Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 olur, hatta biraz da rusluk katarsan içine zeki olma olasılığım baya yüksek olur ozaman. istatistiksel verilerle konuşuyorum
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bu konuda çok ağlıyorum biliyorum ama eski saçımı bugün bi kızın saçıma othello benzetmesi yapınca tekrar andım kelseniz değerini bilin bi zorunluluğunuz yoksa kazıtın beyniniz hava alsın falan o esintiyi kafanızın bütün hücrelerinde hissedin eski 1 ay önceki hali ve o iğrenç pis favori ile birlikte (şu anki halimi koymuyorum bile)
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ne zaman görsem saçım eskiden süperdi şimdi çok çirkin diye yakınıyorsun, niye gidip tekrar kazıtmıyorsun ki o zaman? :p
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 olm kazıtınca bence öyle yani. kazıtma
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 oaaa orası bahane kültür nam-ı değer eski racon çok güzel bi yer ama çok gıcık garsonları vağğr.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Kazıtmak güzel bir şey Riddick hesabı ampulun sıcaklıgını bile hissediyosun 7.duyu ortaya cıkıyo o derece. Kazıtmak güzel olay derdi tasası yok kavga mavga edersen saçından sürüklenme derdi yok kafa vurunca bonusu var bakımı kolay daha ne.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya bişeyde oynicam yazın onun için saçın uzun olması gerek bide tiyatro sınavı var karakteristik özellik olarak saçımın da uzun olması gerekiyormuş aksesuarımmış o da öyle işte..
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 olsun paracıkları düşün, acını azaltır
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 henüz para almıyorum.... sanat fedakarlık istermiş benim onlara çay götürmeme karşılık beni eğitiyolar
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bak böyle sakin sakin fotoğraf çekince ne güzel olmuş.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 olum hiç hit almayacak resim denizden sora da sıkıldım lan; aldığımdan beri gözlüğü kapalı ankaranın havası. yeter arkadaş yeter! yarın da kapalı olursa banane kırmançi olurum her türlü takarım o gözlüğü.
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Laraken said: olum hiç hit almayacak resim denizden sora da sıkıldım lan; aldığımdan beri gözlüğü kapalı ankaranın havası. yeter arkadaş yeter! yarın da kapalı olursa banane kırmançi olurum her türlü takarım o gözlüğü. R E P P İ M P S D F fdsa fs
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yarıçıplak foto koyma sezonu açıldı mı lan?
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 N-c said: meersem saçım varmış çüş ne zaman uzadı lan.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Dynun said: R E P P İ M P S D F fdsa fs olum o gözlüklerle 12.5 saattir deniom eskisi gibi bakamıom lan, olmuo çok fena. ben de repick attım napim dfdsf
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Laraken said: olum hiç hit almayacak resim denizden sora da sıkıldım lan; aldığımdan beri gözlüğü kapalı ankaranın havası. yeter arkadaş yeter! yarın da kapalı olursa banane kırmançi olurum her türlü takarım o gözlüğü. hacı istediğin kadar atarlı, şekilli poz ver, sol üstteki aplik senin bir anneanne-yanında-yaşayan-metalci olduğun gerçeğini tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yok lan onu metalciden aldıydık ama öldü. demin vardı şimdi yok.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 burdan da paylaşmak istedim annem'e anneler günü hediyem dev güveçte sufle ve ben
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 olum sensen o harbi adamın biri tipi var sende.
evilmaddox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Laraken said: olum hiç hit almayacak resim denizden sora da sıkıldım lan; aldığımdan beri gözlüğü kapalı ankaranın havası. yeter arkadaş yeter! yarın da kapalı olursa banane kırmançi olurum her türlü takarım o gözlüğü. I ıh. Olmamış. Benim traş olmuş halim bile daha iyi lan. Sana Rayban polis gözlüğü lazım başka türlü olmaz bu iş.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Laraken said: olum sensen o harbi adamın biri tipi var sende. fadsfasdfkjasd:)
Öne çıkan mesajlar