Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Açıkçası shoulder ench için kasanlara get a life derdim neredeyse fark yok =p Uğraşılmaz hakikaten, belki reliclerle gelecek patchte uğraşılır ama değmez yine eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Yani hakkatten quest yapmamak için zorluyosun kendini ne gördüysen yap olur zaten, ki herkeste öyle başladı. Aradan bi quest yapıyım geliyim gidiyim bakıyım açıldıysa başka yapmam gerek yok. Yap hepsini açılıyo merak etme. Bide quest helper kullanıyosan aldatır, dailyi ordaymış gibi gösterir halbuki öncesini yapmamışsındır fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 7 daily + 1 repeatable günde 2.2k civarı rep geliyor. çok zor değil yani kasması. ilk başta 3 quest ile çok uzun sürecekmiş gibi geliyor ama sonra quest sayısı artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bende patch gelince relicleri veririm exalted olurum dedim ama gelen giden yok, geçerken sıkılınca yapa yapa exalteda yarıladımda gidip her gün kasasımda gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bide bu varmıs http://www.wowhead.com/?item=42184 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 en azından günde bir kere ölüm kalım savaşını yapın wyrm ile zevkli oluyor :), Malkoçoğlu gibi üstünden atlayın yere hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ben 2 hafta once exalted oldum hodirle. ztn herb farm için oralara gidiodum. herb farmlarken dailyleride yaptım. baya bi para kaldırdım ordan. en az 2k 3k kasmısımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Wyrm questinden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ahaha neden be, cok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 İns saolsun daha o bölgeden 1 quest bile yapmadım. ice crown bitmek üzere, diğer bölgeler tertemiz. Son olarak bu bölgeyi yapıcam artık. Ama adamlara exalted olmanın bana hiçbir getirisi yok. Heryere exalted olmadan onlara zaman ayırmam bile gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 e shoulder enchant? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Pyro said: Açıkçası shoulder ench için kasanlara get a life derdim neredeyse fark yok =p Uğraşılmaz hakikaten, belki reliclerle gelecek patchte uğraşılır ama değmez yine eheh. Wotlk ile oyuna başlayan adam ne yapacak. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Cuce said: e shoulder enchant? Dedim ya inscription saolsun Master's Inscription of the Axe Master's Inscription of the Crag Master's Inscription of the Pinnacle Master's Inscription of the Storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Grand ice mammoth exalted da geliyor 8k'çık traveler's mamuta 15k vermek istemeyenler için iyi tek fark npc vendor yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Vendor olmadıktan sonra mamutu ne yapim ya. Binemiyorum ben öle dev gibi bineklere, sırf bu sebeple ilerde biryerden proto falan alırsam ona bile 1 kere bakmak için binerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 aaaa oldu mu şimdi, o protonun paytak paytak uçuşu ve yürüyüşüne hastayım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 red proto dışında belki bide o heroic raid achivementleri bitince gelen black proto dışında diğerleri çok hoş gelmio bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Gangren said: Wyrm questinden nefret ediyorum. O wrym questi harbi rezil bişi. Resmen kustum. Ellemiyorum artık. Hoş günde 500rep baya iyi (hele ki tabardı olmayan factionlar için bulunmaz nimet) ama saçlarım ağardı yahu pes ettim bıraktım. O questi yazan adamın rahat kafası iyiymiş o sırada. Sırf o quest yüzünden regsiz slow fall glyphi aldım yine fayda etmiyo. (Diğer classlar için de Mark'larla satın alabildiğiniz düşüş yavaşlatma iksiri var bu arada zeplin crashte satılan) Ölmesen de sıfırdan başlaması falan işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 O quest malygos da kullanacağın dragon u öğren diye yapılmış, eğer o drake i kullanmayı öğrenemezseniz malygos a gitmeyi unutun hiç bir işe yaramazsınız =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 wyrm questi dediğiniz, proto nun tekini zincirle çekip üstünde savaştığmıız mı? sonra bizi ağzına alıyor fln? 2.sorum bu everfrost chip ler nerede? gathermate addonunda gösteriyor da 1 saat uçtum gledim yok. 1 tane bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 nie lan kolay bi quest o ehueh nesini yapamıosunuz ben her sabah yapıyorum 2dk da:D dragonun hp 23k civarına düşünce çıkan 2. menüdeki 1. saldırıyı 18+ kere stacklayacaksınız üst üste (19da miss geçtiğimi bilirim lol) sora menüdeki öbür spell ile finish him! fatality yapcaksınız. ilk spelli 20 kere yaparsanız instant kill zaten, 20 nin altında olursa miss geçebiliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Yok sizin dedidiğiniz sons of hodir deki drake, bahsi geçen ise coldarra da yerden bilmem kaç metre yüksekte olan daily quest. Drake a binip 5 dragon öldürmeniz gerekiyor, bunu iyi düşünmüşler zira aynı drake i malgos da kullanmanız gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Thrusting Hodir's Spear Nasıl Yapılır Guide Oyunun bu en eğlenceli ve öğrendikten sonra kolay olan questini es geçmeyin, günde 500 rep 2 dakkada cepte. Wowheadde anlatmış aslında ama ben yine de özet geçiyim. Mızrağı atın ejdere binin. Önce 2 ile açın dodgelayıp damage yemeyin, hemen ardından 4 ile kallavi damage koyun. 2nin cooldown 4 saniye, 4 ün cd 10 saniye ama 4 kullanınca 2 de 5 saniyeliğine cooldowna giriyor o yüzden 2 4 2 2 4 2 2 4... diye gidin. İkinci olay grip. Pet framede ejderin buffları görünücek, ordaki grip sayısına dikkat edin. 20 30 civarı tutsanız yetiyor. Grip stacklemek için 2 ve 4 cooldowndayken 1 spamleyin. 50 60 falan görünce yeter düşmezsiniz zaten. 3 az damage veriyor, eğer grip çoksa ve diğer herşey cd daysa 3 atın. Bi süre sonra 2. phase başlıyor. 1 stackleniyor ve ejdere vurma şansınız artıyor, 2 ile de mızrağı boğazına saplıyorsunuz. 1de sadece gcd var, 2nin cd galiba 10 saniyeydi. Cdlar birbirini etkilemiyor, o yüzden 1 2 1 1 1 1 1 2 1... diye gidin 2 ne zaman dolarsa atın. Bazen hemen ölüyor bazen 10 stack birikince iniyor şans işi. Eğer birinci fazda dodgeları kaçırmadıysanız zaten çok hpniz olduğundan sürekli yediğiniz damage bişey yapmıyor. Bence oyunun EN İYİ questi bu, ejder sırtında zıplamacadan bile iyi. Ejderde bire bir güreşiyosun lan, daha win bişey olabilir mi? Olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 evet o quest greeny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Norak said: nie lan kolay bi quest o ehueh nesini yapamıosunuz ben her sabah yapıyorum 2dk da:D dragonun hp 23k civarına düşünce çıkan 2. menüdeki 1. saldırıyı 18+ kere stacklayacaksınız üst üste (19da miss geçtiğimi bilirim lol) sora menüdeki öbür spell ile finish him! fatality yapcaksınız. ilk spelli 20 kere yaparsanız instant kill zaten, 20 nin altında olursa miss geçebiliyor :P 2. bölüme geçtikten sorası kolay zaten zor olan ilk kısım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar