pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Evet arkadaşlar, sizlerden öneriler bekliyorum. Tombaladan şişe çevirip soyumayacaya kadar aklınıza gelen her türlü ahlaklı/ahlaksız fikre açığım. Yaklaşık 15 kişinin (6-7'si kız olur ekmezlerse :D) bulunacağı bir ortamı göz önünde tutarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 6kız/9erkek gibi bi durumda büyük ihtimal ekeceklerdir ama, olur da ekmezlerse içkili oyunlardan oynamanızı tavsiye ederim gecenin mutlu bitmesi için :P misila: http://www.webtender.com/handbook/games/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 karaoke sistem kiralayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 zarlı bi oyun vardı işte salonda öpüşme dolapta soyunma falan gibi aslıdna resmini bulmadan açıklıyamıyca bulursam koyarım kuklalı tabu baya eğlenceli bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 zar sutra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 funq, site iyiymiş inceleyeyim bu gece :D adamınbiri said: kuklalı tabu baya eğlenceli bişi Bu nedir peki? Önerilere devam arkadaşlar hepsini not alıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yılbaşında kızlar gelcek diye tabuya 60 70 lira verilir mi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yani tüm amaç gecenin seks ile bitmesi ise gerekli ekipmanlardan biri de benim gibi party boy sıfatlı insanlar dır. ben emir aka P.I.M.P her türlü geceyi tüm damızlıklar için net güzel bitirtebilirim. herhangi bi kıza düşkünlüğüm yoktur. ücretim($) ödenir ise problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tabu tek kullanımlık bir şey değil sonuçta, daha sonra da kızları çağırır tabuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 http://images.hepsiburada.com/assets/Hobby/500/oyunint04199.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 adamınbiri said: zarlı bi oyun vardı işte salonda öpüşme dolapta soyunma falan gibi aslıdna resmini bulmadan açıklıyamıyca bulursam koyarım kuklalı tabu baya eğlenceli bişi ABİ SEN NE KADAR KOLPA BI ADAMSIN YA HAHAHA ÖLDÜM ŞUANDA biz o gün resim çekmedik bulamazsın resim hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Oradaki Kermit kılıklı amca dışında normal tabu'dan farkı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 çizimli falan anlatım da vardı onda kukla haricinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 direk sevisin abi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Yorumlar iyiymiş bu tabuyla ilgili. Hemen alalım yarın :) aquila'ya not, dur abi sabırsız olma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 biz şey yaptıydık bi kaç sene önce leblebiyi havaya atıyon, ağzınla tu tup yiyebilirsen sıra yandakine geçiyo tutamazsan bi shot atıyon. baya feci sarhoş oluyo bunun sonunda herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mike said: adamınbiri said: zarlı bi oyun vardı işte salonda öpüşme dolapta soyunma falan gibi aslıdna resmini bulmadan açıklıyamıyca bulursam koyarım kuklalı tabu baya eğlenceli bişi ABİ SEN NE KADAR KOLPA BI ADAMSIN YA HAHAHA ÖLDÜM ŞUANDA biz o gün resim çekmedik bulamazsın resim hahahaha hangi gün lahn? manyakmısın evladım ne içtin yine banada ver bi bardak bide o oyunu oynayıp beni çağırmayan biri var ki çağramazdı zaten burda değildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 çok doğru söylemiş akila ayrıca kuklalı tabu çok güzel içinden gökalp çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 sayko! mütiş eglence garanti ederim ek$iden alıntı kalabalık arkada$ bulu$malarında oynanabilecek bir oyun.. oyunu daha önce oynamamış ve oyun hakkında bilgisi olmayan bir ebe seçilir.. ve oyunun döngüsünü bulması istenir.. genelde herkes solundakinin, iki solundakinin, sağındakinin ya da iki sağındakinin yerine koyarak soruları cevaplar.. örnek olarak benim saçlarım siyahsa ve ben bir erkeksem, benim sağımdaki bir bayansa ve sarı$ınsa bana ; -"sen bir erkek misin diye" sorduklarında -hayır -saçların ne siyah mı? hayır gibi cevaplar vermem gereken bir oyun.. tabi bu sorular çok masumca gorulebilecek sorular.. mesela ; sen kadın iç çama$ırı giydin mi gibi bi soruyada evet gibi bir cevap vermek zorundasınız.. hayır deme hakkınız da var ama bu genelde etik olmuyor.. hayır dediğinizde sayko deniyor ve döngüye göre cevap vermeniz gereken ki$i ile yer deği$tiriyorsunuz.. ebe bu döngüyü bulmaya çalı$ır.. oyunu daha zevkli hale getirmek için bazen grup içerisinde oyunu bilen ama bilmiyormu$ gibi davranan bir ki$i ebe yapılarak diğerlerini kekleme yoluna gidilir ki en zevkli muhabbetlerin çıktığı da budur.. fakat iyi bi rol kesmesi gerekecektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 beer pong oynayin. http://www.united-nations-of-beer.com/images/beerpong.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 benim eğlencem belli.. yılbaş http://photos-c.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1908/143/122/829991561/n829991561_1746458_4681.jpg http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1908/143/122/829991561/n829991561_1746459_4854.jpg http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1368/143/122/829991561/n829991561_1715793_7903.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 2 kişiden oluşan 2 takım uzun bi masanın uçlarına geçerler. Önlerinde 6 veya keyfe göre 7 tane bardak bulunur üçgen şeklinde dizilmiş. Her bardak yarısına kadar istenilen içkiyle doldurulur. 2 tane pinpon topu verilir oyunculara. Takımlar sırayla karşıdaki takımın bardaklarının içine topu atmaya çalışır. Eğer isabet ederse karşı takım shot yapar o içkiyi. İlk önce karşı takımın bardaklarını bitiren maçı kazanır ve masada kalır. Ha birde toplar yere düşüp pislenebilir, bir bardakta temiz su bulunsun topları yere düştükten sonra bikere daldırıp yıkarsınız. Güzel oyundur böyle 1-2 tane daha var. edit: aquila resmini koymuş güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 sulu batak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kimse söylememiş seks ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 aquila demişti yukarıda ama sağol, deneyeceğim mutlaka ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar