Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu konuda çok ağlıyorum biliyorum ama eski saçımı bugün bi kızın saçıma othello benzetmesi yapınca tekrar andım
kelseniz değerini bilin bi zorunluluğunuz yoksa kazıtın beyniniz hava alsın falan o esintiyi kafanızın bütün hücrelerinde hissedin

eski

1 ay önceki hali ve o iğrenç pis favori ile birlikte (şu anki halimi koymuyorum bile)

Mesaj tarihi:

olum hiç hit almayacak resim denizden sora da sıkıldım lan; aldığımdan beri gözlüğü kapalı ankaranın havası. yeter arkadaş yeter! yarın da kapalı olursa banane kırmançi olurum her türlü takarım o gözlüğü.

Mesaj tarihi:
Laraken said:
olum hiç hit almayacak resim denizden sora da sıkıldım lan; aldığımdan beri gözlüğü kapalı ankaranın havası. yeter arkadaş yeter! yarın da kapalı olursa banane kırmançi olurum her türlü takarım o gözlüğü.

R
E
P

P
İ
M
P

S
D

F
fdsa
fs
Mesaj tarihi:
Laraken said:

hacı istediğin kadar atarlı, şekilli poz ver,
sol üstteki aplik senin bir anneanne-yanında-yaşayan-metalci olduğun gerçeğini tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.
Mesaj tarihi:
Laraken said:

I ıh. Olmamış. Benim traş olmuş halim bile daha iyi lan. Sana Rayban polis gözlüğü lazım başka türlü olmaz bu iş.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...