Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/9e/Analyze_that.jpg 1-2 diyalog var, öyle böyle değil, direk efsane. -Nasıl olur da eve bir fahişe çağırırsın? Alt katta 12 yaşında bir oğlum var! -Pekala.. Kadına bir sorarım.... -Buralarda kahvaltı yapabilmek için kimi becermek gerekiyor? *yaşlı bir kadın ./gasp ifadesiyle ters ters bakar* -Ah umarım seni değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Revenge said: Yarım izlediğim filmlerdendi..Bomba filmmiş 8/10 ayda bir falan başını izlerim ben sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 o gözlüklerden istiyorum nedir onların model adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Rikkie said: 1-2 diyalog var, öyle böyle değil, direk efsane. -Nasıl olur da eve bir fahişe çağırırsın? Alt katta 12 yaşında bir oğlum var! -Pekala.. Kadına bir sorarım.... -Buralarda kahvaltı yapabilmek için kimi becermek gerekiyor? *yaşlı bir kadın ./gasp ifadesiyle ters ters bakar* -Ah umarım seni değildir! Aynen..Bu filmin ilk yarım saati gülmekten ağlatmıştır beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 GÜzeldi, 2. kez izleyişim, 8/10 Umduğumun çok altındaydı. Beğenenler var, ama herhalde benim film zevkimle uyuşmadı. 4.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 8 / 10 diyelim. böyle abd'yi orta doğuda rezil eden filmleri seviyorum. hoş kimse sallamıyor ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Bu aralar çok boş olduğumdan bolca film izliyorum, son hafta izlediğim filmleri yazayım; 8/10 7/10 9/10 5/10 8/10 9/10 6/10 7/10 8/10 4/10 7/10 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 http://www.losfresnos.lib.tx.us/TTWife.jpg ne acayip filmmiş lan time travelling is serious business böyle sonunda adam ölünce bi gözlerim yaşardı, sonra hehehe ben geldim len diye çıktı geldi gene geçmişten filan tam mindfuck oldum o duygu selinin üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 40 yaşında izlesem daha iyi anlardım sanırım.Hayatın acı gerçekleri,bazen gülümsetiyor bazen uzaklara götürüyor..Jack Nicholson da yine insanüstü oynamış 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 7.6/10 Fransızca, İngilizce ve Rusça karışık gidiyor. Sahneler de biraz hareketli, özellikle başlarda alt yazıyı takip etmek zor oldu. Ama keyifli bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ingilizlerin bu tip filmleri harbi eğlenceli oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 10 / 10 gerçek hikaye olması dışında çok güzel bi film. vizyonda 2 hafta kaldı komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 on üzerinden inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://sweetmoments.typepad.com/sweet_moments/images/2007/05/28/yasamin_kiyisinda_3.jpg mükemmel film, bu zamana kadar izlemediğim için pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 dun izledim koyucaktim unuttum mukemmler bir film 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Tam bir kült film.İlginçti 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bu da çok güzel filmdi..Küçük elemanın oyunculuğu bitirdi beni 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 izlemeyen ne olsun. filmin afişle alakası yok bu arada. işkenceli b sınıfı gore film değil, açıktan şiddet bile yok. ama gayet hoş bir intikam hikayesi. 9/10 edit: bir üstteki this is england yönetmeniyle aynı adam, ama bence bu daha güzel film:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bu filmi 3-4 ay once falan izledim.topicide yoktu.ağır ilerleyen bir film.mükemmel diyebilirim film için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 aman tanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Güzel filmdir 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar