-Huma- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hangisi daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 nox hepsini döver ama lod'u dahil etmezsen işin içine..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 tabiyki de tiaplo bu da sorulurmu canım?[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Diablo yani tartışmaya bile gerek yok.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 maalesef d2+lod ... 1.09 bence 1.10 dan daha zevlı hıc oynamadıysan 1.09 oyna sonra 1.10 gec ... dırekt 1.10 kasabılır ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Huma- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 diablo artik yerini yavas yavas yeni nesil rpg lere birikmasi lasim ama adam gibi rpg cikmio ama sacredi begendim valla diablo kdr guzel bug lari fazla ama patch le duzelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Sam, 08 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: nox hepsini döver ama lod'u dahil etmezsen işin içine.. Daha bugun yeniden yukleyip bir daha bitirdim Nox'u tadı damağımda hala...[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 üsttekiler rpg değil hack&slash :D rpg dersek fallouta felan yazık olur... diablo derim ben.. özellikle diablo 1.. ilk sabahladığım oyundur kendisi.. hatta dur yüklüycektim bugün şimdi yükleyeyim..[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 action rpg deniyor tür olarak.. hack&slash eski shoot 'em up misali oyunlar henüz literatüre sahip bir alan değilken kullanılan halkın yakıştırması isimleri anımsatıyor ve zaten de öyle sanırım..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Diablo'daki gibi, adamın üstüne tıkladığında, adam da sana doğru koşuyorsa ortada buluştuklarında baltayı indiren tarzda bi kod hala yazılamadı... Bilmem anlatabildim mi... Yani adamlar D1'de yapmıştı bunu, üstünden kaç sene geçti, hala hiç bi firma bunu beceremedi... Ne kadar oyun çıktıysa, adama tıklıyosun, adam sana dooru koşuyo, senin karakterin adamı geçiyo, sonra aklına geliyo ben buna vuracaktım diye, 2 saniye gecikmeli olarak buluştukları noktaya dönüyo ve vuruyo... Sacred skill ayarlamaları vs. gibisinden çok tatlı ama bu "teknolojiye" hala ulaşamadılar... D1'i tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ne kadar tartışılırsa tartışılsın tartışmasız diablo.her türlü bug'ını bir kenara bırakın ondaki atmosfer hangisinde var ki???[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 riglous o olay cidden çok rahatsız ediyor.. dur bi d1'de deniyim öyle miydi...[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 aslında hepsinin birbirinden farklı güzel yanları var mesela eğer "ben 232443 tane quest yapacam , düşmanımı 3256765 farklı komboyla öldürüp ata binecem , itemlar kötü olsada önemli değil" diyosan Sacred'ı seçeceksin... ama "yok ben birden fazla adamla oynayacam , grafikleri 3d olacak , böyle merkeplere çuval çuval yük taşıttırıp kasabaya hava atacam , hikayesi iğrenç olsada olur" diyosan dungeon siege alacaksın... fakat "oeh ben item manyağı olacam , skill-stat dağlarını aşacam , 3296758377563407860442 xp point alacam , Prime Evils'ı dövecem (ki bence bunun için bile oynanır oyun) , grafikleri kötü ve lineer yapıda olması farketmez diyosan satıcının boğazına yapışıp diablo 2 isteyeceksin...[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Diablo iyi güzelde 2 mouse umu kırdı. Sacred da hammallık oyunu. Monoton oynuyorsun. 1000 km doğu 1000 km batıya git...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 "düşmanımı 3256765 farklı komboyla öldür" blade & sword'un üstüne tanımam bu konuda..[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben diablo 1 ve 2 deki rp kavraminin farkini hala anliyamadim.zaten cogu hack&slash ci quest konularini okumaz bile oynar gecer.bu diablo 1 icinde gecerli 2 icinde.sadece 1 de siz karakterinizi daha genis konsept icinde gelistirebliyordunuz o kadar.bu mudur yani 1 i, 2 den daha rp agirlikli yapan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kim diablo 1, diablo 2'den daha rp'dir dedi yahu :D ben bişiler mi kaçırdım[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bence diablo , ondan sonra da nox gelir, gerisi boş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 duegon siege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Diablo tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 diablo hala başta.. sacred filan yalan herne kadar çok güzel bir oyun olsada multide bunu saglayamamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ilk diablo diablo 2'den çok daha özgün. diablo 2 diablo'nun cilalanıp parlatılmış hali ki ikisinin arasında 4 yıl var, (statükocu blizzard çözünürlüğü bile aynı tuttu yuh be, 2000 yılında 640x480 oyun çıkardı piyasaya) ben 2003'te diablo'yu oynadığımda son derece etkilendim. 96'da oynamış olmayı diledim. 2000'de d2'yi ilk açtığımda ise yaptığım ilk iş warrick'e tıklamak değil, çözünürlük ayarı aramaktı. bulamadım tabii ki..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 diabloyu 96-97 yıllarında çok oynamıştım.. gene açıp gene oynatabiliyor kendini.. ama diablo 2 canım o kadar çekmiyor..[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bone diablo yu bulamıyorum hiç bir yerde sendeki cd yi kopyalayım bana gönderebilirmisin kargo ile ? :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Diablo Exp.[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar