Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba bu ne?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaf eminim dikkat etmişsinizdir. Hatta dikkat etmeyle kalmayıp sizde bişeyler söylemisinizdir bunun hakkında. Her tarafta cinsellik vaaaaaaaaaaaaar. Reklamlarda, filmlerde, kitaplarda, öykülerde, masallarda. Hatta en epik öyküler bile cinsellikle bağlanıyo. Abi bu ne ya. İnsan niye bu kadar hevesli olurki? Bence en kolay ve en zor ulaşılacak şey olması ve din, ahlak kuralları vb. gibi şeylerin bunları ezmeye çalışmasının bir sonucu bunlar. Görüşlerrrr?[signature][hline]Free your mind
Mesaj tarihi:
Hepimiz cinseliz..[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
bu tip sorularınız için turkcellin yeni hedesi cinsell'e bakınıs :)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
töbe töbee:yapma: tıtıtıtıt haşşaaaaa haaaşaaaaaa
yane bah böle dedin yane nedesem yani :yapma:tıtıtıttıtıtı

bence heryerde cinsellik olması baya güzel bişey.belki bu sayade türk milleti bazı kült lerden kurtulur.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Mesaj tarihi:
tamamen katılıyorum konuyu açan arkadaşa. (evet konuyu açan arkadaş dedim nickini almaya üşendim çok yorgunum.)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
said:
Trojanmistress, 10 Mayıs 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
bu tip sorularınız için turkcellin yeni hedesi cinsell'e bakınıs :)

Ya ....

herşey garbage deki kötü espri topiğinden sonra oldu dimi?[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
pipidir... aman kedidir evladım kedidir...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
Saçma tabiki cinsellik heryerde olmalı.
Özelliklede Türkiyede olmalı biraz göz önünde olmalı hayatımızda olmalı.
Türkiye de Cinsellik hala ayıp birşey sayılıyor.
Bu tabunun yıkılması içinde cinseelik heryerde olmalı!!!!!!!

tabi belli başlı yerlerde...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
blackchaos, "cinsellik ayıp birşey sayılıyor, cinsellik olsun" filan diyorsun da, cinsellik temasını bir çocuğun önüne çat diye koyarsan, geleceğin tecavüzcü coşkununu yaratıverirsin. bunun yerine cinsellik üzerine eğitimlerin sıklaştırılması daha güzel olur.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
toplum=Cinsellik halini aldıda ondan :P

ben karşıyım cinselliğe felan...

dışarıda beton gibi hatunları görmekten yada onların beni görmesindende rahatsızım..heh

Hatta kaldırsınlar tüm dünyayı...Ondanda rahatsızım..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Mesaj tarihi:
azdık valla[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
bir gün sex sinemaya gitmek, yemek yemek kadar basit bir olay olcak, işte o zaman, herkes rahatlayacak, bu gerzekliklerin hepsi bitecek. bütün bu tartışmalar sona ericek.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Mesaj tarihi:
seks dediğin hayvanlar için en doğal şey.
ancak bizi havyanlardan ayıran birçok şey var. En başta kurduğumuz toplum düzeni, medeniyet. Arılar nasıl tek bir kraliçe üzerinde yoğunlaşıyorsa, biz de kendi medeniyetimizin üstünde yoğunlaşmalıyız..

cinsellik eğitimi toplumumuzda sıfır..
Köylerde insanlar "töre"lere göre yorumluyorlar herşeyi.
Kızın cinsel arzusuna yenik düşüp bir başka erkeğe kaçmasını "töreye" aykırı bulup onu boğazlayan babalar var..

ayrıca öğrenciler arasında cinsel espriler yapmak çok moda.
Cinsel bilgisiyle birbirlerine hava atıyorlar, ancak bilgileri küfürlerden ileriye gitmediği çok belli.
Okullarda 40 yılın başında 1 saat cinsel eğitim olur onla da dalga geçerler.

Aile eğitimine dönüyoruz. Aile birşey öğretemiyor ki çocuğa, bu da ona komik geliyor. Fıkra kitapları okuyarak cinsel bilgi öğrendiği için de, okulda cinsellik onlara komik geliyor eğleniyorlar.[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
eğer toplum düzeni, insanları psikolojik hastalıklara sebep oluyorsa o biraz hatalıdır yanlıştır. ve Tr deki de insanlarda saçma sapan ruhsal bunalımlara itiyor.

ayrıca şu anda içinde bulunduğumuz toplum düzeni yani Türkiye'nin ki, evrensel bir düzen değil. dünya da bir çok toplum da bizle taban tabana zıt (gerçek anlamda zıt) gelenekler görenekler var.

bone;
biz insan olabiliriz, ama öncelikle hayvanız, ve hayvanların sahip olduğu tüm içgüdülere sahibiz. ama bunları bastırmaya çalışacak kadar da saçmalıyoruz. ve güdülerimizi bastırdıkça yokolduklarını sanacak kadar da safız.tek eşli bir memeli bulun dişimi kıracam.

cinsellik aslen yemek yemekten farksızdır, ve bence gerçekte insana McDonaldsın bilboardlarından daha fazla rahatsızlık vermemelidir.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Mesaj tarihi:
said:
Halfmumi, 10 Mayıs 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
toplum=Cinsellik halini aldıda ondan :P

ben karşıyım cinselliğe felan...

dışarıda beton gibi hatunları görmekten yada onların beni görmesindende rahatsızım..heh

Hatta kaldırsınlar tüm dünyayı...Ondanda rahatsızım..

Abi asıl ben o beton gibi hatunların Paris Moda haftasında sanki podyumda yürüyorlar gibi yürümelerine ve üzerlerinde hiçbirşey olmamasından çok rahatsızım.
Şimdi ergen bir genç o hatunlardan birini arasokakta görse ne olur???
Sen istediğin kadar cinselliği koyma.Böleee hatunlar oldukça bu ülke sapıtır... :)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
olması daha iyi... cinselligin guluncek ayıplancak bisi olmadıgı ogrenilsin... insanın dogasında abazalık var :) abazalık deilde cinsel içgüdü diyim... bununla hayatta karşılaşmakdan daha iyisi ne ki?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

Mesaj tarihi:
O zaman tecavüzde serbest olsun anasını satıyım...

Hakim: Oğlum niye yaptın bu yaşta daha genceciksin yazık değilmi?
Genç: Kusura bakmayın doğamda var abazalık...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
  • Yeni Oluştur...