Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 benim kafaya ektirelim biraz. çok fazla sana onlar nası bakıyosun ya yıkaması filan zordur baya. karışır taranmaz filan. saç kremi kullanıyo musun bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Karışır derken? Zaten o kafamdakiler rasta daha ne karışacak birbirine. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 rastamı yaptırdın. ne diyeyeim yaaa bütün hayallerim suya düştü!!1!! bende kendinden öle sandım oluyo ya öyle bazılarının kendinden bukle bukle. hacı şakir kullan sen o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ama karar verdim genede çoklar. rasta yapınca daha bi basılır seninkiler kabarmış. çok işte çok. hangi kremi kullanıyon bu arada?sölemedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Uzatma amacı oydu zaten, son 9 aydır saçlarım böyle çok mutluyum hehe. 80 tane dreadimle düşman çatlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 açık hali varmı. onunda bi resmini koysana bakcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Benim saçlar normalde de zaten yerçekimi ile bir zıtlık halindeydi, rastalattırdık kabarmaz belki diye hala kabarıyo çözemedim ben. Krem kullanmıyorum bu arada, ama Clear ın Ice Cool şampuanının hastasıyım(mavi etiketli olan), mentollü falan böyle pırıl pırıl oluyor saçlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mentollu olan çok yakıyo saç derini. böle duştan cıktıktan sonra rüzgar filan varsa kafan soğuyo üşüyon resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Saçlarımın açık en yakın zamandaki hali şöyle bişey, bilmem ne kadar yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 o mentollü şampuanların bende hastasıyım. head and shoulders'ınkini kullanıyorum bende. kafaya sürdükten sonra böyle kafa derin yukarı kalkıyormuş gibi harika bir hissiyat veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mentollü şampuan zararlı değil mi ya.. bende çok saç var diyosan ayrı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Saç zaten çok var da, ben zararlı olduğunu sanmıyorum. Tabi kafayı saf okaliptüs suyuyla yıkıyorsan o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 on nömera saçlar. ama sakalları kes. onlarda rasta olcak boya gelmiş baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Dursun şimdilik, bi hedefim var yakalayınca kesicem zaten. =D Ahanda bu hedef te: :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi bildiin gandalf sakalı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 al sana daha ulvi bir hedef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kerry King i sevmiyorum o kadar ya, Chris Adler daha sempatik sadf. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Uzatmana lafım yok ama boyalı görürsem tane tane yolarım sakallarını söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Niye lan kırmızıya boyasam fena mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kırmızı fena da yeşili düşün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 veya ayazda kalmış popicik morunu da düşünebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Beyaz hoş olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 altın yap ve IM DA REAL GOLDMEMBER diye dolaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evilmaddox said: Niye lan kırmızıya boyasam fena mı olur? ıyy.yapma bence 16 yaş ergen gotikler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Hayır, 16 yaşında gereğinden fazla sakalı çıkan Pantera fanları gibi olacak o sdf. Özellikle kırmızıya boyamanı kast ediyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar