nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Aptal özel efekt sahneleri ve gereksiz bilimsel açıklama çabaları olmadan sadece psikolojik bir film olarak ilerleseymiş efsane olurmuş. Ama onlar çok zayıflatıyor filmi. Yine de 75/100 Bu da iyiydi. Ahlaki değerleri sorgulatması falan hoş, Sameul de var :D Ama biraz daha güçlü olabilirmiş, straight to DVD olduğu için normal gerçi. 75/100 bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 V for Vendetta 8/10 Natalie Portman _________Natalie ____________Natalie P ______Natalie Portma_______Natalie PortmanN ____Natalie PortmanNata___Natalie PortmanNata ___Natalie PortmanNatalie PortmanNa_______Nata __Natalie PortmanNatalie PortmanNa_________Nata _Natalie PortmanNatalie PortmanNatali_______Nata _Natalie PortmanNatalie PortmanNatalie Po______N Natalie PortmanNatalie PortmanNatalie Portma__Nat Natalie PortmanNatalie PortmanNatalie PortmanNa_N Natalie PortmanNatalie PortmanNatalie PortmanNata Natalie PortmanNatalie PortmanNatalie PortmanNata _Natalie PortmanNatalie PortmanNatalie PortmanNa __Natalie PortmanNatalie PortmanNatalie Portman ____Natalie PortmanNatalie PortmanNatalie Port ______Natalie PortmanNatalie PortmanNatalie _________Natalie PortmanNatalie PortmanN ____________Natalie PortmanNatalie Po ______________Natalie PortmanNatal _________________Natalie Portm ___________________Natalie P _____________________Natali ______________________Nata _______________________Na Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Bugün baya bi boş günümdü,kendimi dizi ve filmlere adadım. Two and a Half Man in 7. sezonunu izledim,yaklaşık olarak son 13 bölümünü izledim.Güzeldi Ardından Iron Man 8/10 Ardından Alice in Wonderland 7/10 Ve son olarak Hachiko:A Dog's Story i izledim,şerefsizler ne biçim film yapıyonuz.Duygulandım lan 10/10 Daha gece genç,filmlere devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 clash of the titans izledim, çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 revenge of fallen eh. efektler hoştu. megan foxda hoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2010/03/The_Losers_poster.jpg 7/10 Çizgi roman uyarlamasıymış, duymamıştım. Watchmen'in aksine gayet beğendim. Çizgi roman uyarlaması bir film için son derece doyurucu. Ha, müthiş bir ana hikaye, inanılmaz detaylar falan beklemeyin de, bol bol aksiyon, karizma karakterler ve ortalama bir komplo hikayesinin güzel yansıtılması olarak yer yer klişelere rağmen gayet başarılıydı. Vakit geçirmek için gayet güzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Hafta sonumu filmlere adadım İlk olarak Iron Man 2 6/10 çok beğenmedim,ilki daha iyiydi. Ardından Green Zone 7/10 Ardından Celda 211 9/10 Gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 dağıldım. not falan vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Kick-Ass muhteşem ötesi bi filmmiş valla ya. Chloe Moertz,o ufak kız, muhteşem ötesi oynamış harbi harbi helal olsun. bide lyndsy fonesca'ya bittiverdim hemen,öle bi karım olsun daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mirage said: Inception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Helcaraxe said: Mirage said: Inception 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 donnie darko. anca izledim güzel film hakkaten. filmi sonuyla hatırlamak uyuz bişi ama son sahnede giren şarkı (mad world müş) harika olmuş/uymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kick-ass herkesin söylediği gibi gayet güzeldi iyiydi hayat var filmin her karesi dram arkadaş ben daha önce böyle bişey izlemedim The Last Airbender mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 last airbender'a mükemmel demiş vurun avatarcılar vurun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Kızla gidilecek türden bi film.Espriler,aksiyon falan yerinde.Güzel filmdi,hiç sıkmadı 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 http://gallery.sendbad.net/data/media/74/last_man_standing_ver3.jpg last man standing 7/10 güzel bir a fistful of dollars remake'i bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Daha iyi bekliyordum sanırım hype yüzünden. Beklediğim kadar iyi değildi, bir şeyler eksik kalmış filmde. Yine de çok iyiydi 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 calde 211 çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 From paris with love. Çok güzel fimdi. baymadı hiç, herşey dozunda mükemmel bir aksiyon filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 jeanne d'arc izledim http://image.toutlecine.com/photos/j/e/a/jeanne-d-arc-1999-19-g.jpg daha farklı bi film bekliyordum hayalkırıklığı oldu "izlediğime pişman oldum resmen vaktim boşa gitti allah belasını versin böyle filmin" demiyorum ama meraklısı değilseniz tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Sinema nedir, nasıl çekilir dersi olmuş. Hayatımda izlediğim en iyi 5 film arasında kesinlikle. Flameleyenlere inat 11/10 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 nilep(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Rotweiler said: From paris with love. Çok güzel fimdi. baymadı hiç, herşey dozunda mükemmel bir aksiyon filmi. şaka mı bu? ben tamamlayamadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 El lápiz del carpintero Geçen gece Cnbc-e'de izledim. Kafam çok da iyiydi gerçi ama ben hayatımda bu kadar derin bir film izlememiştim. Bir romandan alıntıymış zaten. Her sahnesine hayran oldum kısacası ve herkese tavsiyemdir. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar