Liverah Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Arkadaşlar Gnome mu yoksa Human Rogue mu açim?şimdi herkes undead diyebilir yada night elf fln ama ben sadece ikisinden birini seçmek istiyorum o yüzden sadece ikisi arasında bir seçim yapıp buraya yazarsanız çok sevinirm bide nedenleriyle birlikte bu arada tipe önem veren birisi değilim sadece işlev önemli benim için..Pvp ve Pve için ikisi içinde olabilir o yüzden bir seçim yaparsanız sevinirim..Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 human>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Human > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Human > All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 dwarf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Kazım > All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 BE Female (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liverah Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Dwarf yazan ve Bloodelf yazan arkadaşım sadece 2 sinden biri için demişim yukarda ya okumadınız yada anlama sorunu var=))Evet bekliyorum diğer arkadaşlar cevaplarınızı teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 anlama sorunu var kıtız biz. ayrıca bize kızmıssın ama kazım yasana kızmamıssın. SENSIN ANLAMA SORUNU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liverah Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 AHUAHUAH tmm sorun kızmaysa pardon kazım sanada kızıyorum=))çocukmusun bilader sadece sorduğum soruya cevap istedim sen başka bişey yazmışın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kısa şeyli bişi olma. zuzhzuzhzuzhz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 HUMAN DEMİŞLER. Bİ BİLDİKLERİ VAR. EVRİ MEN FOR HİMSELF ARKADAŞIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 this is madness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Go gnome or go home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Kaede said: Human > all /bandwagon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 gonme aç bence pembe saçlı felan human male ler fırçca kaşlı hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 blind videosundaki animasyonları olsa keşke human male in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Tauren rogue ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Sevgili troller, yazdığınız herşeyin aleyhinizde delil olarak kullanılacağını ve alacağınız aylık uzaklaştırma cezasının tarafımızdan affedilmeyeceğini bildirir, bilgilerinize arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Gnome Rogue>all.Escape Artist karşındaki son novasını veya cc sini kullanan adamın gözlerini yaşartma garantilidir.Denedim gördüm tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 http://roguerogue.com/?p=42 Alliance PvP Human > Gnome > Dwarf > Night Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Blog çok eski ama. Racialler evrim geçirdi. :P Kısaca anlatayım madem; Human - Perception nerflendi diyebiliriz, use edildiğinde 15 yarddan stealthleri görebiliyordunuz arenada. Ek olarak "Every Man For Himself" geldi. 2 dakikalık PvP trinket ile aynı işi yapıyor. Böylece bir trinket slotunuz fazla oluyor PvP için. Ha ama 80 kusur resilience kaybınız da oluyor trinket takmadıgınız için. PvE için ekstra rep ve expertise var tabi. Gnome - Escape Artist oldukça iyi bir racial. Ancak daha çok Warriorlar tercih ediyordu bu racialı. Rogue classı daha mobile olduğundan EA'ya çok da ihtiyacı yok kanımca. Dwarf - Stoneform ile bleed ve poisonlara immune oluyorsunuz. Bu da genelde priestler tarafından tercih edilmekte. Rogue tarafından garrote/rupture/poi lock tacizine maruz kalmamak için kanımca. Night Elf - Shadowmeld tamamı ile değişti. 2 dakikada bir extra vanish oldu diyebiliriz. Hatta kişisel tecrübelerimle Vanish'den daha stable olduğunu da söylebilirim :P. Ek olarak ekstra stealth levelı var passive ve %2 rakibin hit şansını düşürüyor yine passive. üşenmedim yazdım emeğe saygı. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 gnome rogue sec. horde oynayan insanlar icin gnomelar tam bir iskence. goremiyorsun adami, targetleyemiyorsun. bir bakmissin piyangodan bilet cikmis gibi yerden bitiyorlar bir anda... Gangren said: Sevgili troller, yazdığınız herşeyin aleyhinizde delil olarak kullanılacağını ve alacağınız aylık uzaklaştırma cezasının tarafımızdan affedilmeyeceğini bildirir, bilgilerinize arz ederim. trollere ne hincin var sorabilir miyim? bir troll olarak mis gibi irk oldugumuzu soyleyebilirim. ayda bir banyo yapiyoruz, guzel kokuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Warhero said: gnome rogue sec. horde oynayan insanlar icin gnomelar tam bir iskence. goremiyorsun adami, targetleyemiyorsun. bir bakmissin piyangodan bilet cikmis gibi yerden bitiyorlar bir anda... Gangren said: Sevgili troller, yazdığınız herşeyin aleyhinizde delil olarak kullanılacağını ve alacağınız aylık uzaklaştırma cezasının tarafımızdan affedilmeyeceğini bildirir, bilgilerinize arz ederim. trollere ne hincin var sorabilir miyim? bir troll olarak mis gibi irk oldugumuzu soyleyebilirim. ayda bir banyo yapiyoruz, guzel kokuyoruz. Puahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Fail olmuş adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar