pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sadece uyumak istiyorum sabah 9 da kalkıcam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 dory said: ohaaa bu kermit mi kanka burda cok tatli cikmissin ben diyim sen boyle ol oha cok yakisikli burda gulus falan on numara yazik etmissin bro =/ Sempatikti zamaninda, hayat onu yonttu, kesti bicti, delik desik etti, yorgun, argin, huysuz, dertli bir gokalp olarak onumuze yeniden koydu. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oha 17 saat 25 dk boyunca albüme post atılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 çok dikkatlisin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ekmek yok olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ekmek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya o bardaklar var ya tipik öğrenci evi bardağıdır. az içmedim. hüzünlendim lan. severim o bardakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 o son hıyarı kim yedi. içimden bi ses göakp yedi diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ekmek yoksa pasta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben pide yiyorum , zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ne kadar ekmek okadar köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dory said: ohaaa bu kermit mi kanka burda cok tatli cikmissin ben diyim sen boyle ol oha cok yakisikli burda gulus falan on numara yazik etmissin bro =/ özlemiyo değilimde hiçde sempatik olduğumu söyleyemem lan hep çirkindim ak khasgdas Mr_Hand said: hasdfsdf kermit kafanı duvarlara vurma pls. kestim kendim saçları saç diplerimde rüzgarı hissetmemle böyle duygulanmadım değil lan vay ak dedim aksdhgsad sonra 2 3 hafta geçti baya özledim aylar geçti unuttum arada gelir aklıma özlerim lan , MADBOY said: Sempatikti zamaninda, hayat onu yonttu, kesti bicti, delik desik etti, yorgun, argin, huysuz, dertli bir gokalp olarak onumuze yeniden koydu. =[ huysuz değilim olm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dory said: ozman cheerz hajilar Bardağı yan kaldırmaya gücü yetmemiş, tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 xunn said: dory said: ozman cheerz hajilar Bardağı yan kaldırmaya gücü yetmemiş, tüh. ahmet cidden maco ben gucluyum temali mesajlar aticak bi insan misin onu bi dusun lan yane cat diye ojeli kalem cekilmis gozlu resimlerin duser topike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 iyide xunn'ın yetemenkliği dorynın tırtlığını golgelemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 abi mesela simdi burda ne biliyim azmo atsa bu mesaji kutu modeli felan olabilir ama ahmet yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 xunn said: dory said: ozman cheerz hajilar Bardağı yan kaldırmaya gücü yetmemiş, tüh. E o 70lik bardak sanırım, naapsın kızcaaz sen de şimdi ama yani aa tüh tüh.. İç dorycim iç yarasın afiyet bal şeker löp löp et olsun. (oha nispete gel yalnız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 BonePART said: xunn said: dory said: ozman cheerz hajilar Bardağı yan kaldırmaya gücü yetmemiş, tüh. ahmet cidden maco ben gucluyum temali mesajlar aticak bi insan misin onu bi dusun lan yane cat diye ojeli kalem cekilmis gozlu resimlerin duser topike Son lan partide soyundum, çünkü kaslıyım artık. srsly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 off off illa resim mi buldurcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 FFFFFFFFFFFFFFFFUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Abiii.. bak arkam dönük ama screwy bile pimped kaslarıma bakmaktan kendimi alamıyor. Sırma saçlar da cabası beyb. BONUS: AXEDICE UNLEASHED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 link ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 beyler deymez bi kız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ice tea (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar