Mino Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 http://www.gib.gov.tr/index.php?id=1079&uid=5T5jvRacmPzushHP&type=teblig Ortalama %12 artış söz konusuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Çüş ya benim jipin vergisi 14 milyar mı oldu yani? Ne zaman dara düşseler otomotive yükleniyolar millet bu vergiden kaçamadığı için tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 14k vergi vermek nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 senin jip nedir hocam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bugün gazetede yazıyordu, Audi S5 vergisi ile özel iş jetinin vergisi aynı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 4000cc ve üstü ise RR 4.2 Supercharged ya da Q7 4.2 FSI olabilir de, ve evet senin jipin var leoneo5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 fantezi yapmislar bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ozel sektorun her bir halti giderlestirip ya da muhasebesel makyajlarla kari dusuk gosterip vergi odeme cekincesi yuzunden oluyor bunlar hep. sistemde verginin kacirilmasinin mumkun olmadigi otv, motorlu tasitlar, dogal gaz, su vb noktalara yukleniyorlar. olan vergi kacirmayanlar ve sabit ucretlilere oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Yukarıdaki listeye ek olarak benzin. Devletin vergi politikası adaletsiz sonuç doğursa da sabit, faturalı gelirli giderli olana yüklenerek kendince topluyor bir şeyler. Çözüm? Hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Benim var...Şurda kaçınızın 4000cc üstü aracı var? Ya da tr de kaç araç 4000cc ve üstü? kaç araç 1600cc ve altı? zengini bezdireceklerine çoğunluğa bi 50ytl lil artış yapsalar devlet de çok kazanır, iyi arabaya binmek isteyenin keyfi de törpülenmez. devletin görevi herkese eşit davranmak, robin hood luk yapmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 leone gecen sene kac lira vergi verdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 leone böle sorulara cevap vermemeyi tercih ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Çüşş ya benim jetin vergisiyle audinin vergisi bir olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 matama said: leone gecen sene kac lira vergi verdin ? onu babama sorcaksın ben ilgilenmiyorum canım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 leoneo5 said: Benim var...Şurda kaçınızın 4000cc üstü aracı var? Ya da tr de kaç araç 4000cc ve üstü? kaç araç 1600cc ve altı? zengini bezdireceklerine çoğunluğa bi 50ytl lil artış yapsalar devlet de çok kazanır, iyi arabaya binmek isteyenin keyfi de törpülenmez. devletin görevi herkese eşit davranmak, robin hood luk yapmak değil. bu konuyu bu şekilde buraya getirişinizden, 3, 4 nesildir 400ccüstü jipe binmediğinizi tahmin ediyorum. Dedeniz gibi 1600cc araca binin efendim ne olur? Siz keyif yapacaksınız diye orta direk hiç mi binmesin, zenginle fakir arasındaki uçurumun armtasından yana mısınız? tabii niye olmayasınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 daddyciğim sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 gelir vergisi diye bişey duydun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 görgüsüzlük de zor iş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 simdi bole 4000 cc nin ustunde bir jipe sahip olmak nasil birsey cok mu hizli gidiyor ? nebliyim cok mu karizma :) butun kizlar hasta mi oluyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 leoneo5 said: zengini bezdireceklerine çoğunluğa bi 50ytl lil artış yapsalar devlet de çok kazanır, iyi arabaya binmek isteyenin keyfi de törpülenmez. devletin görevi herkese eşit davranmak, robin hood luk yapmak değil. Kusura bakma da saçmalıyorsun. Vergilendirme neden eşit zamlansın adam 100 k lık jipe binerken babamın 10 k lık toyotası neden aynı vergi artısında olmak zorunda pardon. Artı Türkiyede ki araba vergilendirme sistemi cok sacma düzgün oturmus bile değil.Almanya da falan otursan hükümete direk isyan ederdin o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 matama said: simdi bole 4000 cc nin ustunde bir jipe sahip olmak nasil birsey cok mu hizli gidiyor ? nebliyim cok mu karizma :) butun kizlar hasta mi oluyor sana hahaha 4000 ne kelime 6200 motor benimkisi her gaza basışım birinizin aylık geliri kadar yaktırıyor oldu mu şimdi? =) görgüsüz görmemişinz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Hayır kayıt tarihine bakıyorum pepelek zamanı adama bakıyorum ''su güzel ortamı bozuyorsun , bi bak bakalım biz orda mıyız'' adamı bi terslik var ama kesemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 aboov. zengin kavgası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 boeing 737im var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar