Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tailoring'i bırakıp jw almak ne derece mantıklı?


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Sorun JC ile para kasmak değil. En ciddi dps bonusu sağlayan mesleğe sahip olmak. Tailorun hiçbir yararı yok şuan. Hem PvP hem PvE için etkisi sıfır.

Blizzard mesleklere ayar verirken hemen hepsi aynı derecede avantaj sağlasın diye düşünmüş ama mavi soketlere takılan 32 spell power, 54 attack power konusunu atlamış. JC olmak gerçekten büyük avantaj şuan. Para sorunum olmasa idi çoktan tailor silip JC kasmıştım.

Tailora yeni ne gelirse gelsin BoP olmayacak. Bunu açıkladışar zaten. BoP olmayan birşey içinde tailor olmaya gerek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jc yi sadece bop gemler için kasıcaksanız bence şimdi kasmayın; epic gemler gelince şuanki bop gemlerin üstünlüğü azalıcak. ayrıca jc nin yanına gathering dışında bişey alıcaksanız bs alın; ekstra soketler ring enchantlerden çok daha fazla bonus veriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Caster dps için JC en iyi meslek, nedeni 2 mavi slot kullanmak zorunda olmamız. (chaotic meta için).

Mavi gemlerden wlock yine en şanslısı, spellup/spirit kullanabiliyoruz, ama onunda Rare kalitede olanı oyunda mevcut değil. Perfect olanıyla şimdilik idare ediyoruz. Diğer classlarda da bu problem vardır sanırım.

Bende de şu an Tailor/enchanting var. Tailor gercekten bu expansion da kabak tadı verdi, hiçbir artısı yok. Tailoru bırakmak benimde planlarım arasında. Sadece bunun için değil ama yeni bir char kasıyorum ve miner yaptım. JC için gereken bütün matları özellikle farmlıyorum ve banka charıma yolluyorum. Amacım ulduar patchini görüp ona göre elimde bir seçenek olması.

Ama , hiçbir tailor craftın kendisene en yakın drop itema farkı, 3adet mavi gemin 32spell up olmasından iyi olamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Argue

Yazdıklarında tek bir mantık hatası var. O da sanki yeni gelecek tariflerin BoP item yapmaya yarayacağını düşünmen konusu. Bu tarz itemlerin olmayacağı, tüm craft mesleklerin kullanabileceği silah-giysi gibi şeyleri BoE olacağı konusunda kesin açıklama var.

Bu fikirleri değişmediği sürece tailordan elde edebileceğimiz tek şey daha güzel bir cloak enchantı olabilir fazlası değil. Ki şuanki ench'te tam allaha emanet durumda, haste basmak varken hangi range dps holy damage basarak 2-3 dps kazanıcam diye tailor olur bilmiyorum.

Ya bu fikirleri değişecek, ya da tailor alt char mesleği olmaktan öteye gidemeyecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
All players would have equal access to all crafted items, without being put into a choke-hold to choose a profession based on a couple of BOPs


http://blue.mmo-champion.com/19/11296527383-will-there-be-a-makeable-stormherald-like-wep.html
http://blue.mmo-champion.com/19/12454855550-clarificationno-more-bop-crafted-epic-armor.html
http://notadiary.typepad.com/mysticworlds/2007/06/wow-crafting-30.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son derece mantıklı valla bıraktım tailoring'i JC/ench son derece mutluyum ^^

edit:

Valla JC'nin böyle imba olacağını önceden biliyordum WoLK geldemen önceki hafta levelladim JC'yi hem ucuza geldi (millet elde kalan eski jc gemlerini falan ucuza elden çıkarıyordu) hem JC'yi WoLK'Ta hızlı kastım. JC bop gemler craftable'lar prismatic gem vs süper buffları var. Ayrıca çok çılgın para yaptım. ( 2 tane mamut bile aldım o derece yani) Şimdi herkes JC'ye dönüyor ama iş işten geçti bundan sonra o kadar iyi para yapılmaz. Heryer jewelcrafter doldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende 442 tailoring'im düşünüyorum ne yapsam diye. bi mount'u işimi gördü sadece başka bir halt'a yaramadı şimdiye kadar. he bide leglere basılan şu enc. lar var. 50 stamina 30 spell / 50 stamina + 20 spirit.. felan. başka da bir faydasını görmedim:) mining'e gelince benim alt charım Engineer / mining. o yüzden mining kasma gereği duymuyorum. inscription için iyi diyolar çok güzel shoulder enc. ları felan varmısh. bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim. şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Caster dps için cloak enchantı sadece solo quest yaparken kestiğimiz moblarda işe yarıyor, 6dakkalık boss fightında 5kere proclayan salak bir enchant. Aldıgım son cloaka 23haste bastım ve bence daha mantıklı.

JC matlarını tamamen toplamadan ve Ulduar patchi gelmeden tailoru silmeyeceğim. Güvenmiyorum blizzarda şimdi böyle der sonra tersini söyler.

Ayrıca böyle devam ettirip 1 mesleğin ölmesine göz yumucaklarını sanmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın birgün bir üst kalite gemler eklenince, epic gemler falan eklenince o BoP gemlerin bir özelliği kalmayacak, siz de hay anasını satıyım diyeceksiniz.. derdim ama o gemlerin pabucu dama atılsa bile tailoringle 3 ayda kazanamayacığınız parayı bir ayda falan elde edip çil çil altınlar içinde yüzerken öyle demezsiniz tabi :>

Valla ben Alchemy/Herbalismden çok memnunum, raid tamirimizi guildbank sponsorluğunda hallediyoruz sağolsun, her raid tek flask hem de daha ekstra etkili, yaparken de 3er 4er procladığı bile oluyor, akşam gir raidini ventde geyiğini yap çık, world of keyifcraft.

Bu arada argue ben sana pm atmıştım gelmedi mi yaw? :O
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...