Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Spidee said: Hele bu KOLTUKTAN HİÇ KALKMAM sdf. gerçi hak veriyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Spidee said: Öyle beleşe güzel kedi göremezsiniz arkadaşım. google beleş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 utopia said: Saeros said: pix or didnt happen +1 !! hadi bakalım yoksa korkuyo musun çirkin kedin var diye (en azından benimkine kıyasla !! ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Senin kedinin yaşı tutmaz güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ben tanıştım spidee'nin kedisiyle ^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ..ama meraba meraba o kadar, labauliliğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Kedi dediğin muhabbetin suyunu çıkarmamalı zaten, her lafa karışmamalı azıcık da oturup diğerlerini dinlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ha bu arada kedi demişken, dünyanın en güzel kedisi benim kedim. bye. * havalan ve uç * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 oha bambaşkaymış gerçekten. gözlere gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kedi hatamın farkına vardım selin. güzel değil lan benim kedim ama gerçeekten değil ama kedi işte. zaten eski fotosu. şimdi babamın yanında takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 utopia said: oha bambaşkaymış gerçekten. gözlere gel. ÜTOOOP ALDATMA KEDİMİ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 neyse. mulgear, bebeyim bu kedinin gözlerinin rengi. seninkinin komple gözleri. mauehue şaşı siyam hastasıyım, yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 -Deno- said: gri beyaz pofuduk kedileri çok seviyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 mulgear kedinin gözleri şaşı olsun diye biraz boyundan pörtlemiş sanki kediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 denonun kedisinde foroşop var yada kedi gözüne sürme çekmiş siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yo khep şaşı o da ne alaka öyle tutmak yani ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 boyundan sıkınca gözler dışarı pörtlemiş şaşı gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 herkesin kedisi kendine bu kadar muhteşemse çocuklarınızı düşünmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 sıs aranıza girerim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 giriyosun zaten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 pogodi said: herkesin kedisi kendine bu kadar muhteşemse çocuklarınızı düşünmek istemiyorum. ben düşünebiliyorum matematikçi olcak falan kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 pogodi said: herkesin kedisi kendine bu kadar muhteşemse çocuklarınızı düşünmek istemiyorum. hahahajhgj yüksek sesle güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 sina oğlun baba ben matematikçi değil balet olmak istiyorum diye gelirse naparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 dağa kaçırır, işkence eder. dağ dediğim de matematik kampı jhgjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 pogodi said: sina oğlun baba ben matematikçi değil balet olmak istiyorum diye gelirse naparsın? kız olursa olur, erkek adam balet olmaz, balerin hiç olmaz (bence). illa sanat yapacaksa tiyotrocu müzisyen falan olsun ama müzisyen olup yan gelip yatmak yok, misal piyanist olacaksa günde en az 8 saat piyano çalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar