throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Cuce said: iste daha bi karizmayik, daha bi yakısıklı daha bi zeki yaratıcı super falan olucaksın ardeth, ole yanı. artı olarak bunda dark side'a doğal meyillik var bi de onu da söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ben yaydım hala yayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 viole said: Burç hesabı karıştı Burçta hesap karıştı, işte yeni burçlarınız.. Haber» HABER Antik çağdaki gökbilimciler, burç hesabı yaparken dünya yörüngesindeki kaymaları hesaba almadı. Alman bilim adamlarının yeni hesabına göre ise 6.7 milyar insanın burcu değişti. E ben bu haberi 10 sene evvel Hürriyet'te okumuştum gibi hatırlıyorum. Nerden mail forward geldi de böyle birşey yazma gereği duydular merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 başak olmam lan ben :( çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Benim değişmemiş hala Aslanım ehehe Ya bu arada dünya nufusu 6.7 milyar mı gerçekten ? Herkesin burcu da değişecek değil ya bak benimki değimemiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 başak mı? yanlışı var bunun. eskisine dönsünler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sesu said: başak olmam lan ben :( çok kötü.daha bi ayşemsi hava var zaten sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Nüfusa gider 20 temmuz'a aldırırım doğum günümü, yine de ikizler olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 akrep her yerde akrep arkadaş. 6 günlük burç mu olur hem. başak ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Aslandım yengeç olmuşum. Yok arkadaş inanmıyorum artık burçlara falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Ardeth said: oğlak rpsi nası oluyo eski oğlaklar bana anlatsın, ben de boğa rpsini anlatırım Önce sen bi yay dan öğren sonra karşılıklı paylaşalım,ben oğlak anlatayım sen yay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Yengeç RP'si isteyen? :) lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 boğa erkegi net. oğlak burcuyum ben de karistirmasinlar durduk yere ortaligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 terazi olmuşum da yani tam tersi olabilirim terazinin. düz bir akrebimdir, gayet de memnunum burcumdan, alınan hak geri verilmez vs. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 oğlak olmuşum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yılan burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 akrebim ben geri vermem cuk oturuyo ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 vericeksnz abicim herkes ynei burcuna alışsın okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yeğenler kovaydım ben dahi burcu falan. oğlak olmuşum. kabul etmiyorum. hayaller pati hayaller bilir misiniz.. hiç bişi yapmasamda günün birinde bi icat ne biliym bi teori falan yaparım diye düşünüyodum. Şimdi bu tezimde çürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Yengeçtim ben..her bişeyimle yengeçtim ühühüh İkizler dediler bana ya.İkizler olamam yani,gerçi özelliklere de baktım ikizlere de uyuyorum. Ben yengeci vermem ikizleri de alırım ortaya karışık yaparım.Bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 benimki değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sesu said: başak olmam lan ben :( çok kötü. Başak kötü olurmu yav: "başağın rengi sarıdır işi gücü karıdır" böyle bir şarkı vardı zamanında aklıma geldi. Bende başaktım aslan oldum şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 durduk yere koç olduk iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 hala aslan gibi adamım sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 olm manyakmısınız lan! insanın karakteriyle gökyüzündeki yıldızların konumunun ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar