Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnome Human Rogue

Liverah

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Gnome mu yoksa Human Rogue mu açim?şimdi herkes undead diyebilir yada night elf fln ama ben sadece ikisinden birini seçmek istiyorum o yüzden sadece ikisi arasında bir seçim yapıp buraya yazarsanız çok sevinirm bide nedenleriyle birlikte bu arada tipe önem veren birisi değilim sadece işlev önemli benim için..Pvp ve Pve için ikisi içinde olabilir o yüzden bir seçim yaparsanız sevinirim..Şimdiden teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Blog çok eski ama. Racialler evrim geçirdi. :P

Kısaca anlatayım madem;

Human - Perception nerflendi diyebiliriz, use edildiğinde 15 yarddan stealthleri görebiliyordunuz arenada. Ek olarak "Every Man For Himself" geldi. 2 dakikalık PvP trinket ile aynı işi yapıyor. Böylece bir trinket slotunuz fazla oluyor PvP için. Ha ama 80 kusur resilience kaybınız da oluyor trinket takmadıgınız için. PvE için ekstra rep ve expertise var tabi.

Gnome - Escape Artist oldukça iyi bir racial. Ancak daha çok Warriorlar tercih ediyordu bu racialı. Rogue classı daha mobile olduğundan EA'ya çok da ihtiyacı yok kanımca.

Dwarf - Stoneform ile bleed ve poisonlara immune oluyorsunuz. Bu da genelde priestler tarafından tercih edilmekte. Rogue tarafından garrote/rupture/poi lock tacizine maruz kalmamak için kanımca.

Night Elf - Shadowmeld tamamı ile değişti. 2 dakikada bir extra vanish oldu diyebiliriz. Hatta kişisel tecrübelerimle Vanish'den daha stable olduğunu da söylebilirim :P. Ek olarak ekstra stealth levelı var passive ve %2 rakibin hit şansını düşürüyor yine passive.

üşenmedim yazdım emeğe saygı. xP
Sosyal ağlarda paylaş

gnome rogue sec. horde oynayan insanlar icin gnomelar tam bir iskence. goremiyorsun adami, targetleyemiyorsun. bir bakmissin piyangodan bilet cikmis gibi yerden bitiyorlar bir anda...

Gangren said:
Sevgili troller, yazdığınız herşeyin aleyhinizde delil olarak kullanılacağını ve alacağınız aylık uzaklaştırma cezasının tarafımızdan affedilmeyeceğini bildirir, bilgilerinize arz ederim.

trollere ne hincin var sorabilir miyim? bir troll olarak mis gibi irk oldugumuzu soyleyebilirim. ayda bir banyo yapiyoruz, guzel kokuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:
gnome rogue sec. horde oynayan insanlar icin gnomelar tam bir iskence. goremiyorsun adami, targetleyemiyorsun. bir bakmissin piyangodan bilet cikmis gibi yerden bitiyorlar bir anda...

Gangren said:
Sevgili troller, yazdığınız herşeyin aleyhinizde delil olarak kullanılacağını ve alacağınız aylık uzaklaştırma cezasının tarafımızdan affedilmeyeceğini bildirir, bilgilerinize arz ederim.

trollere ne hincin var sorabilir miyim? bir troll olarak mis gibi irk oldugumuzu soyleyebilirim. ayda bir banyo yapiyoruz, guzel kokuyoruz.

Puahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...