fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bunun belgeseli vardı. 2 saat boyunca izledim. galiba çin işkencesinden daha etkili bir yöntem. içimdeki nefret izlerken arttı da arttı. arttı da arttı. sonunda tv yi kapayım yatağıma yattım ve ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ahahahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fede said: bunun belgeseli vardı. 2 saat boyunca izledim. galiba çin işkencesinden daha etkili bir yöntem. içimdeki nefret izlerken arttı da arttı. arttı da arttı. sonunda tv yi kapayım yatağıma yattım ve ağladım. hahahaha xD yine beni güldürdün fede allahta seni güldürsün * Björk'e laf yok kadın sadece bizden farklı bir atmosferde yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 o zaman tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 offf bu ne şimdi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yoksa? http://letsparty.org/wp-content/uploads/2009/02/bill_kaulitz_1178474792.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yok böyle bi güzellik ya oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sınıfımdaki kızlardan güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 İğrenç iğrenç şeyler postluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 lan bu erkek mi şimdi? pipisi falan mı var? yoh yaa olamaz abi yoh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 böyle tip sizde olsun sizede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 OH BILL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Xaenin said: İğrenç iğrenç şeyler postluyorsunuz. kedi - ciğer............................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Laraken said: lan bu erkek mi şimdi? pipisi falan mı var? yoh yaa olamaz abi yoh. bağyanımsıfşğqö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 senin bi mevzun var mı peki yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yavuz resmen fanı çocuun, savunuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bi arkadaşım "adam madam abi" yorumunu yaptıydı. buymuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 çıkma teklif edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hadi ya. iyi hayırlısı olsun yavuz. bi kahve içmeye çağır gelir belki. o diil de çıkma teklif etmeyle ilgili espiri bulamadım. bu konuda altyapım inanılmaz kötüymüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fede said: hadi ya. iyi hayırlısı olsun yavuz. bi kahve içmeye çağır gelir belki. o diil de çıkma teklif etmeyle ilgili espiri bulamadım. bu konuda altyapım inanılmaz kötüymüş :( merdifen merdifen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 william wallace'ın allı pullu lise defteriyle diğer iskoçların önünden geçtiği bi karikatür vardı, adamlardan biri "abi ben dayanamıyorum çıkma teklif edicem" diyodu, hadi davran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bilemedim :( çok yetersizim. üstüme gelme artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 björk kadın değil mi? kadın lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 pogodi said: yok böyle bi güzellik ya oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 o kadının burnu estetik gözleri çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar