4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Gece TRT1'de izlemiştim çok hoşuma gitti gazeteleri okurken hurriyette vermiş. http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=9453a3a3-3d10-4392-897e-8add17e8e19e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 of abi keşke kulak katili ibaresi de koysaydın ya ..sabah sabah ölümden döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Aket-Atum said: of abi keşke kulak katili ibaresi de koysaydın ya ..sabah sabah ölümden döndüm Ben oradan dinlemedim ki :) TV'de izlemiştim bilmiyordum ama gercekten iğrencmiş buradaki Edit: Linki değiştirdim TRT Sitesinde varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bu sene de yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Oha Hadise tasmis lan? Aboov Iyi boyle giyinip ayni sekilde meme popo sallarsa aliriz biraz oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Bu arada kareografi rezalet yani hic hareket etmeseler daha iyi bi kareografi olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 eurovision icin hazirlanan kareografi bu deildir heralde ya, trtnin kadrolu danscisi gibi duruyo bu tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 kareografi heralde yarışma için değil... yarışmada çok daha farklı kareografi olacak bence şarkı güzel. sizler için clip'i şuan upload ediyorum hehe bitmesini bekliyorum post'u yollamak için. http://rapidshare.com/files/178661234/hadise_living_in_dreams.flv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 o dövme ile 1 inci olur bu kız anem ne tatlı bi düşünce ne güzel bir dövmedir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hadi deli oğlan daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Penthesilea said: Oha Hadise tasmis lan? Aboov Iyi boyle giyinip ayni sekilde meme popo sallarsa aliriz biraz oy +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Hiçbir çekiciliği yok. Şarkının tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 tam şuan karar verdim hadise ile evlencem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hadise zaten on numaraydi, yine on numara, bayagi bir oy alabilir kendisi. ama juriden sifir cekeriz gibime geliyor. dum tek tek ne ya.. ley limi ley filan.. bir yol al trt Akerfeldt said: eurovision icin hazirlanan kareografi bu deildir heralde ya, trtnin kadrolu danscisi gibi duruyo bu tipler. zenci lan adamlar... trtnin kadrolu zencisi oldugunu sanmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hadisenin eurovision için perfect-fit olduğunu düşünmeme rağmen, şarkının yine "eurovision kasıntısı" bir şarkı olduğu açıkça anlaşılıyor. "abov avrovizyaya şarkı yapmamız gerekiomuş çabuk la çabuk off napsak buraya böle koyalım, he sora bu gelsin hmmm birazda bundan of tamam hallettik gibi hadi geçmiş olsun" havasında şarkı yapmaktan vazgeçmemiz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bence tam eurovision şarkısı olmuş iş yapar. sudfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hadise taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 dansı beğenmedim, kıyafetleri hiç beğenmedim. umarım değişir. şarkı da öyle piyasaya çıkıp 2 ay radyoda çalınıp unutulan şarkılardan pek farklı değil gibi. ben öyle zor beğenen aman şöyle böyle olsun diyen biri de değilim kenanın çakkıdı şarkısı falan bile bu yarışmanın düzeyine göre fena değildi bence ama bu olmamış pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ÇOK KOMİK ABİ ŞARKI AAHAH. hadise sana saygım var ama iğrenç dans etmişsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Nasıl bi fiziktir ya bu offf hiç durmadan izleyebilirim dinlemeden :D şaka bi yana çok kötü değil bence ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Yani şu kızın avrupai menajerleri olsa ve gazlasa, Britney'den rol çalabilmesi lazm. Sırf Türk olduğu için ezmemek lazım, güzel vücut, seste iyi, bence iyi şeyler yapabilir ama kareografi şart, kıyafetlerde rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bir lü lü lü lü lülülülü şeklinde flütümsü sesle giriş yapan şarkıyla daha birlikteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 E böyle çıkmıcak heralde tabiikide birşeyler olucak daha klip çekilcek bu tanıtım amaçlı birşey kareografi olcak klipte etkiler güzel bi klibide olursa iyi olur falan filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 eurovision a beduk girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar