Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sacred mi Diablo mu Dungeon Siege mi?

-Huma-

Öne çıkan mesajlar

maalesef d2+lod ...
1.09 bence 1.10 dan daha zevlı hıc oynamadıysan 1.09 oyna sonra 1.10 gec ...
dırekt 1.10 kasabılır ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
Sosyal ağlarda paylaş

action rpg deniyor tür olarak.. hack&slash eski shoot 'em up misali oyunlar henüz literatüre sahip bir alan değilken kullanılan halkın yakıştırması isimleri anımsatıyor ve zaten de öyle sanırım..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo'daki gibi, adamın üstüne tıkladığında, adam da sana doğru koşuyorsa ortada buluştuklarında baltayı indiren tarzda bi kod hala yazılamadı... Bilmem anlatabildim mi... Yani adamlar D1'de yapmıştı bunu, üstünden kaç sene geçti, hala hiç bi firma bunu beceremedi... Ne kadar oyun çıktıysa, adama tıklıyosun, adam sana dooru koşuyo, senin karakterin adamı geçiyo, sonra aklına geliyo ben buna vuracaktım diye, 2 saniye gecikmeli olarak buluştukları noktaya dönüyo ve vuruyo... Sacred skill ayarlamaları vs. gibisinden çok tatlı ama bu "teknolojiye" hala ulaşamadılar...

D1'i tek geçerim.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında hepsinin birbirinden farklı güzel yanları var
mesela eğer "ben 232443 tane quest yapacam , düşmanımı 3256765 farklı komboyla öldürüp ata binecem , itemlar kötü olsada önemli değil" diyosan Sacred'ı seçeceksin...
ama "yok ben birden fazla adamla oynayacam , grafikleri 3d olacak , böyle merkeplere çuval çuval yük taşıttırıp kasabaya hava atacam , hikayesi iğrenç olsada olur" diyosan dungeon siege alacaksın...
fakat "oeh ben item manyağı olacam , skill-stat dağlarını aşacam , 3296758377563407860442 xp point alacam , Prime Evils'ı dövecem (ki bence bunun için bile oynanır oyun) , grafikleri kötü ve lineer yapıda olması farketmez diyosan satıcının boğazına yapışıp diablo 2 isteyeceksin...[signature][hline]-Bak koçum...
-Buyur abi?
-Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi.
-Eee abi?Sonra noldu?
-Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...

Sosyal ağlarda paylaş

ben diablo 1 ve 2 deki rp kavraminin farkini hala anliyamadim.zaten cogu hack&slash ci quest konularini okumaz bile oynar gecer.bu diablo 1 icinde gecerli 2 icinde.sadece 1 de siz karakterinizi daha genis konsept icinde gelistirebliyordunuz o kadar.bu mudur yani 1 i, 2 den daha rp agirlikli yapan ?
Sosyal ağlarda paylaş

ilk diablo diablo 2'den çok daha özgün. diablo 2 diablo'nun cilalanıp parlatılmış hali ki ikisinin arasında 4 yıl var, (statükocu blizzard çözünürlüğü bile aynı tuttu yuh be, 2000 yılında 640x480 oyun çıkardı piyasaya) ben 2003'te diablo'yu oynadığımda son derece etkilendim. 96'da oynamış olmayı diledim. 2000'de d2'yi ilk açtığımda ise yaptığım ilk iş warrick'e tıklamak değil, çözünürlük ayarı aramaktı. bulamadım tabii ki..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...