) sora menüdeki öbür spell ile finish him! fatality yapcaksınız.
ilk spelli 20 kere yaparsanız instant kill zaten, 20 nin altında olursa miss geçebiliyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Thrusting Hodir's Spear Nasıl Yapılır Guide

Oyunun bu en eğlenceli ve öğrendikten sonra kolay olan questini es geçmeyin, günde 500 rep 2 dakkada cepte. Wowheadde anlatmış aslında ama ben yine de özet geçiyim.

Mızrağı atın ejdere binin. Önce 2 ile açın dodgelayıp damage yemeyin, hemen ardından 4 ile kallavi damage koyun. 2nin cooldown 4 saniye, 4 ün cd 10 saniye ama 4 kullanınca 2 de 5 saniyeliğine cooldowna giriyor o yüzden 2 4 2 2 4 2 2 4... diye gidin.

İkinci olay grip. Pet framede ejderin buffları görünücek, ordaki grip sayısına dikkat edin. 20 30 civarı tutsanız yetiyor. Grip stacklemek için 2 ve 4 cooldowndayken 1 spamleyin. 50 60 falan görünce yeter düşmezsiniz zaten.

3 az damage veriyor, eğer grip çoksa ve diğer herşey cd daysa 3 atın. Bi süre sonra 2. phase başlıyor.

1 stackleniyor ve ejdere vurma şansınız artıyor, 2 ile de mızrağı boğazına saplıyorsunuz. 1de sadece gcd var, 2nin cd galiba 10 saniyeydi. Cdlar birbirini etkilemiyor, o yüzden 1 2 1 1 1 1 1 2 1... diye gidin 2 ne zaman dolarsa atın. Bazen hemen ölüyor bazen 10 stack birikince iniyor şans işi. Eğer birinci fazda dodgeları kaçırmadıysanız zaten çok hpniz olduğundan sürekli yediğiniz damage bişey yapmıyor.

Bence oyunun EN İYİ questi bu, ejder sırtında zıplamacadan bile iyi. Ejderde bire bir güreşiyosun lan, daha win bişey olabilir mi? Olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:
nie lan kolay bi quest o ehueh nesini yapamıosunuz ben her sabah yapıyorum 2dk da:D

dragonun hp 23k civarına düşünce çıkan 2. menüdeki 1. saldırıyı 18+ kere stacklayacaksınız üst üste (19da miss geçtiğimi bilirim lol) sora menüdeki öbür spell ile finish him! fatality yapcaksınız.
ilk spelli 20 kere yaparsanız instant kill zaten, 20 nin altında olursa miss geçebiliyor :P

2. bölüme geçtikten sorası kolay zaten zor olan ilk kısım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...