Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bu gold spammerlar (artık whisper ile satmalar da başlamış) gold satıyor ya, gidip bunlardan gold satın aldığımızda blizzard "sen spammerdan yüklüce gold almışsın, hesabını kapatıyoruz" diyor mu? bi de piyasadaki satıcıların fiyatları nasıl oluyor genelde? 10000 gold 5 dolar gibi ucuz fiyatlar mı, yoksa 1 gold 1 dolar gibi fahiş fiyatlar mı? ebay/paypal ödeme olayı varsa fena fikir değil gibi geldi bana sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Sanırım loglardan yüklüce gold transferi olayını inceliyorlar, maillere bakıyorlar, bence ellerinde saptanmış ip ler vardır, oradan yapılmış bir satışta kim almışsa belirleyebiliyolardır. Logsuz zor olur yakalamak kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 10.000 gold 5 dolar olmaz. 1.000 goldu 30 dolar gibi değerlere alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 5k goldu gecen hafta 58 dolara aldım ama buldugum en ucuz yerdi netteki. Normalde 48 saat diyorlardı sitede ama 8 günde verebildiler. Ucuz etin yahnisi oldu yani hehe. Ama sonucta verdiler. Normalde fiyat 1000g 20 dolar falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 oha bu işe mi girsem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 |Joker| said: Sanırım loglardan yüklüce gold transferi olayını inceliyorlar, maillere bakıyorlar, bence ellerinde saptanmış ip ler vardır, oradan yapılmış bir satışta kim almışsa belirleyebiliyolardır. Logsuz zor olur yakalamak kanımca. Absonun başına birşey gelmezse biz de alalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 mulgear6 said: oha bu işe mi girsem xD KO'nun ticari getirisi çok çok daha fazla WoW'a göre. Gireceksen KO derim. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 öyle deme ben 3 senede legal ve illegal yolalrla wow dan raha 2 milyar kazanmışımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ya ama en azından yaparken zevk alabilicegim bi şey yapıyım diyorum KO ya göre eminim wow çoooooooook daha eglencelidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Organize sanayide filan çalışın yav para kazanmak istiyorsanız, hem yeni bir şeyler öğrenirsiniz. 1 ay aynı mob kesilir mi yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ben su ana kdr 20k uzerinde gold almışımdır başıma hiçbişey gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mideniz nasıl kaldırıyor o kadar farming'i bravo valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mail degil trade ile teslim alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ben oynarkende diyorlardı whisp'ten işte" we have over 9K gold "falan diye bende adamlara "got 23k gold u wanna buy some" diyordum susuyorlardı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 got 14g desem spama boğarlar heralde sinister revenge'mi repair bile edemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Privhunter said: ben oynarkende diyorlardı whisp'ten işte" we have over 9K gold "falan diye bende adamlara "got 23k gold u wanna buy some" diyordum susuyorlardı xD Banada soruyolardı,bende "go to create a new characther,because GM know what you are doing,and ban is nearly soon" diyodum 5dk sonra nicki aratıyodum cıkmıyodu :D Bazende trade channelda bi baslıyolardı "report them,reported falan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 OogahBoogah said: öyle deme ben 3 senede legal ve illegal yolalrla wow dan raha 2 milyar kazanmışımdır illegal tamam da legal yollar neler ben onu anlayamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 karazhandaki 2 karakterimde 20k ya yakın gold var. oyuna uzun süre ara verdim ve bu goldlari elden çıkarmak istiyorum.. anlaşabiliriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 karazhandayım sadaka kabul ederim nickim imzamda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 karazhandayım gold kasarım isteyene satarımda nickim imzamda deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 indirim yap bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Valla 1 günde 20k verebilen yerler biliyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 11 k gold oldu satsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 50 saat uyumadım epic flying mount + mine 220 to 450 + jc 120 to 400 + 1k gold var çantamda şu an asdafsa. (1.5k borcum var onu vericem bu akşam AH'da kalan ıvır zıvırdan gelecek parayla da) Yeni rogue'umun 2008'de 10 gün online time'ı vardı 2009 12 gün 10 saat olmuş xD Total gold 9.4k idi 16k olmuş. Adamlar size verdiğiniz parayı ulaştırana kadar o para kasılabiliyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 deadwoll said: 50 saat uyumadım epic flying mount + mine 220 to 450 + jc 120 to 400 + 1k gold var çantamda şu an asdafsa. (1.5k borcum var onu vericem bu akşam AH'da kalan ıvır zıvırdan gelecek parayla da) Yeni rogue'umun 2008'de 10 gün online time'ı vardı 2009 12 gün 10 saat olmuş xD Total gold 9.4k idi 16k olmuş. Adamlar size verdiğiniz parayı ulaştırana kadar o para kasılabiliyor demek. senin bana mı vardı borcun level 60 mount train için ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar