Gangren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 http://vimeo.com/2625538 Tamamiyle WoW grafikleri kullanılarak hazırlanmış, müzik kötü ama animasyonlar inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 uğraşsam daha kötü müzik bulamazdım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 müzik seçimi feci kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Müziği ilk duyduğumda dans videosu falan zannetmiştim de,güzel hazırlanmış gerçekten. (tu) Ama daha güzel yada combat için daha uygun bi müzik seçilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 çok kalite olmuş video müzik için denilebiecek bişi yok ewt suck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Oha süper, daha uzun olsaymış keşke. bir de rogue gameplay böyle olsun pls. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Rogue vs. rogue fightlar ucuz çin kungfu filmleri gibi olmuş ama güzel yine de. Ve müzik sux evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Grafikleri iyi kullanmışlar imo... Bide sussh yapıyor mage avrat ya... koptum orda euhe. Alkışı hak ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 valla su oyunu oynayan bazı adamlar piyasadaki bi sürü yönetmenden 10 kat daha yetenekliler. bu nası bi animasyondur heycan fırtınası valla ama müzikten soğuttu adam malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Animasyon inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 of su video ya az güzel müzik koysalar efsane olurmuş. kusura bakmayın ama yapan tam bir mal. mal. mal. odun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 human male lerin kaşlar amma kalın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 müzik inanılmaz kötü. elemanın, bu kadar güzel iş yapıp böyle kötü müzik koymuş olması enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Gayet hoş olmuş. Müzik hariç tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 doğru düzgün bi müzik koymuş olsalar süper olurmuş bu haliyle de süper de, o müzik varken insan gaza gelemiyo. yoksa efektler filan mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 müziği bi tek ben mi beğendim yaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 müzik benim de hoşuma gitti, farklı olmuş(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ingame combatlar bu şekilde olsa keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Ingame combatlar böyle zaten. Ordaki Assassin hatun, Paladin. Stormwind askerleride wowun warriorları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Yapan arkadaşın gaza gelme anlayışına hayran oldum. Böyle videoya böyle müzik. Harika efekler felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sırf şarkının adı hide n seek diye yani. kısmet. hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Müzik başladıktan sonra bi 15 saniye falan dayanabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Eğer yapan Blizzard değilse bu adamdan in-game video yapmayı öğrensin. Ama müzikleri bu adama bırakmasınlar mesela. Onyxia'da felaket karizmaymış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Yeşilçam müzikleri daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 müzik olarak ne olmasını tercih ederdiniz? müziği beğenmeyen çok ok de "şunu koysaymış daha şiyi olurmuş" diyen yok ehe bu arada ben de beğendim çok hareketli eğlenceli geldi bana müzikalimsi olmuş yani standart "gaza getirme" müziği olamış zatne olay gaz değil sanırsam adam daha çok kareografik uyuma sarmış o kareografiye göre de böyle bir müzik uygun görmüş.. adama soramyı büle düşünüyorum şu anda "bu videoya neden bu müzik?" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar