spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Priestlar Defias bandit olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Oha çok kötüler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Başlıklar dışında hepsi gayet güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Lockların temiz ya, belliydi zaten ama iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Rogue, Priest ve Warlock seti zaten oyunda, Warlock seti purtress in üzerinde, priest seti argent crusade in icecrown kampında father bla bla üstünde, rogue seti ise dalaranda random spawn olup dolaşan undead rogue üstünde =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 mulgear6 said: ozii_x said: Ahaha iyiki satmışım rogue yi dedirtti.. adı neydi hemen scamlıyım senin banı açtılarmı :) İsmi lazım değil yaf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 açtırırız raadol dfgdfg druide cidden horse form gelsi bi de yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 diğer setlere bakılırsa druidinkide pek güzel olcağa benzemiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 gerenk de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ahahaha Blizzard formundan birşey kaybetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yogurtyiyenadam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Su blizz anket yapsa en sevilen setleri getirse olmaz mı ya.Icip icip set yapıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Bence bu setleri yapan adamlar artık oyun oynayan tiplere birşeyler yapmak için çabalamaktan sıkılmış, boyle seyler yapıp, sonra oyuna girip millete bakıp bakıp gülüyorlar. Bir nevi su olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Asaddsafsa off karikatüre feci güldüm. Ama rogue seti güzel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 siz erken sarhos olmusunuz dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 İçince daha da güzel olacak, daha açmadık şişeyi. Zaten bu sene ailemle içicem, mage setini beğenecek kadar içebilir miyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 abi o zor bence biraz :D yani komaya girmeden içmek o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 yanlız hunter deathknight dan daha deathknight olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 mage set çok iyi ya bekleyemiyorum walla,patch gelse de giysek hemen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Eğer bu gösterilen setler şaka değilse Blizzard'ın set tasarımcıları sanırım işten çıktı TBC s3'ten sonra.Hunterın set fena değil gerisi çok feci traş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 tbc set3 değil bence onlar t3 ten sonra işten çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 mage disindakiler gayet iyi ya, magein kafasina masa lambasi takmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ya bu arada bunlar neden 3 farklı renk? hybrid class demeyin magede de 3 farklı renk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 farkli setler filan demisler yorumlarda, 10-25 man, arena, pvp, lazim olursa filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mage seti süper olmuş ben beğendim; kolleksiyona katmak için sabırsızlanıyorum şahsen edik: ehem evet male hakkaten kolpaymış ama female human'da süper duruyor set. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paladin T2, Rogue T2 nerde bu setler nerde ya...İşten mi çıktılar noldu.... Dk, Pri ve Lock hoşuma gitti. Gerisi düzmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar