BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ya boy 160 olabilir ama 90 cm bacak wardir mesela anime kizi gibisindir memenden asagisi bacaktir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hayır güzel bir bayan değilim. yürürken dönüp de bakmazsın yani. kısa bacaklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 guzel demiyoruz uzun bacakli diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 KISA DİYORUM. kısa bacaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 göster kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Cd- said: ya gidecektik de o gece de çok zor hakkaten stop-motion olayı anca bunlar çıktı. bi de tripod kırıldı tabi onun etkisi de var =) Tripodu nası kırdın, helal olsun.. (Aklıma türlü türlü olasılıklar geldi aslında) Ayrıca -2'ye kazıtma konusuna gelince; beynim kötü görünüyor benim ama -5 fln olabilir, nasılsa bi kısmını kullanmıyorum. Ayrıca daha aşmış stopMotion'lar bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 PES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 napae said: esmerim. boyum 1.60 . gözlerim renkli değil. bacaklarım uzun olmadığı gibi, fazla kilolarım da var. gerçekten biçimsiz bi vücudum var. Oo yeah. Just the way I like. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 BonePART said: ya boy 160 olabilir ama 90 cm bacak wardir mesela anime kizi gibisindir memenden asagisi bacaktir? işte bonepart'ın kızlara bakış açısı: meme, bacak. arada bi dudak falan. dsfasadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 arkadasim su forumda bayanlarn saygi sevgi duydugu bi insanim anliyorum kiskaniyosunuz ama sorularimda net olmam odun oldugum anlamina gelmez ayrica meme bacak dudak dedigin erkektede war kadinlari sirf erkekte olmayan bi parcasiyla ozdeslestiren odunlarda war oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 işte bilemicem. boyu 160 iken bacağının 90 cm olmasını ummak hoş bi kategoriye sokmaz adamı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 niye 170 99 cm bacakli hatun taniyorum hatta ovunuyo bunna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 böjeek mi? :D :D:D:D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Tööbe yarabbim 99cm bacak ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 LAN?!? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yok abi random friend patiden deil boceekin bacaklari konusudna bi konsensus yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 korkarım derhal konsensus oluşturmalıyız o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nereye kaçtınız ödleklerr!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 abicim saat 12 asya uyanir 1 saate papara cekcek o geldi akliam ahaha beni karistirmayin beyler juriye konsensusu siz olusturun ben cogunluga uyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 al işte bu kadarsın. ben de yemeğe kaçiim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yıllar önce hürriyet'te Ayşe Arman italyan bir adamla röportaj yapmıştı. Adamın ünvanı popo uzmanı. Armut, Elma ve Kayısı diye gruplandırmıştı adam. Haydi! biz de kızlarımızı meyvalara benzetelim kampanyasını başlatıp kaçarım. bayanlarla popoyu aynı kefeye koymuyorum. bütün tepkilere shield olsun bu dip not :P Edit : Ayşe Arman'ı unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kuru götlü var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sdfsdfsd o götçü arkadaş Tinto Brass'tı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oha Tinto Brass'la mı röportaj yapmışlar? O_o çok yıl oldu kim olduğu hakkında hiç bir fikrim yoktu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar