Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı nasıl eğlenilir?

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, sizlerden öneriler bekliyorum. Tombaladan şişe çevirip soyumayacaya kadar aklınıza gelen her türlü ahlaklı/ahlaksız fikre açığım. Yaklaşık 15 kişinin (6-7'si kız olur ekmezlerse :D) bulunacağı bir ortamı göz önünde tutarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler ;)
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
zarlı bi oyun vardı
işte salonda öpüşme
dolapta soyunma falan gibi aslıdna resmini bulmadan açıklıyamıyca bulursam koyarım

kuklalı tabu baya eğlenceli bişi

ABİ SEN NE KADAR KOLPA BI ADAMSIN YA
HAHAHA ÖLDÜM ŞUANDA

biz o gün resim çekmedik bulamazsın resim hahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Mike said:
adamınbiri said:
zarlı bi oyun vardı
işte salonda öpüşme
dolapta soyunma falan gibi aslıdna resmini bulmadan açıklıyamıyca bulursam koyarım

kuklalı tabu baya eğlenceli bişi

ABİ SEN NE KADAR KOLPA BI ADAMSIN YA
HAHAHA ÖLDÜM ŞUANDA

biz o gün resim çekmedik bulamazsın resim hahahaha

hangi gün lahn?
manyakmısın evladım ne içtin yine banada ver bi bardak
bide o oyunu oynayıp beni çağırmayan biri var ki çağramazdı zaten burda değildim
Sosyal ağlarda paylaş

sayko!

mütiş eglence garanti ederim

ek$iden alıntı

kalabalık arkada$ bulu$malarında oynanabilecek bir oyun.. oyunu daha önce oynamamış ve oyun hakkında bilgisi olmayan bir ebe seçilir.. ve oyunun döngüsünü bulması istenir.. genelde herkes solundakinin, iki solundakinin, sağındakinin ya da iki sağındakinin yerine koyarak soruları cevaplar.. örnek olarak benim saçlarım siyahsa ve ben bir erkeksem, benim sağımdaki bir bayansa ve sarı$ınsa bana ; -"sen bir erkek misin diye" sorduklarında -hayır -saçların ne siyah mı? hayır gibi cevaplar vermem gereken bir oyun.. tabi bu sorular çok masumca gorulebilecek sorular.. mesela ; sen kadın iç çama$ırı giydin mi gibi bi soruyada evet gibi bir cevap vermek zorundasınız.. hayır deme hakkınız da var ama bu genelde etik olmuyor.. hayır dediğinizde sayko deniyor ve döngüye göre cevap vermeniz gereken ki$i ile yer deği$tiriyorsunuz.. ebe bu döngüyü bulmaya çalı$ır.. oyunu daha zevkli hale getirmek için bazen grup içerisinde oyunu bilen ama bilmiyormu$ gibi davranan bir ki$i ebe yapılarak diğerlerini kekleme yoluna gidilir ki en zevkli muhabbetlerin çıktığı da budur.. fakat iyi bi rol kesmesi gerekecektir..

Sosyal ağlarda paylaş

benim eğlencem belli..

yılbaş

http://photos-c.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1908/143/122/829991561/n829991561_1746458_4681.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1908/143/122/829991561/n829991561_1746459_4854.jpg
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1368/143/122/829991561/n829991561_1715793_7903.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

2 kişiden oluşan 2 takım uzun bi masanın uçlarına geçerler. Önlerinde 6 veya keyfe göre 7 tane bardak bulunur üçgen şeklinde dizilmiş. Her bardak yarısına kadar istenilen içkiyle doldurulur. 2 tane pinpon topu verilir oyunculara. Takımlar sırayla karşıdaki takımın bardaklarının içine topu atmaya çalışır. Eğer isabet ederse karşı takım shot yapar o içkiyi. İlk önce karşı takımın bardaklarını bitiren maçı kazanır ve masada kalır. Ha birde toplar yere düşüp pislenebilir, bir bardakta temiz su bulunsun topları yere düştükten sonra bikere daldırıp yıkarsınız. Güzel oyundur böyle 1-2 tane daha var.

edit: aquila resmini koymuş güzel olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...