Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Bence sen kızdan hoşlanıyorsun,kızın bir iki değmesini de kendine pay çıkarıp cesaret alarak konuşmak istiyorsun. Ortak bir arakadaş varsa onun yanında muabbet açıp böle sana karşı hareketlerini falan inceleyebilirsin,ona göre de artık ne amacın neyse ona göre ya bara ya sinemaya davet edersin. Ortak arkadaş yoksa ortak ders muabbeti önerebilirim,şunu unutma konuşmadan ne olduğunu öğrenemezsin,belkide o kız sadece sana taş geliyordur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ginaly said: bugün çarptıran yarın vurdurur. -friedrich nietzsche Penthesilea said: Reksa said: ÇIKAR VUR MASAYA ? bunlara katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 arkadaşlar espiri yapıldı güldük, ama garbıçlık olmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bana dokunduğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bi de şey var. kız arkadaşın (sevgili değil, arkadaş) dudak ile yanak arasını öpmesi tokalaşma sırasında. erkek birey direkt teoriler üretmeye başlar. mekanizma işliyor malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 zor ama başarabilirsin bunu.. milletvekili ol! dokunulmazlıkları var, yani öle bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Abi başlık çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Ardeth said: bana dokunduğğğ lol. Bu cümleden sonrası sıkıntılı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hhahah ii güldüm bu topicte. matama'ya katılmaktayım tavsiye vermem gerekirse. ama işte mümkünse kızı kollıcak diğer kızları etkisiz hale getirecek bir wingman bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Her eve bi Stinson lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Sende hafifçe değdir agali karşılıklı böle devam edin bi gün konuşursunuz elbet sanırm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kız ne tür bi sapık anlayamadımki ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 başlık fail olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hafif çaktıran diye okudum ilk sonradan jeton düştü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 e sen de böl çıkart topla işte daha ne istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ardelen said: e sen de böl çıkart topla işte daha ne istiyosun. :( abi çok kötü ama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ama doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Agmahan said: Bence sen kızdan hoşlanıyorsun,kızın bir iki değmesini de kendine pay çıkarıp cesaret alarak konuşmak istiyorsun. Ortak bir arakadaş varsa onun yanında muabbet açıp böle sana karşı hareketlerini falan inceleyebilirsin,ona göre de artık ne amacın neyse ona göre ya bara ya sinemaya davet edersin. Ortak arkadaş yoksa ortak ders muabbeti önerebilirim,şunu unutma konuşmadan ne olduğunu öğrenemezsin,belkide o kız sadece sana taş geliyordur ;) tamamdır usta bi denemek lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Reksa said: ÇIKAR VUR MASAYA ? ahuahuauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Masticore said: sürttür sende ders cıkısı fln AHAHAHAHAHAHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 hoslanıorsan git hoslanıorum senden felan de ne ole sapkın sapık hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 iyi de mesela düşün fmde kariyer açıyorsun,serbest kalmış ünlü bir oyuncu için sıraya giren birçok takım gibi talibi var kızın.Kız da Anelka gibi yani istikrar tutturabilecek biri değil.Ondan pek te önemsemiyorum ama işte böyle garip durumlar olduğunda gene paylaşırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Kızı Anelka ile kıyaslıyorsan çıkmasan daha iyi olur gibime geliyor :S Ama işte birbirinize çarparsınız arada sırada. İyidir böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Öyle çarptırdı falan diye olmaz bu işler. Kaldı ki hiçbir kız böyle ilgi çekmeye çalışmaz. Şimdi Tayfo bu yaşa gelmişsin sen artık olayı çözmen gerekiyor. Sen burda yok kız bana çarptı vs. diye konu yazarken, birisi alacak kızı götürecek göreceksin gününü. Kızdan hoşlanıyorsan benden hoşlanıyor mu acaba falan diye bakmayacaksın. Şimdi ne yapacağını söylüyorum. Kızla arkadaş olacaksın. Muhabbeti ilerleteceksin. Onun sıfın oralarda biraz takılacaksın, tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp selam vericeksin. Kızın ilgisi varsa gelir zaten sana doğru hep. Arkadaşça konuşmaya devam et. En fazla 1 ay sürsün ama arkadaş muhabbeti yoka büyük ihtimalle hepten arkadaş muhabbetine döner, sevgili potansiyelini kaybedersin. Kızla konuşurken kendine güven. Kızlar falan filan sevmez, açık olacaksın. Bir de heyecanlandım falan diye korkma çünkü ciddi birşeyler arıyorsa karşındaki, heyecanlanman gayet de hoşuna gider. Yeterli kıvama gelince muhabbetin (1 ay diyorum bak en fazla) gidip kızla çok açık bi şekilde konuşacaksın, içinden ne geçiyosa ne hissediyosan aynen aktaracaksın kıza. Kız da istiyorsa işi bağlarsın. Yok istemiyorsa arkadaş olarak görüyorsa da bişey olacağı yok, yeni hedef bul kendine. Bunu aş, sonra gerisi gelir. Kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Aynısı lisede banada oldu, omuz atan bir kız vardı. Hehe tabi bam diye vurmuyor ama geçerken bayağı bir dikkat çekecek kadar çarpıyordu. Ben acabalar içerisindeykende mektup geldi bir tane kendisinden. Demek ki bu olayımızda hafif çarptıran kız olarak tanımlanan hatun kişi, çarptırana karşı boş olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar