sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 izmirlilere kurban olun siz.ben bir izmirli olarak türkiyenin geri kalanına acıyorum bizim yaşadığımız sofistike huzurlu ve çılgın hayatı yaşayamadıkları için.mesela biz haftasonları kokain içip çılgın seks partileri yapıyoruz hep kızlar teklif ediyor falan,öyle yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 izmirde hayat super yaşasın tepecik yaşasın basmane yaşasın çankaya yaşasın izmirin köprü altı dere yanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Llama yargılamış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 aslında ilk post "birleşin!" olacağdı daha bi hoş olurdu. ama ben diyor muyum? demiyorum. diyenden de hoşlanmam zaten evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 İzmirliler pek marjinal ya. İzmir'de 1 aydan uzun süre hiç bulunmamış bi İzmir'li olarak bunu düşünüyorum. Marjinalsiniz lan. Gevrek ne? Çiğdem ne? Bööööğrek ne? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 gavuruz biz kardeşim bize laf yok. artık azınlık olduk biz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Voys said: onlar simit'e de gevrek falan dıolar zaten onları geçmek lazım direk vururlar olum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 çiğdem ne ya ahahahhaha gevrek simit olur abi simit'e gevrek denmez ahahahha:D ayrıca tomatta iyiymiş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 çiğdem çekirdekti dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Vivendi_Color said: çamaşır suyu değil klorak O zaman çamaşır suyu markası değil mi? Nasıl oluyor o? Klorak bildiğin bi çamaşır suyu markası olarak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 boyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 KLORAK NE GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Masteis said: Vivendi_Color said: çamaşır suyu değil klorak O zaman çamaşır suyu markası değil mi? Nasıl oluyor o? Klorak bildiğin bi çamaşır suyu markası olarak diye biliyorum. çamaşır sularının alayına klorak deriz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Artıbir vivendi, KLORAK BOYOZ GEVREK DOMAT ÇİGDEM . İzmire gelmesin lan pis istanbullular, "böğrek" yiyo'z burada biz, gidin . peh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Klorak ne yapmayın lütfen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 boreke borek derim, guzel boreke bööööğrek derim, super bööööğreke allaaaaa derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Börrak diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bööğğğrek ile izmirin ne alakası var ya. bi de çiğdem tabii ki çekirdek ne atom mu yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben diyorum çıkışta tartışalım bu mevzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 liseye liiğse diyenler ölsün o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 liiğse ne abi pazarda limon satar gibi liiiğmon, liiiğse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 PhysX said: liseye liiğse diyenler ölsün o zaman hayırdır facebook'a grupmu açıcan :D "liseye liiiğse diyenler ölsün diyen 1.000K kişi bulurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 walla telafuz kısmıyla ilgili pek bir fikir beyan edemiyecem ama şuan yemekte bulunduğum (sırayla) patatesli,kıymalı,peynirli böreklerden en iyisi galiba peynirli olanıydı.. hmm du bi daha deneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 0ne said: Llama yargılamış yine. neyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Xaenin said: Klorak ne yapmayın lütfen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar