Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hugo Chavez'den İsrail'e şok!

sifkal

Öne çıkan mesajlar

reklam kokan hareketler. Adam abd ile çarpışıyor bi nevi. ha israil ha abd. sonuç olarak abd'ye karşı yaptığı bir hareket. Şuan venezuella rusya ile ittifak içerisinde gibi. Acaba israille abd arasında olan bağ, israille rusya arasında olsaydı aynı şeyi yapabilirmiydi. bence yapamazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

reklam kokan hareketler ne lan. yok tribünlere oynuyor. hatta sms oylarını toplamak icin yapıyormus.

bir tarafta dünya devi amerika ve cips yerken boğulmaktan son anda kurtulan bush diğer tarafta tartsan 100kg edecek toshack lı hugo chavez.

Adam her yerde çekinmeden lafı gediğine koymasını biliyor. Bu sayede sesini tüm dünyaya duyuruyor. Bizimkisi gibi kapalı kapılar ardında israil ile masaya oturup ( kucağada oturmuş olabiliriz) gizli kapaklı işler çevirip ondan sonra yandaşlarına güzel görünmek için gaz veren bir başkanları olmadığından ötürü bize bu tarz şeyler garip geliyor. Benimseyemiyoruz herhalde bir anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Chavez sayesinde bugün güney amerika'nın kolombiya hariç tüm ülkelerinde bir abd karşıtlığı ve milliyetçilik duygusunu arttı.Adamlar telesur diye bir kanal açmışlar.Tüm güney amerikaya yayın yapan tekelci kanallara karşı.Halkın & 90'ı venezüelada chavezi destekler halde.Adam toprak devrimi yaparak oyları ikiye katlamış.

Zaten aslında biz Türklerde pek tanımıyoruz chavezi.Adam "ben bolivarcıyım" diyor "simon bolivar"ı örnek alıyorum diyor.Simon bolivar zaten güney amerikada milliyetçiliği başlatan adam.Bizimkiler ise chavezi komunist sanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:
kocakarılar gibi bık bık etmeyip icraat yapan tek lider helal olsun. geçen gün vardı ntv de hugo chavez şov cidden muhteşem bir herif

öyle deme yavrums tayyip sevgilisinin telefonlarına çıkmıyormuş
aslında bu da oldukça büyük bir hareket ama ne kadar doğru emin değilim. yani adam görüşme talebiyle arıyor da kapatın suratına mı diyor? sanmıyorum onda o yürek
Sosyal ağlarda paylaş

Garager said:

Zaten aslında biz Türklerde pek tanımıyoruz chavezi.Adam "ben bolivarcıyım" diyor "simon bolivar"ı örnek alıyorum diyor.Simon bolivar zaten güney amerikada milliyetçiliği başlatan adam.Bizimkiler ise chavezi komunist sanıyor.

ekonomik olarak solcu, sosyal hizmet anlayışı olarak belki yine sola kayıyor fakat herhalde toplumsal haklar, ya da kısıtlar açısından sağa kayıyor gibi bir çeşit sentez. tabi ben de yanlış anlamış olabilirim :p aslında ekonomik olarak da sol değil sanırım bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

1950 lerden başlayarak kendimizi batının şefkatli kollarına bıraktığımız için artık istesekde o kollardan ayrılamayız, düşer bir tarafımızı kırarız mazallah.

Haksızlığın karşısında bile sesimizi çıkaramıyoruz malum enseye bir tokat gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

nutella yerim said:
ne olursa olsun adamın yaptıgı göt isteyen bi davranış arkadaşlar,bugun 100 yıl onceye kadar dunya kamuoyunda adı bilinmeyen bi ulkenin devlet baskanı bunu derken mustafa kemal in turkiyesi kuru gurultu kalıyor tey tey

döt değil petrol lazım, o da venezuela'da var ama bizde yok. suudlar batılıların ellerini kollarını kesiyor her yıl, kimse birşey yapamıyor. dötleri olduğundan değil, petrol olduğundan. petrolsüz ülke yapsın 7 sülalesini tarihten silerler. şavez de şavenizmi, pardon şovenizmi tercih ediyor. kim takar onu heh, petrolü sattığı sürece isterse ana avrat küfretsin diyor batı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...