Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 beyler gökalp dünya yıldızı. telif hakları bende. msn avatarı yapcaksanız parayı özelden görüşelim.
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 gökalp için var mısın yok musundan teklif aldık. DAHA İYİ TEKLİF VARSA PM
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Xaenin said: Ben varım daha iyi. kanka sponsorum menejerim her bi bokum olsana bu fakirler para vermiyo bana
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bu resmi yeni rakı almazsa çok büyük ayıp eder.
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 güzel bi propaganda resmi. satışları arttırabilir.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 olm işin garip tarafı rakı i.çmedimki vodka içtim haha
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 beyler gökalp star olmayı kaldıramadı. yeni adaylar arıyorum
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Jahrein said: soulberry said: @jahrein: o küpe kulağına mı takılı? gecenin ilerleyen saatlerinde kafalar güzelleştiği sırada çekilen bu "wtf" adlı foto sorunun tam cevabı olacaktır. yani teknik olarak takılı ama delikten geçirecek bişi yok öle çıt eden şeylerden. iğnesi olsa da deliğe geçirsem daha mutlu olurdum çok acıttı bu haliyle kulağımı. tabi ertesi gün farkeğledim. tombala mı oynuyordunuz? çözemedim elindeki şeyi
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Her sayfaya bir Gökalp kampanyası.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 cidden alkol adamı çok değiştiriyomuş ya duşa girdim bi kendime geldim öncesi sonrası derler ya ahanda.
Öne çıkan mesajlar