mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sadece uyumak istiyorum sabah 9 da kalkıcam =(
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 dory said: ohaaa bu kermit mi kanka burda cok tatli cikmissin ben diyim sen boyle ol oha cok yakisikli burda gulus falan on numara yazik etmissin bro =/ Sempatikti zamaninda, hayat onu yonttu, kesti bicti, delik desik etti, yorgun, argin, huysuz, dertli bir gokalp olarak onumuze yeniden koydu. =[
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oha 17 saat 25 dk boyunca albüme post atılmamış
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya o bardaklar var ya tipik öğrenci evi bardağıdır. az içmedim. hüzünlendim lan. severim o bardakları.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 o son hıyarı kim yedi. içimden bi ses göakp yedi diyo
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dory said: ohaaa bu kermit mi kanka burda cok tatli cikmissin ben diyim sen boyle ol oha cok yakisikli burda gulus falan on numara yazik etmissin bro =/ özlemiyo değilimde hiçde sempatik olduğumu söyleyemem lan hep çirkindim ak khasgdas Mr_Hand said: hasdfsdf kermit kafanı duvarlara vurma pls. kestim kendim saçları saç diplerimde rüzgarı hissetmemle böyle duygulanmadım değil lan vay ak dedim aksdhgsad sonra 2 3 hafta geçti baya özledim aylar geçti unuttum arada gelir aklıma özlerim lan , MADBOY said: Sempatikti zamaninda, hayat onu yonttu, kesti bicti, delik desik etti, yorgun, argin, huysuz, dertli bir gokalp olarak onumuze yeniden koydu. =[ huysuz değilim olm ben
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dory said: ozman cheerz hajilar Bardağı yan kaldırmaya gücü yetmemiş, tüh.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 xunn said: dory said: ozman cheerz hajilar Bardağı yan kaldırmaya gücü yetmemiş, tüh. ahmet cidden maco ben gucluyum temali mesajlar aticak bi insan misin onu bi dusun lan yane cat diye ojeli kalem cekilmis gozlu resimlerin duser topike
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 iyide xunn'ın yetemenkliği dorynın tırtlığını golgelemesin
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 abi mesela simdi burda ne biliyim azmo atsa bu mesaji kutu modeli felan olabilir ama ahmet yane
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 xunn said: dory said: ozman cheerz hajilar Bardağı yan kaldırmaya gücü yetmemiş, tüh. E o 70lik bardak sanırım, naapsın kızcaaz sen de şimdi ama yani aa tüh tüh.. İç dorycim iç yarasın afiyet bal şeker löp löp et olsun. (oha nispete gel yalnız)
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 BonePART said: xunn said: dory said: ozman cheerz hajilar Bardağı yan kaldırmaya gücü yetmemiş, tüh. ahmet cidden maco ben gucluyum temali mesajlar aticak bi insan misin onu bi dusun lan yane cat diye ojeli kalem cekilmis gozlu resimlerin duser topike Son lan partide soyundum, çünkü kaslıyım artık. srsly
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Abiii.. bak arkam dönük ama screwy bile pimped kaslarıma bakmaktan kendimi alamıyor. Sırma saçlar da cabası beyb. BONUS: AXEDICE UNLEASHED
Öne çıkan mesajlar